MVO

Wij hebben duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Vanuit dit bewustzijn hebben wij jaarlijks een nieuwjaarsactie waarbij wij een goed doel centraal stellen richting ons netwerk en financieel ondersteunen.

Doet u ook mee met onze nieuwjaarswensactie?
Voor iedere wens doneren wij
€ 7,50 aan een goed doel.
Doe een wens
X
Stichting New Day Impact

Lodiers & Partners heeft zich voor langere tijd gecommitteerd aan stichting New Day Impact als Business Partner omdat wij geloven in het doel alsmede de wijze waarop de stichting werkt en de mensen die zich hiervoor inzetten. Deze organisatie houdt zich bezig met ontwikkelingssamenwerking op structurele en duurzame basis op het gebied van welzijn, zorg en educatie. Ze streven ernaar om zelfstandigheid en onafhankelijkheid te bewerkstelligen. Het initiatief ligt bij de mensen zelf: lokale organisaties leggen een vraag of project aan New Day Impact voor en gezamenlijk wordt bepaald wat zowel de impact als haalbaarheid is.
Voor meer informatie kunt u terecht op
2018 – Stichting ’Sam& voor alle kinderen’

Tijdens onze nieuwjaarswensactie 2018 / 2019 hebben weer een hoop mensen een wens achtergelaten op onze website. Voor elke wens die is gedaan mochten wij € 7,50 doneren aan het mooie doel: Sam& voor alle kinderen.
Dankzij deze steun konden wij een cheque van
€ 870,00 overhandigen aan Maura Lenting van de Stichting Sam& voor alle kinderen. Met dit geld zorgen zij ervoor dat kinderen uit armere gezinnen o.a. hun verjaardag kunnen vieren, een sport kunnen beoefenen, zwemles kunnen volgen en deel kunnen nemen aan uitjes. Een prachtig doel! Namens ons en Stichting Sam& bedankt voor uw wensen!
Lodiers & Partners is partner geworden van Stichting Present

Deze stichting slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen zijn. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden ze de mogelijkheid voor (groepen) vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid en/of een sociaal isolement. Voor één dagdeel of voor langere tijd.

Wij zijn trots dat wij als Lodiers & Partners een steentje mogen bijdragen aan deze organisatie die in staat is om oprecht te verbinden en mensen verder te helpen. Voor meer informatie kunt u terecht op:
2017 - Stichting ‘Werk aan de Linie’

Ook dit jaar hebben wij onze relaties aangemoedigd om een nieuwjaarswens te doen. Voor elke wens doneerden wij € 7,50 aan het goede doel ‘Werk aan de Linie’ op Fort Vechten. 

‘Werk aan de Linie’ combineert passie voor ontwikkeling, beheer en onderhoud van natuur en nationaal erfgoed met  het versterken van de maatschappelijke positie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen wordt hulp geboden in de vorm van dagbesteding, een  re-integratietraject of het volgen van een passende opleiding.

Robert Lodiers overhandigt Valentin Herrera van Stichting Werk aan de Linie de waarde-cheque: Met dank aan iedereen die een mooie wens heeft gedaan!
2016 - Wij3.0

Ook dit jaar hebben wij onze relaties aangemoedigd ons een wens te doen. Voor elke wens doneren wij € 7,50 aan een goed doel en dit jaar hebben wij gekozen voor WIJ 3.0 in Utrecht. Deze stichting is er voor mensen in de regio Utrecht die vanwege verstandelijke, lichamelijke, psychische en/of sociale problemen moeite hebben met een actieve deelname aan de samenleving. Het doel is om deze mensen door dagbesteding, training & coaching en begeleiding naar werk en onderwijs meer grip op hun leven te laten krijgen om zo toe te werken naar maatschappelijk herstel. Wederom hebben wij veel hartelijk wensen ontvangen en een mooi bedrag kunnen doneren aan WIJ 3.0.
2015 - Hunger Project

Wij zijn onze relaties dankbaar voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. Daarom willen wij ook dit jaar een goed doel in het licht zetten via onze nieuwjaarswensactie. Dit jaar hebben wij gekozen voor ‘The Hunger Project. The Hunger Project zet zich in voor een duurzaam einde van chronische honger. Ze investeren in Afrika, Azië en Latijns-Amerika in mensen, zodat ze straks op eigen kracht verder kunnen. De organisatie laat mensen dromen realiseren en stimuleert ondernemerschap en leiderschap, zodat zij zelf het heft in handen kunnen nemen. Onze relaties hebben een wens gedaan en dit heeft geresulteerd in een mooie donatie voor de Hunger Project.
2014 - Stichting Nelis

Wij hebben onze relaties uitgenodigd een nieuwjaarswens op onze site achter te laten, welke  wij hebben verzilverd met een donatie aan een goed doel. De opbrengst is dit jaar voor Stichting Nelis.   Stichting Nelis is opgericht om jongeren die (langdurig) werkloos zijn, zo snel mogelijk weer bij het arbeidsproces te betrekken. Dit doet Stichting Nelis door werkgelegenheidsprojecten op te starten, specifiek voor jongeren, en gericht op de schoonmakers- en glazenwassersbranche.
2013 - Manege zonder drempels

De jaarwisseling is een mooie gelegenheid  om elkaar te inspireren tot mooie plannen voor het nieuwe jaar. Wij hebben onze relaties daarom uitgenodigd om op onze website een nieuwjaarswens achter te laten. Elke wens was € 7,50 waard, waarbij we het totaalbedrag als een gift aan een goed doel zouden overmaken. Dit jaar is dat de Manage zonder Drempels. Wat ooit een kleinschalig initiatief is geweest, is uitgegroeid tot een landelijk bekende organisatie, welke meervoudig gehandicapte kinderen de mogelijkheid biedt te laten genieten van een rustgevende rit op een paard. We hebben vele, enthousiaste en mooie nieuwjaarswensen voorbij zien komen en de actie heeft dan ook een mooie bijdrage geleverd voor deze Manege zonder drempels.
Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hoog opgeleide professionals binnen de industriële en technische sector.

Wij werven en selecteren voor posities op (midden)management en directieniveau. Zowel voor vast als op interim basis.

Wij richten ons op de
volgende sectoren

• Automotive, Transport en Logistiek
• Bouw- en inframarkt
• Chemie/procesindustrie (olie en gas)
• Fast Moving Consumer Goods (fmcg)
• Machine- en apparatenbouw
• Papier- en verpakkingsindustrie
• Pharma
lees meer
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS