MVO

Wij hebben duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Vanuit dit bewustzijn hebben wij jaarlijks een nieuwjaarsactie waarbij wij een goed doel centraal stellen richting ons netwerk en financieel ondersteunen.

Doet u ook mee met onze nieuwjaarswensactie?
Voor iedere wens doneren wij
€ 7,50 aan een goed doel.
Doe een wens
X

2014 - Stichting Nelis

Wij hebben onze relaties uitgenodigd een nieuwjaarswens op onze site achter te laten, welke  wij hebben verzilverd met een donatie aan een goed doel. De opbrengst is dit jaar voor Stichting Nelis.   Stichting Nelis is opgericht om jongeren die (langdurig) werkloos zijn, zo snel mogelijk weer bij het arbeidsproces te betrekken. Dit doet Stichting Nelis door werkgelegenheidsprojecten op te starten, specifiek voor jongeren, en gericht op de schoonmakers- en glazenwassersbranche.

www.stichtingnelis.nl
2014 - Stichting Nelis

2013 - Manege zonder drempels

De jaarwisseling is een mooie gelegenheid  om elkaar te inspireren tot mooie plannen voor het nieuwe jaar. Wij hebben onze relaties daarom uitgenodigd om op onze website een nieuwjaarswens achter te laten. Elke wens was € 7,50 waard, waarbij we het totaalbedrag als een gift aan een goed doel zouden overmaken. Dit jaar is dat de Manage zonder Drempels. Wat ooit een kleinschalig initiatief is geweest, is uitgegroeid tot een landelijk bekende organisatie, welke meervoudig gehandicapte kinderen de mogelijkheid biedt te laten genieten van een rustgevende rit op een paard. We hebben vele, enthousiaste en mooie nieuwjaarswensen voorbij zien komen en de actie heeft dan ook een mooie bijdrage geleverd voor deze Manege zonder drempels.

www.manegezonderdrempels.nl
2013 - Manege zonder drempels
Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hoog opgeleide professionals binnen de industriële en technische sector.

Wij werven en selecteren voor posities op (midden)management en directieniveau. Zowel voor vast als op interim basis.

Wij richten ons op de
volgende sectoren

• Automotive, Transport en Logistiek
• Bouw- en inframarkt
• Chemie/procesindustrie (olie en gas)
• Fast Moving Consumer Goods (fmcg)
• Machine- en apparatenbouw
• Papier- en verpakkingsindustrie
• Pharma
lees meer
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS