nieuws

Bedrijfsuitje 2019

Op vrijdag 13 september heeft het team van Lodiers & Partners wederom genoten tijdens een heel leuk bedrijfsuitje. Deze keer in de vorm van een Escaperoom, heerlijke zonnige lunch, paint workshop bij JacksArt in Apeldoorn en een diner als afsluiter van de dag. Ondanks onze inspanningen hebben wij niet weten te ontsnappen uit de escaperoom, maar dat mocht de pret niet drukken, plezier hadden we sowieso!
Het resultaat van de creatieve paint workshop is een prachtig doek welke wij op kantoor zullen ophangen met de toepasselijke tekst: "R U the One".
Het was reuze gezellig en wij zijn als team weer een stuk hechter geworden!

16-09-2019
Melissa Koelewijn
terug naar het nieuwsoverzicht
terug naar het nieuwsoverzicht

'Non expedita laudantium non ut sint mollitia quas delectus. Ut dolor tenetur ab quidem maiores laboriosam. Illum itaque dolorum dolorem ad. Molestiae molestiae provident excepturi velit natus natus molestiae tenetur ea. Sit cupiditate ut cumque ratione repellendus re'

Ilse Bouman, Labore Sunt
Aut quos
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS