nieuws

Gastcollege

Onlangs werd Robert Lodiers gevraagd om een gastcollege te geven op het ROC Midden-Nederland. De groep internationale MBO studenten volgden het vak bij de bevlogen docente Ingrid Ruter-oost. Zij wilde graag een verhaal uit de praktijk om de leerlingen spelenderwijs wegwijs te maken hoe theorie en praktijk aan elkaar zijn gekoppeld.  

Na een ietwat onwennig begin, kwam de stemming er vrij snel in en hadden de studenten hele praktische vragen en voorbeelden die een levendige discussie op gang bracht. Ruim 2 uur is er gesproken over hoe medewerkers ‘geraakt’ worden, wat vertrouwen met mensen doet en wat betrokkenheid doet met kwaliteit en output. Een inspirerende ochtend met enthousiaste en kritische studenten die uiteindelijk allemaal de praktijk in mogen met stages en na het afstuderen op de arbeidsmarkt komen. Alle vertrouwen in deze groep, zeker gezien de bezielende leiding van zo’n docente!


12-06-2018
Robert Lodiers
terug naar het nieuwsoverzicht
terug naar het nieuwsoverzicht

'Non expedita laudantium non ut sint mollitia quas delectus. Ut dolor tenetur ab quidem maiores laboriosam. Illum itaque dolorum dolorem ad. Molestiae molestiae provident excepturi velit natus natus molestiae tenetur ea. Sit cupiditate ut cumque ratione repellendus re'

Ilse Bouman, Labore Sunt
Aut quos
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS