nieuws

Heeft uw organisatie behoefte aan een interim - manager?

Het zijn roerige tijden. We leven momenteel in een wereld die volop in beweging is. Dat vraagt van organisaties flexibiliteit en creatief vermogen om in te spelen op veranderingen. Of het nu gaat om een acuut project, ingrijpende veranderingsprocessen of de vervanging van een vaste positie, wij zijn in staat om uw vraag adequaat in te vullen. Lodiers & Partners levert uw organisatie de benodigde interim-manager op management- of executive niveau. Wij staan in contact met interim-managers uit diverse disciplines, bijvoorbeeld: Operations, Finance en Supply Chain. Wilt u meer weten over onze interim-dienstverlening? Neemt u dan contact op met Robert Lodiers via (06) 13109265 of per e-mail lodiers@lodiersenpartners.nl

01-04-2020
Melissa Koelewijn
terug naar het nieuwsoverzicht
terug naar het nieuwsoverzicht

"Volgens mij is dit de eerste keer dat ik op deze correcte wijze wordt geïnformeerd over het resultaat van een procedure. Hulde, in deze toont u zich een witte raaf in de recruitment branche, ga zo door"

Kandidaat in één van onze procedures
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS