nieuws

Interview De Transformatiepodcast

Robert Lodiers heeft een interview gehad voor de Transformatie Podcast, welke u hier kunt beluisteren: https://lnkd.in/ejpDE6v

Een korte samenvatting van dit mooie gesprek:
“En na dit alles, als het voorbij is. Ja tuurlijk gaat het over zingeving en over purpose. En het gaat ook over realiteitszin. Waarbij het de vraag is of we gaan leren van onze eigen fouten. We zijn immers net mensen.”

Robert geefteen nuchtere en recht door zee inkijk in de uitdagingen van deze tijd. Hij doet mij beseffen dat we plotsklaps in zoveel meer rollen actief zijn (geworden). Echtgenoot, vader, leraar en ondernemer. Hij schakelt moeiteloos tussen deze rollen en vertelt zijn beleving van de plotselinge schakeling naar online en op ons zelf zijn.

Zijn vermogen vanuit zijn kwaliteit van Executive searcher maakt dat hij net anders naar mensen kijkt. Hij ervaart meer kwetsbaarheid en openheid. Dat komt ook doordat er meer filters zijn weggevallen. Verder gaan we in op wat moeten we verwachten en tegelijkertijd dat de economie één ding is. Maar dat het ook gaat om eenieders persoonlijke eigenwaarde. “Na de zoveelste Netflix film ben je dat ook wel een beetje zat. Mensen willen vooral van betekenis zijn.”

31-03-2020
Melissa Koelewijn
terug naar het nieuwsoverzicht
terug naar het nieuwsoverzicht

'Cumque molestias vitae eum eaque qui ullam tempora nobis natus. Laborum molestias velit recusandae dolore occaecati hic ratione. In nisi con'

Peter de Wolf, Manager Human Resources
Dolores
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS