nieuws

Stichting Sam& voor alle kinderen

Tijdens onze nieuwjaarswensactie 2018 / 2019 hebben weer een hoop mensen een wens achtergelaten op onze website. Voor elke wens die is gedaan mochten wij €7,50 doneren aan het mooie doel: Sam& voor alle kinderen. Dankzij deze steun konden wij een cheque van € 870,00 overhandigen aan Maura Lenting van de Stichting Sam& voor alle kinderen.
Met dit bedrag hebben wij bijgedragen aan 20 verjaardagsboxen voor kinderen die opgroeien in armere gezinnen. Zo kunnen zij gewoon hun verjaardag vieren. Een prachtig doel! Namens ons en Stichting Sam& bedankt voor uw wensen! Wilt u zien wat deze stichting nog meer doet? www.samenvoorallekinderen.nl.

15-04-2019
Melissa Koelewijn
terug naar het nieuwsoverzicht
terug naar het nieuwsoverzicht

"Volgens mij is dit de eerste keer dat ik op deze correcte wijze wordt geïnformeerd over het resultaat van een procedure. Hulde, in deze toont u zich een witte raaf in de recruitment branche, ga zo door"

Kandidaat in één van onze procedures
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS