nieuws

Nieuwsflits Corona Virus

De ontwikkelingen naar aanleiding van het Corona Virus (COVID-19) bieden perspectief, maar vragen nog steeds een enorme inspanning van ons allemaal. Lodiers & Partners volgt de richtlijnen van het RIVM en de overheid, waarbij zo veel als mogelijk vanuit huis wordt gewerkt.

Om eventuele, noodzakelijk afspraken op ons kantoor toch mogelijk te maken, hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

- Ons kantoor in Driebergen is ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM en gesprekken zullen plaatsvinden waarbij de noodzakelijke 1,5 meter afstand in acht zullen worden genomen. Bovendien is er desinfecterende handgel aanwezig voor uw handen en wij reinigen regelmatig alle oppervlaktes om de hygiëne te waarborgen.

-  Afspraken op kantoor zullen alleen plaatsvinden indien beide gesprekspartners daar mee instemmen en geen gezondheidsklachten hebben. Indien de gesprekspartner zich prettiger voelt bij een gesprek via Skype/Teams dan is dit uiteraard geen enkel probleem en zullen hier nimmer consequenties aan verbonden worden omtrent eventuele kandidaatstellingen.

- Wij staan open voor afspraken op locatie bij opdrachtgevers indien de maatregelen van het RIVM in acht worden genomen.

Onze werkzaamheden zullen, zoals de voorbije weken, gewoon doorgaan en zijn dan ook bereikbaar voor al uw vragen inzake nieuwe en bestaande procedures, kandidaatstellingen en andere relevante zaken.

Wij vertrouwen op uw begrip en wensen een ieder nogmaals veel sterkte in deze nieuwe fase.

terug naar het nieuwsoverzicht
terug naar het nieuwsoverzicht

'Non expedita laudantium non ut sint mollitia quas delectus. Ut dolor tenetur ab quidem maiores laboriosam. Illum itaque dolorum dolorem ad. Molestiae molestiae provident excepturi velit natus natus molestiae tenetur ea. Sit cupiditate ut cumque ratione repellendus re'

Ilse Bouman, Labore Sunt
Aut quos
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS