nieuws

Nieuwsflits Corona Virus

De ontwikkelingen  naar aanleiding van het Corona virus zijn wederom veelomvattend en als Lodiers & Partners moeten ook wij hierin onze verantwoordelijkheid nemen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Als kantoor hebben wij de volgende maatregelen getroffen: 

  • Er zullen de komende drie weken geen afspraken op kantoor plaatsvinden. De afspraken die staan gepland zullen via skype, teams of telefonisch plaatsvinden. Informatie zal per afspraak tijdig worden gedeeld met de betrokkenen, zodat de afspraak constructief en prettig kan verlopen;
  • Onze consultants zullen de komende drie weken geen bezoeken afleggen bij relaties en opdrachtgevers, tenzij het voor beide partijen goed voelt en de maatregelen in acht genomen kunnen worden.

Onze werkzaamheden zullen gewoon doorgaan en wij zijn dan ook bereikbaar voor al uw vragen inzake nieuwe en bestaande procedures, kandidaatstellingen en andere relevante zaken.

Wij vertrouwen op uw begrip in deze, wensen een ieder wederom sterkte en wij gaan ervan uit dat we hier samen sterker en beter uit gaan komen!

terug naar het nieuwsoverzicht
terug naar het nieuwsoverzicht

'Non expedita laudantium non ut sint mollitia quas delectus. Ut dolor tenetur ab quidem maiores laboriosam. Illum itaque dolorum dolorem ad. Molestiae molestiae provident excepturi velit natus natus molestiae tenetur ea. Sit cupiditate ut cumque ratione repellendus re'

Ilse Bouman, Labore Sunt
Aut quos
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS