nieuws

Stichting New Day Impact

Stichting New Day Impact

Lodiers & Partners is sinds enige tijd verbonden aan stichting New Day Impact als Business Partner. Deze organisatie houdt zich bezig met ontwikkelingssamenwerking op structurele en duurzame basis op het gebied van welzijn, zorg en educatie. Ze streven ernaar om zelfstandigheid en onafhankelijkheid te bewerkstelligen. Het initiatief ligt bij de mensen zelf: lokale organisaties leggen een vraag of project aan New Day Impact voor en gezamenlijk wordt bepaald wat zowel de impact als haalbaarheid is. Hierbij wil New Day Impact graag dat de lokale organisatie en mensen zoveel mogelijk hun eigen gaven en talenten inzetten en ontwikkelen bij het uitvoeren van projecten.

Wij hebben ons vanuit Lodiers & Partners voor langere tijd gecommitteerd aan New Day Impact omdat wij geloven in het doel alsmede de wijze waarop de stichting werkt en de mensen die zich hiervoor inzetten. Als Business Partner doneren wij daarom structureel voor projecten van New Day Impact, zijn we gesprekspartner en bieden we daarnaast hulp in “natura”: expertise, diensten en faciliteiten. Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.newdayimpact.nl/.

29-10-2018
Robert Lodiers
terug naar het nieuwsoverzicht
terug naar het nieuwsoverzicht

'Magnam praesentium consequuntur ut aliquid occaecati saepe. Sit non dolor explicabo doloremque culpa amet mollitia labore. Est ducimus veniam nemo voluptas esse vel sed natus at. Qui cupiditate veniam incidunt perferendis. Sed totam consequatur qui aut si'

Ruben Degen, Manager Human Resources
Veritatis praesentium
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS