nieuws

Voorjaarsevent 2018

Dit jaar heeft Lodiers & Partners haar eerste voorjaarsevent georganiseerd. Samen met ruim 80 relaties hebben we er een mooie middag van gemaakt.

Aanleiding voor het voorjaarsevent was onze Nieuwjaarsactie waarin we al onze relaties hebben gevraagd een wens op onze website achter te laten. Voor elke binnengekomen wens stortte Lodiers & Partners € 7,50 aan een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor Stichting Werk aan de Linie. Deze Stichting verzorgt het beheer-, onderhoud- en renovatiewerk voor Fort bij Vechten en werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast biedt de Stichting diverse activiteiten aan in het kader van dagbesteding en re-integratie.

Als locatie voor ons event hebben we daarom uiteraard gekozen voor het mooie Fort bij Vechten waar onder andere het Waterlinie museum is ondergebracht. Na ontvangst en een drankje heeft Valentin Herrera, van Werk aan de Linie iets verteld over hun werk en inzet. Aansluitend heeft Robert Lodiers ons meegenomen in onze visie over Executive Search en de arbeidsmarkt.
Na dit inhoudelijke gedeelte hebben we onder begeleiding van een tweetal gidsen een rondleiding gemaakt over het Fort met veel geschiedenis en wetenswaardigheden. Uiteraard hebben we de mooie, zonnige middag afgesloten met een netwerkborrel en onder het genot van een hapje en een drankje bij kunnen praten en ook relaties onderling kunnen verbinden.

Het mooie weer heeft ongetwijfeld meegespeeld, maar de reacties waren overweldigend positief. Het event is wat ons betreft dan ook zeker voor herhaling vatbaar!

Robert Lodiers
terug naar het nieuwsoverzicht
terug naar het nieuwsoverzicht

'Aperiam quaerat repudiandae et vel praesentium facere. Qui rerum accusantium. Itaque distinctio aperiam iste consequatur sed. Est eius voluptatem et quidem rerum est ut et. Qui perspiciatis accusantium quia cupiditate nobis dicta ut et. Explicabo rerum impedit. Sequi rerum rerum rerum off'

Bastiaan Leideritz, Manager Human Resources
Ipsam atque
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS