nieuws

Voorjaarsevent 11 april 2019

Vanaf 15:30 uur druppelden de eerste gasten binnen voor ons netwerk event met als thema “Duurzaamheid,Innovatie & Leiderschap”. Onder het genot van een petit four en een kopje koffie kunnen ze genieten van de prachtige Maartenskerk in Doorn. Met een kleine vertraging van 15 minuten beginnen om 16:15 uur de presentaties. Onze eerste spreker, Arold de Vries – HR Director bij Heijmans, geeft ons een inkijkje in het reilen en zeilen van deze grote bouwonderneming en de ambitieuze doelstellingen richting 2023.  Rond 17:00 uur is het de beurt aan Wieger Droogh – Algemeen Directeur bij Suez Nederland, om zijn visie te geven op het event thema en weet hij met persoonlijke en inhoudelijke anekdotes voorbeelden te geven hoe het veranderproces binnen Suez is verlopen en waar de uitdagingen liggen voor de komende jaren. 

Na twee zeer geslaagde presentaties was er nog voldoende ruimte om te borrelen, van gedachten te wisselen over het thema en zijn de verschillende contacten gelegd tussen de netwerkrelaties van Lodiers & Partners. Uiteraard krijgen de relaties bij het verlaten van de kerk nog een bedankje mee in de vorm van een appelboom, welke symbool staat voor vertrouwen, liefde en dankbaarheid.

 Al met al een inspirerend en sfeervol event waar wij met gepaste trots op terugkijken!

15-04-2019
Melissa Koelewijn
terug naar het nieuwsoverzicht
terug naar het nieuwsoverzicht

"Volgens mij is dit de eerste keer dat ik op deze correcte wijze wordt geïnformeerd over het resultaat van een procedure. Hulde, in deze toont u zich een witte raaf in de recruitment branche, ga zo door"

Kandidaat in één van onze procedures
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS