nieuws

Voorjaarsevent 11 april 2019

Vanaf 15:30 uur druppelden de eerste gasten binnen voor ons netwerk event met als thema “Duurzaamheid,Innovatie & Leiderschap”. Onder het genot van een petit four en een kopje koffie kunnen ze genieten van de prachtige Maartenskerk in Doorn. Met een kleine vertraging van 15 minuten beginnen om 16:15 uur de presentaties. Onze eerste spreker, Arold de Vries – HR Director bij Heijmans, geeft ons een inkijkje in het reilen en zeilen van deze grote bouwonderneming en de ambitieuze doelstellingen richting 2023.  Rond 17:00 uur is het de beurt aan Wieger Droogh – Algemeen Directeur bij Suez Nederland, om zijn visie te geven op het event thema en weet hij met persoonlijke en inhoudelijke anekdotes voorbeelden te geven hoe het veranderproces binnen Suez is verlopen en waar de uitdagingen liggen voor de komende jaren. 

Na twee zeer geslaagde presentaties was er nog voldoende ruimte om te borrelen, van gedachten te wisselen over het thema en zijn de verschillende contacten gelegd tussen de netwerkrelaties van Lodiers & Partners. Uiteraard krijgen de relaties bij het verlaten van de kerk nog een bedankje mee in de vorm van een appelboom, welke symbool staat voor vertrouwen, liefde en dankbaarheid.

 Al met al een inspirerend en sfeervol event waar wij met gepaste trots op terugkijken!

15-04-2019
Melissa Koelewijn
terug naar het nieuwsoverzicht
terug naar het nieuwsoverzicht

'Non expedita laudantium non ut sint mollitia quas delectus. Ut dolor tenetur ab quidem maiores laboriosam. Illum itaque dolorum dolorem ad. Molestiae molestiae provident excepturi velit natus natus molestiae tenetur ea. Sit cupiditate ut cumque ratione repellendus re'

Ilse Bouman, Labore Sunt
Aut quos
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS