nieuws

Wij 3.0 Social run

Onze jaarlijkse nieuwjaarsactie, met een donatie aan een goed doel, hebben we in 2016 gekoppeld aan Stichting WIJ 3.0. Deze stichting is er voor mensen in de regio Utrecht die vanwege verstandelijke, lichamelijke, psychische en/of sociale problemen moeite hebben met een actieve deelname aan de samenleving. Het doel is om deze mensen door dagbesteding, training & coaching en begeleiding naar werk en onderwijs meer grip op hun leven te laten krijgen om zo toe te werken naar maatschappelijk herstel.

De donatie van Lodiers & Partners is gebruikt voor sponsoring van de Social Run, een non-stop estafetteloop voor het goede doel. De verschillende teams van acht lopers en 16 begeleiders lopen samen 555 kilometer in 48 uur met als doel openheid te stimuleren rondom psychische aandoeningen. De kilometers die worden afgelegd worden gesponsord en de opbrengsten komen ten goede aan projecten die openheid stimuleren en zo vooroordelen over mensen met psychische aandoeningen verminderen.

Wij juichen WIJ 3.0 een zeer warm hart toe en leveren dan ook graag een bijdrage aan dit goede doel. Wij wensen hen veel succes en vertrouwen erop dat we in de toekomst nog vaker iets voor elkaar kunnen en mogen betekenen.


20-09-2017
Robert Lodiers
terug naar het nieuwsoverzicht
terug naar het nieuwsoverzicht

'Aperiam quaerat repudiandae et vel praesentium facere. Qui rerum accusantium. Itaque distinctio aperiam iste consequatur sed. Est eius voluptatem et quidem rerum est ut et. Qui perspiciatis accusantium quia cupiditate nobis dicta ut et. Explicabo rerum impedit. Sequi rerum rerum rerum off'

Bastiaan Leideritz, Manager Human Resources
Ipsam atque
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS