nieuws

Workshop over werkgeluk

Werkgeluk is een hot topic. Steeds meer werkgevers zien het belang ervan in, steeds meer werknemers zijn ernaar op zoek. Werkgeluk is meer dan het hebben van een “leuke baan”. Het is het hebben van werk waar je voldoening uit haalt, waarbij je het idee hebt dat jouw kwaliteiten tot hun recht komen. Het is een manier van werken waarvan je energie krijgt en een positieve bijdrage levert aan jouw leven en geluksgevoel.

Het individuele geluk van medewerkers kun je als organisatie niet gericht sturen. Wel kun je als werkgever een klimaat creëren dat het werkgeluk bevordert. Dat is fijn voor de medewerkers en ook goed voor de prestaties!

Afgelopen week hebben wij de workshop “I Love my job” mogen ontvangen van Roos Hess die hierin gespecialiseerd is. Wij hebben hierbij inzichten gekregen over ons eigen werkgeluk door na te denken over welke factoren nu maken dat wij ons gelukkig voelen in ons werk en ook over de invloed die we daar zelf op hebben. De uitkomsten zullen we niet alleen op onszelf of ons team toepassen maar ook gebruiken in de gesprekken die we hebben met onze opdrachtgevers over dit onderwerp.

Als u hierover van gedachten wil wisselen, neem gerust contact met ons op. Indien u interesse heeft direct met Roos Hess in contact te komen dat kan via: http://www.rooshess.nl

19-07-2019
Helen Schults
terug naar het nieuwsoverzicht
terug naar het nieuwsoverzicht

"Volgens mij is dit de eerste keer dat ik op deze correcte wijze wordt geïnformeerd over het resultaat van een procedure. Hulde, in deze toont u zich een witte raaf in de recruitment branche, ga zo door"

Kandidaat in één van onze procedures
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS