opdrachtgevers

De opdrachtgevers van Lodiers & Partners hebben allemaal één ding met elkaar gemeen, ze nemen hun medewerkers serieus en daarmee ook de zoektocht naar een nieuwe collega. Vanuit deze insteek passen onze opdrachtgevers dan ook goed bij Lodiers & Partners, want wij zijn ons als geen ander bewust van het feit dat een nieuwe collega het verschil kan en zal moeten maken in het toekomstig succes van de onderneming.

De zoektocht naar een nieuwe professional is dan ook een nauwkeurig en intensief proces waarbij de samenwerking en het wederzijds vertrouwen van essentieel belang zijn. Ons netwerk, de opgebouwde kennis en ervaring alsmede de gedrevenheid en passie voor het ‘vak van bemiddelen’, zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers ons als volwaardig partner zien en zij de vele voordelen zien van de gezamenlijke inspanning!

Een kleine greep uit onze opdrachtgeversportefeuille:

ASK Romein

ASK Romein is een gevestigde waarde binnen de staalbouw en de totaalbouw en is actief utiliteitsbouw, bruggenbouw, offshore en de productie van complexe staalconstructies. ASK Romein bedenkt, ontwikkelt, ontwerpt en optimaliseert projecten voor verschillende marktsegmenten, waaronder transport en logistiek, sport en recreatie, industrie, parkings, datacenters, food en offshore. Tevens is ze expert in de bouw van garages, distributiecentra, KMO gebouwen, commerciële ruimte, kantoren en datacenters.

Applus Rtd

Een marktleidende wereldwijde dienstverlener voor de energie, olie, gas en chemische industrie

Boskalis

Koninklijke Boskalis Westminster NV is één van de grootste baggermaatschappijen van de wereld. De belangrijkste activiteiten van Boskalis zijn landaanwinning, de aanleg en het onderhoud van havens en vaarwegen, offshore energy en het beschermen van kusten en oevers.

Bouter Group

Oer-Hollands familiebedrijf met passie voor food.

Dynniq

Dynniq verbindt (toekomstige) stedelijke, regionale en nationale netwerksystemen met elkaar en zorgt dat beheersing ervan mogelijk is. Hierbij gaat het om de optimale ‘flow’ van verkeer en die van individuele reizigers die bijdragen aan een duurzame en veilige samenleving.

Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden

Heras

Experts in perimeter protection

Huntsman

Wereldwijde producent en leverancier van verschillende, chemische producten

Intercodam

Dé specialist op het gebied wand- en vloertegels, (glas-)mozaïek, natuursteen en sanitair met een grote naamsbekendheid en reputatie in de markt.

Kijlstra Riolering

Marktleider op het gebied van complete rioleringssystemen van beton, zoals buizen, putten, duikers, uitstroombakken, stuwen en speciale bouwwerken.

Koninklijke BAM Groep

Europees bouwconcern met activiteiten in Bouw & Vastgoed, Infra alsmede in Publiek-Private Samenwerking.

Lalesse Europe bv

Producent van magazijnkranen en geavanceerde magazijnsystemen, onderdeel van de Reesink groep

Lamb Weston Meijer

En van ’s werelds grootste bedrijven in diepgevroren aardappelproducten, appetizers en gedroogde aardappelvlokken

MBI De Steenmeesters

Betonproducten voor inrichting van de buitenruimte: sierbestrating, gevelstenen, betonstraatstenen, keramische tegels en toebehoren.

SUEZ Recycling and Recovery Netherlands

Full service afvalmanagementbedrijf met focus op circulaire economie

Stahl

Vooraanstaand, internationaal producent van chemicaliën voor de leer verwerkende industrie en “performance coatings”

Toyota Material Handeling Europe

Wereldwijd nummer één in de markt van logistieke oplossingen.

Walraven

Wereldwijde producent en leverancier van hoog kwalitatieve systeemoplossingen voor de installatiebranche.
Nieuwsflits Corona Virus
Als kantoor hebben wij maatregelen getroffen
Lees hier welke
X
Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hoog opgeleide professionals binnen de industriële en technische sector.

Wij werven en selecteren voor posities op (midden)management en directieniveau. Zowel voor vast als op interim basis.

Wij richten ons op de
volgende sectoren

• Automotive, Transport en Logistiek
• Bouw- en inframarkt
• Chemie/procesindustrie (olie en gas)
• Fast Moving Consumer Goods (fmcg)
• Machine- en apparatenbouw
• Papier- en verpakkingsindustrie
• Pharma
lees meer
MEER REFERENTIES

'Wat ik als heel prettig heb ervaren is dat bij het eerste gesprek gelijk de data worden vastgezet waarop de gesprekken met de kandidaten zullen plaatsvinden. Hierdoor is de doorlooptijd van de zoekopdracht heel duidelijk. Ook word je in iedere stap (het trechteren) in het zoekproces goed geïnformeerd en wordt er continu gespiegeld of we hetzelfde kandidaatsprofiel op ons netvlies hebben.'

Lodiers en Partners weet zich te onderscheiden door de professionele en daadkrachtige aanpak. Naast het zorgvuldig opgestelde functieprofiel en voorwaarden van de opdrachtgever wordt rekening gehouden met de ambities en voorkeuren van de kandidaat. Het selectieproces is zeer doortastend opgepakt met aandacht voor details en vooral de persoon achter het CV. Tevens weet Lodiers helder te communiceren en te adviseren in alle fasen van het traject. De no nonsens benadering met een personal touch heb ik als zeer prettig ervaren

In het verleden ben ik een aantal keren teleurgesteld in resultaten uit werving en selectie. Via mijn netwerk kreeg ik de tip om Lodiers & Partners te vragen. Ietwat argwanend heb ik ze uitgenodigd voor een introductie gesprek. Direct leuk, professioneel en prettig contact. De goede en kritische vragen hielpen mij in het scherp krijgen van het ideale profiel. Van formulering van het functieprofiel tot en met de tweede gesprekken heeft Lodiers & Partners dit traject overgenomen. Zeer succesvol kan ik zeggen. Met inzet van het netwerk van Lodiers & Partners werden al snel geschikte kandidaten gevonden. Na diverse gesprekken en de verdere procedure heb ik de juiste kandidaat aan kunnen nemen, waarvan ik met vrij grote zekerheid kan zeggen dat dit zonder de inzet, de expertise en het netwerk van Lodiers & Partners niet was gelukt. Ik vond het erg prettig samenwerken en daarnaast vind ik ze inhoudelijk sterk, scherp en doelgericht werken. Als je hoge eisen stelt aan je mensen kan ik je daarom zeker Lodiers & Partners aanbevelen!

'De samenwerking met Lodiers & Partners heb ik als bijzonder aangenaam ervaren. Ik waardeer de openheid en transparantie waarmee Margreet van Haasteren me telkens benaderde. De gesprekken verliepen mede daardoor prettig. Vragen vanuit mijn zijde richting de potentiële nieuwe werkgever werden snel en accuraat opgepakt met Lodiers & Partners als tussenpersoon" en de antwoorden kwamen steeds tijdig en volledig.'

'Ik heb de samenwerking met Lodiers & Partners als zeer positief ervaren. Vanaf het eerste moment was het contact prettig en kreeg ik duidelijk antwoord op mijn vragen. Ook het persoonlijke gesprek, de voorbereiding op de eerste gesprekken met mijn (toen nog) potentiële nieuwe werkgever en de begeleiding richting de indiensttreding verliepen prettig en professioneel. De no-nonsense benadering door Helen en Eveline en de manier waarop zij de verbinding maken tussen kandidaat en opdrachtgever getuigen van een flinke dosis ervaring.'

'Aperiam quaerat repudiandae et vel praesentium facere. Qui rerum accusantium. Itaque distinctio aperiam iste consequatur sed. Est eius voluptatem et quidem rerum est ut et. Qui perspiciatis accusantium quia cupiditate nobis dicta ut et. Explicabo rerum impedit. Sequi rerum rerum rerum off'

Bastiaan Leideritz, Manager Human Resources
Ipsam atque
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS