opdrachtgevers

De opdrachtgevers van Lodiers & Partners hebben allemaal één ding met elkaar gemeen, ze nemen hun medewerkers serieus en daarmee ook de zoektocht naar een nieuwe collega. Vanuit deze insteek passen onze opdrachtgevers dan ook goed bij Lodiers & Partners, want wij zijn ons als geen ander bewust van het feit dat een nieuwe collega het verschil kan en zal moeten maken in het toekomstig succes van de onderneming.

De zoektocht naar een nieuwe professional is dan ook een nauwkeurig en intensief proces waarbij de samenwerking en het wederzijds vertrouwen van essentieel belang zijn. Ons netwerk, de opgebouwde kennis en ervaring alsmede de gedrevenheid en passie voor het ‘vak van bemiddelen’, zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers ons als volwaardig partner zien en zij de vele voordelen zien van de gezamenlijke inspanning!

Een kleine greep uit onze opdrachtgeversportefeuille:

ASK Romein

ASK Romein is een gevestigde waarde binnen de staalbouw en de totaalbouw en is actief utiliteitsbouw, bruggenbouw, offshore en de productie van complexe staalconstructies. ASK Romein bedenkt, ontwikkelt, ontwerpt en optimaliseert projecten voor verschillende marktsegmenten, waaronder transport en logistiek, sport en recreatie, industrie, parkings, datacenters, food en offshore. Tevens is ze expert in de bouw van garages, distributiecentra, KMO gebouwen, commerciële ruimte, kantoren en datacenters.

Applus Rtd

Een marktleidende wereldwijde dienstverlener voor de energie, olie, gas en chemische industrie

Boskalis

Koninklijke Boskalis Westminster NV is één van de grootste baggermaatschappijen van de wereld. De belangrijkste activiteiten van Boskalis zijn landaanwinning, de aanleg en het onderhoud van havens en vaarwegen, offshore energy en het beschermen van kusten en oevers.

Bouter Group

Oer-Hollands familiebedrijf met passie voor food.

Dynniq

Dynniq verbindt (toekomstige) stedelijke, regionale en nationale netwerksystemen met elkaar en zorgt dat beheersing ervan mogelijk is. Hierbij gaat het om de optimale ‘flow’ van verkeer en die van individuele reizigers die bijdragen aan een duurzame en veilige samenleving.

Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden

Heras

Experts in perimeter protection

Huntsman

Wereldwijde producent en leverancier van verschillende, chemische producten

Intercodam

Dé specialist op het gebied wand- en vloertegels, (glas-)mozaïek, natuursteen en sanitair met een grote naamsbekendheid en reputatie in de markt.

Kijlstra Riolering

Marktleider op het gebied van complete rioleringssystemen van beton, zoals buizen, putten, duikers, uitstroombakken, stuwen en speciale bouwwerken.

Koninklijke BAM Groep

Europees bouwconcern met activiteiten in Bouw & Vastgoed, Infra alsmede in Publiek-Private Samenwerking.

Lalesse Europe bv

Producent van magazijnkranen en geavanceerde magazijnsystemen, onderdeel van de Reesink groep

Lamb Weston Meijer

En van ’s werelds grootste bedrijven in diepgevroren aardappelproducten, appetizers en gedroogde aardappelvlokken

MBI De Steenmeesters

Betonproducten voor inrichting van de buitenruimte: sierbestrating, gevelstenen, betonstraatstenen, keramische tegels en toebehoren.

SUEZ Recycling and Recovery Netherlands

Full service afvalmanagementbedrijf met focus op circulaire economie

Stahl

Vooraanstaand, internationaal producent van chemicaliën voor de leer verwerkende industrie en “performance coatings”

Toyota Material Handeling Europe

Wereldwijd nummer één in de markt van logistieke oplossingen.

Walraven

Wereldwijde producent en leverancier van hoog kwalitatieve systeemoplossingen voor de installatiebranche.
Doet u ook mee met onze nieuwjaarswensactie?
Voor iedere wens doneren wij
€ 7,50 aan een goed doel.
Doe een wens
X
Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hoog opgeleide professionals binnen de industriële en technische sector.

Wij werven en selecteren voor posities op (midden)management en directieniveau. Zowel voor vast als op interim basis.

Wij richten ons op de
volgende sectoren

• Automotive, Transport en Logistiek
• Bouw- en inframarkt
• Chemie/procesindustrie (olie en gas)
• Fast Moving Consumer Goods (fmcg)
• Machine- en apparatenbouw
• Papier- en verpakkingsindustrie
• Pharma
lees meer
MEER REFERENTIES
'During my past years of working together with Robert Lodiers I have enjoyed his expertise, pleasant energy and professionalism while working on our strategic staffing activities. He shows quick, in-depth understanding of the business and combined with his knowledge of “the outside world”, he naturally challenges you (too) to make solid, good judgements on desired people profiles. Not only does he demonstrate integrity, good criticism and charm in working with the business. It’s also how he approaches and works with his candidates; and being an extended business card of the company that is of great value. So, may I strongly suggest you speak with Robert Lodiers when you need recruitment partnership; not just any partnership but one that truly brings you long term value and a very enjoyable relationship.'
Lodiers en Partners weet zich te onderscheiden door de professionele en daadkrachtige aanpak. Naast het zorgvuldig opgestelde functieprofiel en voorwaarden van de opdrachtgever wordt rekening gehouden met de ambities en voorkeuren van de kandidaat. Het selectieproces is zeer doortastend opgepakt met aandacht voor details en vooral de persoon achter het CV. Tevens weet Lodiers helder te communiceren en te adviseren in alle fasen van het traject. De no nonsens benadering met een personal touch heb ik als zeer prettig ervaren
Lodiers & Partners successfully placed a young high potential in our company on a not typical vacancy. Besides this, Robert was and is for me a valuable network contact and provided me with a lot of useful recruitment/HR information and tips about the Netherlands when I got back after seven years abroad.
'Lodiers & Partners heeft recent bijgedragen aan het verwezenlijken van onze bedrijfsstrategie door uitstekende kandidaten te vinden en voor te dragen voor een aantal kritische management functies. Een moeilijke opdracht: als voornamelijk internationaal opererend familiebedrijf is onze naamsbekendheid binnen Nederland beperkt, maar hebben wij hier wél behoefte aan hooggekwalificeerd talent. Lodiers & Partners heeft bewezen de juiste kandidaten te kunnen vinden die passen bij onze bedrijfscultuur en tegelijkertijd de competenties en kwaliteiten hebben om een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan het toekomstig succes van onze organisatie. Het werken met Lodiers & Partners is efficient en pragmatisch met veel ruimte voor dialoog en overleg om tot een juiste keuze te kunnen komen.' 
'De samenwerking met Lodiers & Partners heb ik als bijzonder aangenaam ervaren. Ik waardeer de openheid en transparantie waarmee Margreet van Haasteren me telkens benaderde. De gesprekken verliepen mede daardoor prettig. Vragen vanuit mijn zijde richting de potentiële nieuwe werkgever werden snel en accuraat opgepakt met Lodiers & Partners als “tussenpersoon” en de antwoorden kwamen steeds tijdig en volledig.'

'Magnam praesentium consequuntur ut aliquid occaecati saepe. Sit non dolor explicabo doloremque culpa amet mollitia labore. Est ducimus veniam nemo voluptas esse vel sed natus at. Qui cupiditate veniam incidunt perferendis. Sed totam consequatur qui aut si'

Ruben Degen, Manager Human Resources
Veritatis praesentium
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS