Open posities

Operations Director

Maak jij samen met je team Royal Vaassen “fit for growth”?

Onze opdrachtgever, Royal Vaassen Flexible Packaging, bestaat 150 jaar en heeft sinds kort het predicaat ‘koninklijk’ verworven. Gevestigd in Vaassen nabij Apeldoorn en met 150 jaar historie, is het bedrijf sterk geworteld in de regio. Vaassen is een wereldspeler op het gebied van verpakkingen voor Food, Dairy en Tobacco waarvoor zij folie produceert, bestaande uit één of meerdere dragers (aluminium, papier of polyester), die voorzien worden van lakken, die oppervlaktebehandeling mogelijk maken (bedrukken, of verhitten om een seal met de ondergrond te vormen) of lijmen om de dragende lagen te verbinden.

Lees meer

Vestigingsmanager Nunspeet

Het verder optimaliseren van productie staat centraal in deze interessante rol

Onze opdrachtgever VConsyst levert totaaloplossingen voor de afvalinzameling, sport & recreatie, fietsenstallingen en straatmeubilair en is marktleider op het gebied van ondergrondse afvalinzamelsystemen in zowel Nederland als Europa. VConsyst telt 270 medewerkers in Nederland en heeft een jaaromzet van circa € 75 miljoen. De activiteiten zijn onderverdeeld in drie divisies, te weten Urban Mining, Sport & Leisure en Outdoor. De bijbehorende productielocaties zijn gevestigd in Maarssen (160 fte), Gorredijk (25 fte) en Nunspeet (50 fte). Het hoofdkantoor van VConsyst is in Genemuiden gevestigd.

Lees meer

Supply Chain Manager - U kunt niet meer solliciteren

We zoeken een hands-on Supply Chain Manager voor het maken van een professionaliseringsslag.

Onze opdrachtgever, Bevaplast BV, is sinds de oprichting in 1960 uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van medische en sportmedische producten, zoals braces, sporttapes, pleisters en verbanddozen. Als belangrijke partner voor Europese retailketens worden bij Bevaplast unieke private label concepten ontwikkeld en geproduceerd. Het verkoopkantoor en het logistiek centrum staat vooralsnog in Vaassen, maar zal in Q4 van dit jaar verhuizen naar een nieuwe, moderne locatie (in eigen beheer ontworpen en gebouwd) in Velp. De organisatie, een familiebedrijf dat sinds 2008 is overgenomen door de huidige eigenaren, bestaat uit ruim 30 gemotiveerde en betrokken medewerkers met veelal lange dienstverbanden. Er is tevens een verkoopafdeling in Duitsland en Frankrijk.

Lees meer

Commercieel Manager - ON HOLD - Op dit moment kunt u niet solliciteren

Bent u ambitieus en toe aan uw tweede of derde stap in uw carrière en wilt u bijdragen aan een mooi bedrijf met luxe producten? Dan is dit misschien wel de positie voor u!

Onze opdrachtgever Intercodam B.V. is sinds 1919 een innovatief handelshuis voor luxe bouwproducten. Vandaag de dag kent Intercodam vier eigen showrooms: Amsterdam, Haarlem (KOL Tegels en Sanitair), Zutphen en Amstelveen (Marc Smithuis), waar de mooiste collecties tegels, mozaïek, natuursteen, keukens en sanitair worden getoond. Deze showrooms dienen naast de winkelfunctie ook als basis voor de groothandelstak waarin exclusieve tegels worden geïmporteerd t.b.v. diverse kleine en grote projecten en een uitgebreid dealernetwerk. De producten worden gepresenteerd in de verschillende showrooms van Intercodam waarvan de grootste is gevestigd in hartje Amsterdam aan de Amstel naast Carré. Met bijna 100 jaar ervaring in de branche werkt Intercodam vanuit passie voor design en wordt er altijd gezocht naar nieuwe inspirerende trends. Bij Intercodam werken in totaal ca. 45 mensen over de verschillende vestigingen en is groeiende.

Lees meer

Regiomanager Infra

Focus op ontwikkelen, groeien en verbeteren

Onze opdrachtgever is een landelijk werkende onderneming werkzaam in de bouw en infra branche. Lodiers & Partners is gevraagd ondersteuning te bieden bij het vervullen van de positie van Regiomanager Infra. U ontvangt in eerste instantie een geanonimiseerd profiel, bij interesse zullen we u in een later stadium meer vertellen over deze opdrachtgever.

Lees meer

Senior Projectmanager - ON HOLD - Op dit moment kunt u niet solliciteren

Wij zijn op zoek naar een ervaren, doortastende en ondernemende Senior Projectmanager

VolkerWessels Infra Competence Centre is een volledig zelfstandige onderneming en is gevestigd in Vianen. In deze organisatie komt alle expertise van de verschillende VolkerWessels Infrabedrijven (KWS, Van Hattum en Blankevoort, Vialis en VolkerRail) samen om grote, infrastructurele projecten éénduidig te realiseren. De projecten vergen een integrale aanpak op het gebied van projectmanagement, assetmanagement en ontwerpmanagement, digitalisering en informatisering. Het samenbrengen van al deze expertise in de vorm van processen en systemen, in combinatie met de nieuwste innovaties en technieken, zorgen ervoor dat de complexe projecten beter beheers- en stuurbaar zijn. Er zijn ongeveer 300 medewerkers werkzaam bij VolkerWessels Infra Competence Centre.

Lees meer

Sales Director

Drive change – International – Capital Equipment

CPM Europe in Zaandam, part of an American concern, is a leading provider of process equipment and engineered solutions for the animal feed, bioenergy and oilseed markets. CPM designs, manufactures and sells both systems and individual production units. The extensive range of machinery is used for grinding and densifying bulk materials in the biomass fuel pellets industry for electricity generation, the production of animal feed pellets, and waste recycling - all global industries that are growing strongly. The expectation is that the current growth will continue to be strong in the coming years. For that reason, we are looking for a Sales Director to take full responsibility of Sales in Europe.

Lees meer

General Manager Benelux - U kunt niet meer solliciteren

Looking for a strong leader to help define and execute the ambitious growth strategy

HMS currently is the leading independent supplier of solutions for industrial communication and the Industrial Internet of Things. In May 2019 HMS acquired Raster Products, a distributor in The Netherlands and changed their name into HMS Industrial Networks B.V.

Lees meer

Senior Projectmanager Infrastructuur

Bouwt u, als Senior Projectmanager Infrastructuur, mee aan de meest indrukwekkende multidisciplinaire infraprojecten?

Heijmans is een grote bouwonderneming in Nederland met een grote business unit Infra waar veelal grote, in het oog springende, projecten worden gerealiseerd. Heijmans is groot maar toch ook weer klein. En goed in wat ze doen! Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hun focus ligt op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen ze door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die ze bouwen en onderhouden centraal te stellen. Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. Ze zetten grote digitale stappen, bieden data-gedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in de sector. Hun kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken. Net als uw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat u doet. Wilt u zichzelf verder ontwikkelen? U bent de regisseur van uw eigen loopbaan.

Lees meer

Manager Product Management - U kunt niet meer solliciteren

Future oriented and empathetic Manager Product Management for the European market

For an international producer of electrical devices, we are looking for a future oriented and empathetic Manager Product Management for the European market. The location of this international position is Amsterdam area.

Lees meer

Corporate Controller

Uitdaging voor een ambitieuze controller in internationaal speelveld.

Van Leeuwen is een internationaal opererende handelsonderneming en specialist in stalen buizen en buistoepassingen; het hoofdkantoor is gevestigd in Zwijndrecht. Van Leeuwen is in 1924 als eenmanszaak in Zwijndrecht begonnen. Sindsdien heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt en telt de organisatie inmiddels ruim 1100 werknemers. Sinds haar oprichting heeft Van Leeuwen zich steeds meer ontwikkeld van handelsbedrijf tot dienstverlener. De onderneming is in vrijwel alle industriële sectoren actief. Met zo’n veertig vestigingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Noord-Amerika wordt zorggedragen dat de materialen overal op de wereld verkrijgbaar zijn en waar nodig op maat bewerkt worden. De combinatie van wereldwijde logistiek en kennis van producten en toepassingen bij klanten, maakt Van Leeuwen toonaangevend en onderscheidend in haar markten.

Lees meer

Operations Director - U kunt niet meer solliciteren

Stevige positie van Operations Director binnen de verpakkingsindustrie!

Onze opdrachtgever is een producent van verpakkingsmateriaal in de omgeving Apeldoorn. Het bedrijf kenmerkt zich door sterke en lange relaties met internationale en toonaangevende klanten en differentieert zich in de markt door haar service en klantgerichtheid en het vermogen om, met een brede productportfolio, snel klant-specifieke toepassingen te ontwikkelen. Op dit moment wordt er gewerkt aan plannen voor de volgende groeifase. Het management team wil in haar strategie fundamentele verandering in de organisatie, processen en cultuur doorvoeren. Operationeel wil onze opdrachtgever de fabriek herstructureren om kwaliteit en productiviteit te verhogen. Daarom staan er een aantal Lean programma’s gepland. Tegelijkertijd wordt het supply chain concept aangepast om de service levels aan de klanten te verhogen.

Lees meer

HR Professionals

Lodiers & Partners komt graag in contact met ambitieuze HR Professionals

Lees meer

Deze posities zijn vervuld

Maintenance Manager - Vacature is vervuld

Interessante maintenance rol met focus op optimaliseren.

Sif is opgericht in 1948 en is een van de grootste fabrikanten van stalen buizen voor fundaties ten behoeve van windparken en olie- en gasplatforms op zee. Sinds het ontstaan heeft Sif al meer dan 1700 funderingen geproduceerd voor wind en olie & gas op zee en heeft alle grote componenten van vrijwel alle grote offshore oil & gas jackets geleverd. Dat maakt ze, samen met een oplossingsgerichte mentaliteit, een sterke speler en betrouwbare partner in de markt. De Sif locaties in Roermond en 2e Maasvlakte beslaan in totaal een gebied van 42 hectare voor assemblage, coating en opslag inclusief een 400 meter lange diepzeekade met 16,5 meter diepgang en directe toegang tot Noordzee. De organisatie telt circa 500 medewerkers en kent een sterk pragmatische cultuur met een hoge mate van resultaatgerichtheid en betrokkenheid. Om vorm en inhoud aan te geven aan verdere groei en optimalisatie is Sif op zoek naar een ambitieuze Maintenance Manager.

Lees meer

Sales Director - Vacature is vervuld

Uitdagende sleutelpositie voor een ervaren Sales Director

Pon Equipment, die nu uit ca. 300 fte bestaat, heeft haar hoofdkantoor in Almere en 5 vestigingen verdeeld over het hele land in Beilen, Vuren, Moerdijk, Duiven en Valkenswaard. De omzet verkoop machines bedraagt ca. € 100.000.000,= en de gross profit daarvan ca. 5%. De klanten van Pon Equipment zijn zeer uiteenlopend, van grote concerns als Sita en Boskalis tot middelgrote (familie) bedrijven in het grondverzet als ook eenmanszaken. De afnemers van Pon Equipment hebben gemeenschappelijk dat ze aan de basis staan van het aanleggen van spoorwegen, waterwegen, aan bouw en infrastructuur, overslag, waste en recycling.

Lees meer

Manager Operations - Vacature is vervuld

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, gedreven en resultaatgerichte Manager Operations.

Onze opdrachtgever Visser & Smit Hanab (onderdeel van VolkerWessels) heeft onlangs haar bedrijfsactiviteiten uitgebreid met de acquisitie van Joulz Energy Solutions waarmee een langdurige verbinding is gemaakt met een van de meest gerenommeerde aannemings- en uitvoeringsorganisatie van Nederland. Binnen de continue veranderende markt van de energietransitie is Joulz Energy Solutions samen met Visser & Smit Hanab voorloper daar waar het gaat om mooie projecten en slimme oplossingen. Voor Joulz Energy Solutions zijn wij exclusief op zoek naar een ambitieuze, commerciële en resultaatgerichte Manager Operations onder wiens leiding de projecten organisatie op zowel mens als proces niveau een professionalisering en optimalisatie slag gaat maken.

Lees meer

Plant Manager Kampen - Vacature is vervuld

Mooie uitdaging als Plant Manager met de focus op mensen, techniek en verbetertrajecten

Onze opdrachtgever, MBI BV, is onderdeel van de MBI Group en is reeds 74 jaar een toonaangevende en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat-, en tuinstenen. MBI onderscheidt zich al jaren in vele opzichten, zoals met kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook met duurzaamheid, klantgerichtheid, leverbetrouwbaarheid en efficiency. MBI is marktleider in tuinbestrating en één van de grootste producenten in de sector. Met het totale assortiment richt MBI zich op drie markten: Sierbestrating, inrichting van de openbare ruimte en gevelstenen. Bekende producten in de sector zijn Geosteen met een hoogwaardige natuurlijk toplaag en Geoceramica met een toplaag van Keramiek. MBI heeft vier Plants in Kampen, Veghel (Hoofdkantoor), Nieuw-Lekkerland en Aalst.

Lees meer

Supply Chain Manager - Vacature is vervuld

Uitdagende functie voor een doortastende en verbindende Supply Chain Manager!

Onze opdrachtgever, het Hulpmiddelencentrum, voorziet in hulpmiddelen die de verzorging, mobiliteit en verpleging van mensen vergemakkelijken. De hulpmiddelen worden verstrekt op basis van lease, koop of vanuit de zorgverzekeringen. Het Hulpmiddelencentrum is ontstaan uit een aantal regionale bedrijven die zijn gefuseerd in 2017. Op dit moment bestaat het Hulpmiddelencentrum uit een hoofdkantoor in Almere, 12 landelijke vestigingen waar zowel de uitgifte plaatsvindt van hulpmiddelen voor zowel korte termijn als langere tijd o.b.v. de Wet Maatschappelijk Ondersteuning en de Wet Langdurige Zorg en Zorgverzekering. Het Hulpmiddelencentrum bestaat uit ruim 500 medewerkers. Het Landelijk Distributie Centrum (LDC) is eveneens in Almere gevestigd. De start van het LDC is gemaakt en moet verder worden uitgebouwd.

Lees meer

Marketing en Communicatie Manager - Vacature is vervuld

Uitdagende functie voor een gedreven Marketing & Communicatie Manager!

Onze opdrachtgever, het Hulpmiddelencentrum, voorziet in hulpmiddelen die de verzorging, mobiliteit en verpleging van mensen vergemakkelijken. De hulpmiddelen worden verstrekt op basis van lease, koop of vanuit de zorgverzekeringen. Het Hulpmiddelencentrum is ontstaan uit een aantal regionale bedrijven die zijn gefuseerd in 2017. Op dit moment bestaat het Hulpmiddelencentrum uit een hoofdkantoor in Almere, 12 landelijke vestigingen waar zowel de uitgifte plaatsvindt van hulpmiddelen voor zowel korte termijn als langere tijd o.b.v. de Wet Maatschappelijk Ondersteuning en de Wet Langdurige Zorg en Zorgverzekering. Het Hulpmiddelencentrum bestaat uit ruim 500 medewerkers. Het Landelijk Distributie Centrum (LDC) is eveneens in Almere gevestigd. De start van het LDC is gemaakt en moet verder worden uitgebouwd.

Lees meer

Regional Reliability & Maintenance Manager - Vacature is vervuld

Interessante uitdaging voor ambitieuze verandermanager!

LBC is een belangrijke dienstverlener voor de opslag van olie en chemicals en de organisatie maakt deel uit van de LBC Tank Terminal Groep met vestigingen in Nederland, België, USA en Shanghai. LBC Tank Terminals heeft haar hoofdkantoor in Mechelen, België. De infrastructuur van LBC maakt het mogelijk om vrijwel alle (chemische) vloeistoffen op te kunnen slaan en omvat alle modaliteiten (spoor, weg en water). De huidige opslagcapaciteit bedraagt drie miljoen m3 en staat ten dienste van circa 300 klanten. LBC heeft de ambitie om zich de komende jaren in een hoog tempo verder te professionaliseren, zodat ook in de toekomst de steeds veeleisendere klanten optimaal bediend kunnen worden. Om aan deze ambitie gehoor te blijven geven is er een vacature ontstaan voor een Regional Reliability & Maintenance Manager.

Lees meer

Teamleider Engineering - Vacature is vervuld

Heeft u de energie als Teamleider Engineering om bij te dragen aan de energy transitie?

Onze opdrachtgever Visser & Smit Hanab (onderdeel van VolkerWessels) heeft onlangs haar bedrijfsactiviteiten uitgebreid met de acquisitie van Joulz Energy Solutions waarmee een verbinding is gemaakt tussen de kennis en kunde vanuit de gedegen Stedin organisatie èn een van de meest gerenommeerde aannemings- en uitvoeringsorganisatie van Nederland. Samen zijn ze groot en hebben de beste uitgangspositie in engineering van de toekomst met al bestaande BIM centers. Binnen de continue veranderende markt van de energietransitie is Joulz Energy Solutions samen met Visser & Smit Hanab voorloper daar waar het gaat om mooie projecten en slimme oplossingen. Wegens uitbreiding van het team zijn we op zoek naar twee ambitieuze en gedreven Teamleiders Engineering.

Lees meer

Financieel Manager - Vacature is vervuld

Uitdaging voor een Financieel Manager binnen een bouwbedrijf in transitie!

Lokhorst Bouw en Ontwikkeling, valt onder de paraplu van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB), een netwerk van 20 bedrijven die gezamenlijk een sterk netwerk van innovatieve en volledig zelfstandig opererende ondernemingen in bouw en vastgoed vormen. ASVB is actief in de woning- en utiliteitsbouw en bedrijfshuisvesting in Nederland, België en Duistland. De omzet over 2018 bedroeg ruim € 742 miljoen met een winst na belastingen van € 21 miljoen. Lokhorst is een ontwikkelende bouwer en voornamelijk actief in Noord-Holland met een omzet van ongeveer € 35 miljoen. Op een innovatieve wijze realiseert zij, samen met en voor haar klanten, duurzame vastgoed oplossingen voor de gehele levenscyclus van woning, winkel, school of kantoor. Haar kennis en kunde is gebaseerd op ruim 80 jaar ervaring waarin kwaliteit & veiligheid voorop staan. Na een aantal moeilijke jaren, mede ingegeven door de crisis in de bouwsector heeft Lokhorst een aantal strategische keuzes gemaakt die bijdragen aan het herstel uit deze moeilijke periode. In deze fase vraagt de organisatie om mensen met een ondernemend karakter die mee willen bouwen aan een stevig fundament voor de toekomst. Hierin is ruimte voor ondernemerschap, innovatie en ambitie.

Lees meer

Algemeen Directeur - Vacature is vervuld

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en commercieel gedreven Algemeen Directeur

Onze opdrachtgever Terracon Funderingstechniek is sinds 2000 onderdeel van Strukton Civiel en heeft zich sinds de oprichting ontwikkeld, van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in funderingen, naar een internationaal opererend leverancier van oplossingen op het gebied van grondmechanica en funderingstechnieken. Marktgebieden zijn utiliteitsbouw, infrastructuur, industrie, energie, en waterbouw. Terracon Funderingstechniek telt ca. 50 medewerkers en is gevestigd in Werkendam.

Lees meer

Regiomanager (West-Nederland) - Vacature is vervuld

Bent u die resultaatgerichte regiomanager met zowel commerciële als leidinggevende ervaring?

Voor een organisatie actief in de handel in bouwmaterialen zijn wij op zoek naar een Regiomanager (West-Nederland). Onze opdrachtgever is onderdeel van een internationale organisatie.

Lees meer

Algemeen Directeur - Vacature is vervuld

Bent u als Commercieel Manager toe aan de volgende stap als Algemeen Directeur?

Onze opdrachtgever, Montapanel in Tolbert, is onderdeel van de Vermeulen groep; een familiebedrijf in de toelevering voor rioleringen, infrastructuur, drainage en (luxe) afbouw. Montapanel Werkbladen is een producent van keukenbladen in het midden en hoge segment. Sinds 2012 is het assortiment, naast natuursteen uitgebouwd met keramiek (Neolith) en composiet. Bij Montapanel werken professionals die jarenlang ervaring hebben met het produceren van werkbladen. Daarmee zijn ze in staat om in een relatief kleine fabriek te concurreren met een aantal grotere concurrenten. Bovendien wordt de fabriek op dit moment verbouwd, waarmee een wezenlijke capaciteitsvergroting wordt gerealiseerd.

Lees meer

Directeur Productie & Techniek - Vacature is vervuld

Bent u de nieuwe directeur productie met een hart voor techniek?

Onze opdrachtgever, MBI BV, is onderdeel van de MBI Group en is reeds 74 jaar een toonaangevende en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat-, en tuinstenen. MBI onderscheidt zich als familiebedrijf al jaren in vele opzichten, zoals met kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook met duurzaamheid, klantgerichtheid, leverbetrouwbaarheid en efficiency. MBI telt circa 350 medewerkers en 4 productie- en verkooplocaties: Aalst, Kampen, Nieuw-Lekkerland en Veghel en een koopkantoor in Wuppertal (Duitsland). MBI produceert jaarlijks 1,1 miljoen ton op 35 hectare bedrijfsterrein. MBI is marktleider in tuinbestrating en één van de grootste producenten in de sector. Met het totale assortiment richt MBI zich op drie markten: Sierbestrating, inrichting van de openbare ruimte en gevelstenen. Bekende producten in de sector zijn Geosteen met een hoogwaardige natuurlijke toplaag en Geoceramica met een toplaag van Keramiek.

Lees meer

Operations Manager - vacature is vervuld

Bent u de daadkrachtige Operations Manager die de organisatie naar een hoger niveau kan brengen?

Dura Vermeer Materieel is onderdeel van de zelfstandige entiteit Facility binnen Dura Vermeer en werkt voor alle werkmaatschappijen van Dura Vermeer. Er zijn twee hoofdvestigingen (Haaften voor divisie Bouw en Cruquius voor divisie Infra) en diverse steunpunten in Nederland van waaruit gezorgd wordt voor veilig en betrouwbaar materieel, inrichting van bouwplaatsen, advieswerk op gebied van bekisting, verticaal transport en bouwlogistiek. Voor de locatie Haaften komen wij graag in contact met een daadkrachtige Operations Manager die binnen de dynamische omgeving van de materieeldienst de organisatie naar een hoger niveau kan brengen, zowel op mens als proces niveau en veranderingen kan initiëren en doorvoeren.

Lees meer

Terminal Manager Rotterdam - vacature is vervuld

Uitdagende rol voor ambitieuze veranderaar

Onze opdrachtgever LBC Rotterdam is een belangrijke dienstverlener voor de opslag van specialty chemicals en de organisatie maakt deel uit van de LBC Tank Terminal Groep met vestigingen in Nederland, België, USA en Shanghai. De terminal ligt midden in het petrochemische hart van de grootste haven van Europa. De infrastructuur van LBC Rotterdam maakt het mogelijk om vrijwel alle (chemische) vloeistoffen op te kunnen slaan en omvat alle modaliteiten (spoor, weg en water). LBC Rotterdam telt circa 80 medewerkers in vaste dienst en door de aanwezigheid van contractors zijn er dagelijks circa 160 mensen werkzaam op de terminal.

Lees meer

Productie Manager - vacature is vervuld

Levert belangrijke bijdrage aan groei & ontwikkeling van de organisatie

Onze opdrachtgever WILA is ‘s werelds grootste onafhankelijke producent van high end kantpers gereedschap, bombeersystemen en accessoires. Ook de komende jaren staat WILA voor belangrijke uitdagingen en zal de organisatie een belangrijke rol blijven spelen in de steeds veranderende en zich ontwikkelende markt. Dit jaar wordt de productie uitgebreid met een tweede, nog te bouwen, locatie in Lochem. Deze locatie zal aangestuurd gaan worden door de huidige Productie Manager en wij zijn nu op zoek naar een ambitieuze Productie Manager voor de bestaande locatie. Momenteel wordt ook gewerkt aan de opstart van een productielocatie in Taicang (China /4500m2).

Lees meer

Manager Service & Installations - vacature is vervuld

Commercieel ingestelde ambitieuze Change Manager met Service in het bloed

Onze opdrachtgever Royal SMIT Transformers B.V. is onderdeel van de SGB-groep en heeft zich ontwikkeld sinds 1913. SGB-SMIT is in één woord te omschrijven als dé transformatorspecialist. Zij produceren zowel grote als kleine vermogenstransformatoren en met ca. 2500 medewerkers hebben zij een jaaromzet van meer dan € 700 mln. Daarnaast heeft de SGB-SMIT Groep klanten in meer dan 50 landen. Royal SMIT Transformers B.V. behoort tot de marktleiders op verschillende gebieden. De geavanceerde transformatoren spelen een belangrijke rol bij de opwekking en distributie van elektriciteit en de instandhouding van stedelijke energienetwerken. De productielocatie in Nijmegen telt ca. 725 medewerkers en een jaaromzet van ruim € 250 miljoen. SMIT Transformer Service (STS) is de servicespecialist voor geavanceerde vermogenstransformatoren met een eigen hoogspanningslaboratorium, waar de transformators zowel worden onderhouden als getest. Ook is er een eigen olielaboratorium en is er een compleet ingerichte werkplaats voor reparaties en revisie.

Lees meer

Key Account Manager - vacature is vervuld

Gaat u als Key Accountmanager het verschil maken?

Onze opdrachtgever Toyota Material Handling Nederland BV maakt deel uit van Toyota Material Handling Europa (TMHE). De productlijn is ontwikkeld met de klant als uitgangspunt en biedt hiermee de juiste oplossing voor elke behoefte op het gebied van intern transport; van laden, lossen en horizontaal transport tot stapelen en order verzamelen. Toyota Material Handling Nederland is gevestigd in Ede en heeft circa 395 medewerkers in dienst. Toyota Material Handling Nederland heeft een uitgebreid aanbod met op maat gemaakte bedrijfsoplossingen, waaronder fleetmanagement, flexibele huurcontracten, op maat gesneden financiële pakketten en betrouwbare occasions. Ook op gebied van service- en onderhoudscontracten zijn er diverse mogelijkheden, afgestemd op de specifieke wensen en eisen van de klant.

Lees meer

CFO (statutair directeur) - vacature is vervuld

Ervaren sparringpartner op directieniveau

Onze opdrachtgever Kaak Group in Terborg is een internationaal opererend familiebedrijf en ontwikkelt en produceert stand-alone machines en complete productielijnen voor de industriële bakkerijbranche. De Kaak Group bestaat uit 13 entiteiten en naast kantoren in Terborg en ’s-Hertogenbosch zijn er ook vestigingen in Duitsland, Frankrijk en Italië. Kaak is een ambitieus en dynamisch familiebedrijf met een leidende marktpositie in diverse markten, regio’s en landen. Samen met gekwalificeerde experts werkt Kaak continu aan nieuwe ontwikkelingen en klant specifieke oplossingen. De Kaak Group heeft een omzet van ca. 180 mln. en 800 FTE. Werken bij Kaak betekent een baan in een prettige en informele cultuur waarbij klantgerichtheid, kwaliteitsbewustzijn en samenwerken hoog in het vaandel staan. Kaak wil haar medewerkers als goed werkgever een veilige, stabiele en uitdagende werkomgeving bieden, met een eindproduct waar men trots op is. Namens de Kaak Group zijn wij op zoek naar een ervaren CFO.

Lees meer

Logistiek Manager (MT-lid) - vacature is vervuld

Kun jij het logistieke proces naar een hoger niveau tillen?

Onze opdrachtgever Galvano Groothandel BV, onderdeel van Saint-Gobain Building Distribution Benelux, levert een breed assortiment aan producten voor de badkamer aan een brede klantengroep (webshops, installateurs, aannemers) op elke gewenste plek in Nederland en België, op elk gewenst moment. Het assortiment omvat zowel sanitair, tegels, verwarming, installatiematerialen als lichte bouwmaterialen en gereedschappen. Bestellen op dit ene adres bespaart de specialist tijd. En het geeft zekerheid. De Galvano-zekerheid van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en korte lijnen. Galvano is gevestigd in Eindhoven en hier werken ca. 140 medewerkers.

Lees meer

Commercieel Directeur - vacature is vervuld

Brengt commerciële drive, realiseert groei

Een familiebedrijf sinds 1900 en gerenommeerde partij binnen de sector van toeleverende bouwbedrijven. Sterk groeiend, innovatief, klantgericht. Zeer korte lijnen en kort op de bal. Bedrijf met diverse vestigingen in Nederland en actief als ontwikkelaar en producent voor zowel bijzondere objecten en particulieren als de grote spelers in de bouw industrie. Kerngezond met veel potentie, sterke prijs-kwaliteitsverhouding, leverbetrouwbaarheid, klantgerichte service. Ambitieuze groeidoelstellingen: nationale expansie, toevoegen van nieuwe markten als klant, professionalisering met behoud van ambacht en kwaliteit.

Lees meer

Operations Manager - vacature is vervuld

Bouwt u mee aan een sterke afdeling operations met luxe tegels en high end sanitair?

Onze opdrachtgever Intercodam Tegels B.V. is sinds 1919 een innovatief handelshuis voor luxe bouwproducten. Vandaag de dag kent Intercodam vier eigen showrooms: Amsterdam, Haarlem (KOL Tegels), Zutphen en Amstelveen, waar de mooiste collecties tegels, mozaïek, natuursteen, keukens en sanitair worden getoond. Deze showrooms dienen naast de winkelfunctie ook als basis voor de groothandelstak waarin exclusieve tegels worden geïmporteerd t.b.v. diverse kleine en grote projecten en een uitgebreid dealernetwerk. Intercodam heeft ruim 5000 producten in het assortiment; van hip en trendy tot klassiek. De producten worden gepresenteerd in de verschillende showrooms van Intercodam waarvan de grootste is gevestigd in hartje Amsterdam aan de Amstel naast Carré. Intercodam levert uitstekende service en kwalitatief hoogwaardige producten. Met bijna 100 jaar ervaring in de branche werkt Intercodam volgens het principe ‘de klant is koning’ en zijn ze pas tevreden als de klant dat is. Bij Intercodam werken in totaal ca. 40 mensen over de verschillende vestigingen.

Lees meer

Site Director - vacature is vervuld

Challenging position for enthusiastic Change Manager

Our client Emerald Performance Materials is a global manufacturer in the petrochemical industry. The organization produces and markets technologically advanced specialty chemicals for a broad range of industrial applications. Emerald products are used in aerospace, food, beverages, cosmetics, toothpaste, household products, paint, tires, automobiles, sports gear and many other applications. About 700 employees are involved on plants all over the world. The Rotterdam site (150 fte) is looking for a Site Director to take full responsibility of its manufacturing operations.

Lees meer

Business Unit Director - vacature is vervuld

Een mooie uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden

Onze opdrachtgever, De RuwBouw Groep (DRBG) biedt integrale constructieve oplossingen met Dycore vloeren, Calduran kalkzandsteen en Heembeton wanden. Deze drie Business Units werken nauwgezet samen, waarbij kennis op het gebied van commercie, financiën, HR, SHEQ, logistiek en productie worden gedeeld. Operationeel werken ze wel als zelfstandige organisaties met een eigen P&L verantwoordelijkheid en het bijbehorende ondernemerschap. DRBG maakt weer onderdeel uit van het Ierse CRH concern, een toonaangevende wereldwijde bouwmaterialengroep, met circa 87.000 medewerkers verspreid over circa 3.800 operationele locaties in 31 landen wereldwijd. Voor de Business Unit Dycore zijn we op zoek naar een Business Unit Director. Met een diversiteit aan prefab vloersystemen biedt Dycore complete oplossingen voor het complete vloerveld, zowel voor de begane grond als de verdieping. Binnen de RuwBouw Groep is Dycore B.V. een zelfstandige Business Unit met drie fabrieken: Oosterhout, waar ook het hoofdkantoor gevestigd is, Breda en Lelystad. Samen werken er zo’n 275 fte en is de omzet voor dit jaar geprognotiseerd op een kleine 70 miljoen.

Lees meer

Business Development Directeur - vacature is vervuld

Brede rol bij een Nederlands familiebedrijf

A.Hak, van oudsher grote naam in de (ondergrondse) infra, 1000 FTE in NLD. Nieuwe structuur en marktbenaderingsstrategie bieden veel kansen. Omzet € 300 miljoen. Bedrijf met rijke historie. Grote innovatiedrive. Juiste data en goede stuurinformatie in combinatie met marktkennis zijn hierin cruciaal

Lees meer

Algemeen Directeur - vacature is vervuld

Een veelzijdige rol waarin u in de regie bent om de volgende stap te gaan zetten

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf (familiebedrijf) in Friesland met een omzet van bijna 20 miljoen en ongeveer 70 man personeel.

Lees meer

Manager Engineering - vacature is vervuld

Grote dienstverlener op het gebied van Mobility, Parking en Energy

Onze opdrachtgever, Dynniq, is een Europese technische dienstverlener gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van verkeerssystemen (‘Mobility’), parkeeroplossingen (‘Parking’) en energie infrastructuur (‘Energy’). Toonaangevende merken waarmee het bedrijf samenwerkt zijn Peek Traffic (verkeersystemen) en WPS (parkeersystemen). Het hoofdkantoor van Dynniq is gevestigd in Amersfoort. Dynniq opereert met een team van ca. 1800 medewerkers vanuit 52 locaties en is actief in 25 landen in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Naast de kantoren in Nederland heeft Dynniq lokale vestigingen in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Denemarken, Finland en Zweden. Het Dynniq van de toekomst is een resultaatgerichte ‘technisch gedreven serviceprovider’ in de segmenten waar de grootste kansen liggen. Slimme oplossingen met repeatable sales die breed toepasbaar zijn. Tegelijkertijd met het aanbrengen van focus is een groeistrategie neergezet.

Lees meer

Country Manager Nederland - vacature is vervuld

Europees marktleider en totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection

Heras is onderdeel van CRH, beursgenoteerde Fortune 500-onderneming. Toonaangevende groep van leveranciers van praktisch alle soorten bouwmaterialen. Heras heeft momenteel vestigingen in 12 Europese landen met 1.100 medewerkers. Levert hekwerken, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast biedt Heras projectmanagement, systeemintegratie, installatie-, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection in heel Europa aan.

Lees meer

Manager Engineering - vacature is vervuld

Mooie functie binnen de staal- en de totaalbouw

Onze opdrachtgever, ASK Romein, is een gevestigde naam binnen de staal- en de totaalbouw. Vanuit Roosendaal en Malle (BE) levert de organisatie maatwerk van hoge kwaliteit in binnen- en buitenland en vanuit de vestiging te Vlissingen (NL) produceren ze complexe staalconstructies voor de offshore. De vestiging in Middelburg, Hillebrand, heeft jarenlange ervaring in bruggenbouw en de offshore. Daarnaast heeft ASK Romein in 2017 Oostingh Staalbouw in Katwijk overgenomen, hetgeen onder andere grote coating capaciteit biedt. ASK Romein is in 2002 ontstaan door een fusie van ASK Bouw & Industrie uit België en Romein Staalbouw uit Nederland. Beide bedrijven hadden al een lange historie binnen hun expertise. Samen met Oostingh en Hillebrand bestaat ASK Romein uit vier business units: Bouw, Staalbouw, Offshore en Bruggen. Daarmee is het mogelijk om turn-key projecten te realiseren binnen alle disciplines waarin ze actief zijn. Met een grote en geavanceerde productiecapaciteit in Malle, Roosendaal, Katwijk, Middelburg en Vlissingen produceren ze alle soorten staalconstructies in eigen beheer.

Lees meer

Operations Manager - vacature is vervuld

Totaalleverancier van schoolinrichtingen voor buitenschoolse opvang, primair- en voortgezet onderwijs

Onze opdrachtgever, Presikhaaf Schoolmeubelen in Arnhem, is totaalleverancier van schoolinrichtingen voor buitenschoolse opvang, primair en voortgezet onderwijs. Presikhaaf wil door middel van maatschappelijk, betrokken en economisch verantwoord ondernemerschap met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers producten ontwikkelen, produceren, verkopen en leveren aan tevreden afnemers met een positief bedrijfsresultaat dat de continuïteit van de organisatie op de lange termijn waarborgt. Sinds 1 januari 2015 is de Participatiewet onder andere in de plaats gekomen van de WSW, waarmee ook de Sociale Werkplaatsen een andere rol hebben gekregen. Presikhaaf Schoolmeubelen was in die tijd een onderdeel van de Presikhaaf Bedrijven (tegenwoordig Scalabor). Dit onderdeel is in juni 2015 verkocht aan Koninklijke Ahrend. Als zelfstandig bedrijf geeft Presikhaaf Schoolmeubelen binnen de kaders van de Participatiewet nog steeds invulling aan het bieden van arbeidsplaatsen voor mensen met een arbeidsbeperking. Daarmee biedt Presikhaaf arbeidsplaatsen voor mensen vanuit het doelgroepenregister, mensen met een SW status, stagiaires vanuit VSO en andere werk-initiatieven. Presikhaaf Schoolmeubelen is een echte Nederlandse producent, zij ontwerpen en produceren al ruim 40 jaar de beste schoolmeubelen in Arnhem. Alle facetten van het productieproces hebben ze in eigen huis, van houtzagerij, tot metaalbewerking en van meubelmakerij tot assemblage.

Lees meer

Manager Inkoop - vacature is vervuld

Reeds 73 jaar een toonaangevende en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat-, en tuinstenen

Onze opdrachtgever, MBI BV, is onderdeel van de MBI Group en is reeds 73 jaar een toonaangevende en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat-, en tuinstenen. MBI onderscheidt zich al jaren in vele opzichten, zoals met kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook met duurzaamheid, klantgerichtheid, leverbetrouwbaarheid en efficiency. MBI is een familiebedrijf dat op 22 februari 1945 opgericht is door de heer A.J. (Anton) van der Meijden. Met 5 medewerkers bestond het assortiment voornamelijk uit betonpalen en -platen en de veel toegepaste betonblokken. Ruim 70 jaar later is het familiebedrijf enorm gegroeid en telt circa 350 medewerkers en 4 productie- en verkooplocaties: Aalst, Kampen, Nieuw-Lekkerland en Veghel en 2 buitenlandse verkoopkantoren in Wuppertal (Duitsland) en Kortrijk (België). MBI is marktleider in tuinbestrating en één van de grootste producenten in de sector. Met het totale assortiment richt MBI zich op drie markten: Sierbestrating, inrichting van de openbare ruimte en gevelstenen en binnenmuren.

Lees meer

Logistiek Manager Nederland - vacature is vervuld

Mooie functie bij één van de belangrijkste toeleveranciers van bouwmaterialen in Nederland

Voor onze opdrachtgever Raab Karcher, onderdeel van Saint-Gobain Building Distribution Benelux, hebben wij de vacature van Logistiek Manager Nederland. Met in totaal zo’n 1250 werknemers, verdeeld over 7 business units en 49 vestigingen is SGD Benelux één van de belangrijkste toeleveranciers van bouwmaterialen aan de professionele bouwwereld in Nederland. De grootste business unit, Raab Karcher heeft in het land 36 vestigingen en kent, parallel aan de verkooporganisatie, drie logistieke regio’s met vijf hubs (centrale magazijnen).

Lees meer

Finance Manager - vacature is vervuld

Onafhankelijk Nederlands familiebedrijf met specialisatie in naadloze kunststof vloersystemen

EPI is een succesvolle specialist en producent van duurzame kunststof vloersystemen van hoge kwaliteit met een stevige positie in de (internationale) markt. In alle relaties die EPI aangaat, staan kwaliteit, service en autonomie centraal. EPI is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf en werkt al bijna 30 jaar met PASSIE (staat voor: Plezier, Ambitie, Service, Samen, Innovatie, Extra stap) aan het ontwikkelen en ontwerpen van naadloze kunststof vloersystemen. In Houten werken zo’n 40 medewerkers op het gebied van productie, kwaliteit, R&D, sales, finance, HR en marketing samen om EPI nog verder te laten groeien.

Lees meer

Manager Engineering Technical Solutions - vacature is vervuld

Dynamische functie bij grote internationale speler

Siemens Mobililty is leverancier van producten, diensten, systemen en installaties. Mobiliteit in breedste zin van het woord; verkeersmanagement systemen, bediening en besturing van bruggen, tunnels en sluizen maar ook cybersecurity, CCTV en IT based systemen.

Lees meer

Unit Manager Service NL - vacature is vervuld

Europees marktleider en totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection

Heras is onderdeel van CRH, beursgenoteerde Fortune 500-onderneming. Toonaangevende groep van leveranciers van praktisch alle soorten bouwmaterialen. Heras heeft momenteel vestigingen in 12 Europese landen met 1.100 medewerkers. Levert hekwerken, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast biedt Heras projectmanagement, systeemintegratie, installatie-, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection in heel Europa aan.

Lees meer

Director Sales - vacature is vervuld

Internationale, toonaangevende speler met sterke marktpositie. Machinebouwer, familiebedrijf. Limburg

Internationaal opererende fabrikant, toeleverend aan de feed/agro, wereldwijd toonaangevend, familiebedrijf. Onderscheidend in consistente, hoge productkwaliteit. Stabiele relaties in diverse landen. Hoge dynamiek, veel energie, on the ball. Gefragmenteerde markt, veel potentie.

Lees meer

Sales Manager - vacature is vervuld

De specialist in afval- en grondstoffenmanagement

SUEZ Recycling & Recovery Netherlands is onderdeel van de wereldwijde SUEZ Group die werd opgericht in 1919. SUEZ is de specialist in afval- en grondstoffenmanagement en aanjager van de grondstoffenrevolutie. Wereldwijd werken er 85.000 medewerkers die in ruim 70 landen actief zijn. SUEZ Recycling and Recovery Netherlands heeft circa 40 vestigingen verdeeld over de twee regio’s Noord en Zuid. In Nederland telt de organisatie ongeveer 2.100 medewerkers.

Lees meer

Manager Service & Renovation (MT-lid) - vacature is vervuld

Gespecialiseerde liften producent

Mitsubishi Elevator Europe (Veenendaal) beschikt in Nederland over eigen engineering- en productiefaciliteiten waarmee ze haar klanten de mogelijkheid biedt om liften te realiseren die geheel voldoen aan eigen ontwerp of zelf geformuleerde specificaties.

Lees meer

Product Manager Plant Automation & IT - vacature is vervuld

Hightech maakindustrie

Meyn Foodprocessing Technology, wereldwijd toonaangevende en innovatieve koploper in hoogwaardige, machines voor de pluimvee verwerkende industrie. Onderdeel van het Amerikaanse CTB, in eigendom van Warren Buffet. 50 jaar ervaring en sterk gericht op innovatie en digitalisering.

Lees meer

Manager Pick Up & Delivery - vacature is vervuld

Brede rol voor ambitieus toptalent (m/v)

DPD is een kerngezonde succesvolle groeiende organisatie. Een Internationaal franchise netwerk van pakketvervoerders. De kracht ligt in ambitieuze cultuur, bevlogenheid, kwaliteit, fairness, teamspirit, vakmanschap en lol.

Lees meer

HR Manager - vacature is vervuld

‘s Werelds grootste onafhankelijke producent van high end kantpers gereedschap bombeersystemen en accessoires

Onze opdrachtgever WILA is van oorsprong een Achterhoeks familiebedrijf dat ruim 80 jaar geleden is opgericht en inmiddels actief is in meer dan 80 landen. Op het hoofdkantoor in Lochem zijn 320 personen werkzaam.

Lees meer
Doet u ook mee met onze nieuwjaarswensactie?
Voor iedere wens doneren wij
€ 7,50 aan een goed doel.
Doe een wens
X
Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hoog opgeleide professionals binnen de industriële en technische sector.

Wij werven en selecteren voor posities op (midden)management en directieniveau. Zowel voor vast als op interim basis.

Wij richten ons op de
volgende sectoren

• Automotive, Transport en Logistiek
• Bouw- en inframarkt
• Chemie/procesindustrie (olie en gas)
• Fast Moving Consumer Goods (fmcg)
• Machine- en apparatenbouw
• Papier- en verpakkingsindustrie
• Pharma
lees meer

'Non expedita laudantium non ut sint mollitia quas delectus. Ut dolor tenetur ab quidem maiores laboriosam. Illum itaque dolorum dolorem ad. Molestiae molestiae provident excepturi velit natus natus molestiae tenetur ea. Sit cupiditate ut cumque ratione repellendus re'

Ilse Bouman, Labore Sunt
Aut quos
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS