Open posities

Regiodirecteur Regio Zuid

Bent u de ervaren, commerciële en verbindende directeur, met technische achtergrond en ervaring, die de regio op een hoger niveau kan brengen, zowel op mens- als procesniveau.

Voor onze opdrachtgever Strukton Worksphere zijn op zoek naar een ervaren, commercieel gedreven Regiodirecteur voor de Regio Zuid. Strukton Worksphere is een landelijk opererend technologiebedrijf met als missie: het creëren van prettige en gezonde werk- en verblijfsomgevingen voor iedereen. Door de combinatie van Bouw, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde is de organisatie in staat als brede partner totaaloplossingen aan te bieden op het gebied van ontwerp, bouw én onderhoud en beheer. Ze zijn actief in gebouwde omgevingen waar technologie het verschil maakt, zoals in commercieel en maatschappelijk vastgoed, zorg, onderwijs, technologiebedrijven en industrie. Hierbij speelt de digitalisering een zeer belangrijke rol in de dienstverlening, welke de komende jaren alleen maar zal toenemen. Dankzij data gedreven assetmanagement kunnen ze complexe gebouwen tot in detail monitoren en onderhouden. Strukton Worksphere is ingedeeld in vier regio’s, waarbij regio Zuid de grootste regio is met ruim 430 medewerkers. De hoofdlocatie van deze regio bevindt zich in Son en de andere locaties bevinden zich in Breda en Maastricht/Aachen Airport. Specifiek voor de regio Zuid is het relatief grote onderdeel bouw. Hierdoor is er veel, specifieke bouwkundige kennis en ervaring in regio Zuid. De Regiodirecteur is strategisch, financieel, commercieel en operationeel eindverantwoordelijk voor de regio Zuid. Hierbij zijn er een twee belangrijke speerpunten, namelijk: - Op basis van de groeistrategie sturen op verdere versterking van omzet, rendement en productportfolio; - Het verder inrichten van een professionele, ‘state-of-the-art’ organisatie op gebied van proces, mens, systemen en diensten.

Lees meer

Manager Logistiek

Een verbindende ambitieuze People Manager die op logistiek vlak de Materieeldienst naar de volgende fase gaat brengen

Van Wijnen Materieel B.V. is een zelfstandige entiteit binnen de Van Wijnen Groep en verzorgt het materieel voor geheel Nederland. Dit gaat in goede samenwerking met de collega’s op de bouw. Van Wijnen Materieel bestaat uit een hechte club mensen werkend vanuit de drie vestigingen in Dordrecht, Deventer en Gorredijk. Als gevolg van een organisatiewijziging en ter uitbreiding van het team van Van Wijnen Materieel zijn zij op zoek naar een gedreven en verbindende Manager Logistiek die de organisatie naar een hoger niveau kan brengen, zowel op mens als proces niveau, en veranderingen kan initiëren en doorvoeren. Het betreft een nieuwe functie binnen de organisatie.

Lees meer

Finance Manager

Interessante positie met zowel operationele als strategische betrokkenheid!

Koninklijke Boon Edam is wereldmarktleider op het gebied van entreeoplossingen. De organisatie is een succesvolle en groeiende ‘mini-multinational’ met fabrieken, verkooporganisaties en exclusieve partners in alle delen van de wereld. Er zijn circa 1.300 medewerkers werkzaam bij Boon Edam. Boon Edam Nederland (115 fte) houdt zich bezig met de verkoop, installatie, service en onderhoud van entreeoplossingen binnen Nederland.

Lees meer

Inkoop Manager

Bouwt u als Inkoop Manager aan een professionele inkoopafdeling binnen een vooruitstrevend familiebedrijf?

Onze opdrachtgever Van ’t Hek Groep, is totaalaanbieder op het gebied van funderingstechnieken. Het is een groep van bedrijven bestaande uit bekende marktpartijen zoals Gebroeders Van ’t Hek, Kuipers Funderingstechnieken, De Waalpaal en Van Halteren Infra. Het familiebedrijf is in 1945 opgericht door Theo van ’t Hek, die op het onderstel van een oude vrachtwagen een graafmachine bouwt. In de periode na de wederopbouw weet hij deze succesvol in te zetten voor heiwerkzaamheden. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en is Van ’t Hek Groep uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 450 medewerkers die zich onderscheidt door het aanpakken van lastige funderingsprojecten. Gebr. Van ’t Hek is een allround funderingsbedrijf met een voorliefde voor een aantal specialismen, zoals werken op het water, langs het spoor, in de binnenstad, trillingvrij werken en natuurlijk het realiseren van complete bouwkuipen. Door de brede kennis van hun mensen en een complete materieelvloot zijn zij als enige funderingsbedrijf in Nederland in staat om zoveel verschillende funderingstechnieken op grote schaal uit te voeren.

Lees meer

Global Business Development Manager Food & Beverages

Are you the International Business Development Manager with experience in the Food & Beverage process industry?

Our client Schaeffler is a global technology manufacturer of rolling element bearings for automotive, aerospace and industrial uses. The company thrives to be the preferred supplier for bearings and solutions by continuously delivering superior value to their customers worldwide, not only in components but also increasingly in services (Industry 4.0). Innovation, technological leadership, premium quality products and services and entrepreneurship define the organization. Schaeffler is headquartered in Herzogenaurach in Germany, and is present at around 170 locations in over 50 countries with over 84.000 employees worldwide. Within Schaeffler, Industry 4.0 (I4.0) is the growth initiative for the Industrial Division, in which the Strategic Business Field I4.0 Service Solutions creates value-adding solutions to improve the product life cycle as well as processes of any rotating element in industrial sectors as industry automation or raw materials. The customers benefit from Schaeffler’s domain know-how: condition monitoring solutions and cloud-based digital services for predictive maintenance continuously provide them with information on the condition of their machines and equipment. The Strategic Business Field I4.0 Service Solution services different sectors. For the specific sector Food & Beverages we are searching for a Global Business Development Manager Food & Beverages. We are looking for an eager, entrepreneurial and result oriented International Business Development Manager with extensive experience in the Food & Beverages process industry. The position is based in the Benelux (Barneveld, NL or Ghent, BE).

Lees meer

Senior Operations Manager

Operating on directors level

Our client is an industrial manufacture (chemicals), which products are sold to industrial and consumer markets all over the world. The company has a great number of manufacturing and R&D facilities in several countries. Totally about 9,500 employees, of which 350 in the Netherlands (South Holland). We are asked to search for a Senior Operations Manager for the Dutch site (three plants). We are looking for someone with ambition and vision who can drive change within operations, but also within the Management Team and the rest of the organisation. A strategic thinker, driven and ambitious, a real transformational leader.

Lees meer

Manager Projecten

Bouwt u mee aan exceptioneel mooie jachten en het stevig neerzetten van de afdeling Projecten?

Onze opdrachtgever De Voogt Naval Architects, gevestigd in Haarlem, is opgericht in 1913 door de legendarische ontwerper Henri de Voogt. Hij won zelfs wedstrijden in de door hem zelf gebouwde zeiljachten. Ten tijde van de samenwerking met Royal Van Lent Shipyard en Koninklijke De Vries Scheepsbouw in de dertiger jaren legde De Voogt zich volledig toe op het ontwerpen en engineeren van exclusieve jachten. De Voogt ontwerpt jachten volgens de klassieke Feadship traditie, maar wordt ook gevraagd voor revolutionaire nieuwe ideeën en ontwerpen. Bij De Voogt werken ongeveer 180 mensen. Als onderdeel van Feadship ontwerpt De Voogt jachten voor zowel Koninklijke De Vries Scheepsbouw als Royal Van Lent Shipyard. Beide bedrijven zijn ieder voor 50% eigenaar van De Voogt.

Lees meer

Customer Success Manager

Interessante uitdaging voor ambitieuze Key Account Manager met kennis van bouw/infra en ICT

Al sinds 2000 levert thinkproject een online projectsamenwerkings- en informatiemanagementsysteem voor de bouw en constructie. Thinkproject levert state-of-the-art software oplossingen en biedt consultancy en services. Een flexibele, off-the-shelf, gemeenschappelijke Common Data Environment (CDE) voor bouw- en constructieprojecten. Het hoofdkantoor is in Duitsland gevestigd en in totaal zijn er circa 450 fte werkzaam bij de sterk groeiende organisatie. Sinds 2011 is er een Benelux kantoor in Utrecht en van hieruit worden alle Benelux projecten en klanten ondersteund en verder ontwikkeld. Thinkproject Benelux richt zich op de top 30 van organisaties binnen de segmenten bouw, infra en energie. Een team van vijftien enthousiaste collega’s dragen bij aan het succes van de Benelux organisatie. Thinkproject kan hierdoor inmiddels zeer gerenommeerde bedrijven tot haar klantenkring rekenen.

Lees meer

Supply Chain Manager voor de fabriek in Nederland

Zit continu verbeteren van mensen, systemen en het supply chain proces jou in het bloed?

Sinds 1987 is SanoRice innovatief met het ontwikkelen en produceren van gepofte rijst-, mais- en meergranenwafels. Als private label producent leveren ze via A-merken, retailers en distributeurs aan consumenten in meer dan 40 landen. Met vestigingen in Nederland, België en Italië maken ze meer dan 15 miljoen gepofte wafels per dag. Met verschillende granen, smaken en coatings ontwikkelen ze samen met de klanten unieke combinaties.

Lees meer

HR Professionals

Lodiers & Partners komt graag in contact met ambitieuze HR Professionals

Lees meer

Deze posities zijn vervuld

Plant Manager Aalst - Vacature is vervuld

Mooie uitdaging als Plant Manager!

Onze opdrachtgever, MBI BV, is onderdeel van de MBI Group en is reeds 76 jaar een toonaangevende en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat-, en tuinstenen. MBI onderscheidt zich al jaren in vele opzichten, zoals met kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook met duurzaamheid, klantgerichtheid, leverbetrouwbaarheid en efficiency. MBI is marktleider in tuinbestrating en één van de grootste producenten in de sector. Met het totale assortiment richt MBI zich op 5 segmenten: Wonen, Welzijn, Werken, Wegen en Winkelen. Bekende producten in de sector zijn Geosteen met een hoogwaardige natuurlijk toplaag en Geoceramica met een toplaag van Keramiek. De missie van MBI is de beste zijn in Europa in buitenverharding en –bekleding die klanten bewonderen, waarop medewerkers trots zijn en concurrenten jaloers. MBI doet dat vanuit de volgende kernwaarden: Eigenaarschap, Oog voor detail, Inventiviteit, Leergierigheid en Teamgeest.

Lees meer

Manager Sales Nederland & België (Holten) - Vacature is vervuld

Energieke manager die zijn team laat excelleren

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de Aebi Schmidt Groep, leverancier van slimme producten en diensten voor werkzaamheden aan wegen, vliegvelden en openbare ruimte. In Nederland ontwikkelt en produceert Aebi Schmidt materieel voor de gladheidbestrijding ten behoeve van de wereldwijde markt. Hiermee hebben zij een leidende positie op de Europese markt. Voor Nederland en België zijn zij actief in de verkoop, productie en after sales van strooimachines, sneeuwploegen, veegmachines en multifunctionele voertuigen met bijbehorende aanbouwapparatuur. De internationaal georiënteerde Group heeft wereldwijd circa 2.000 medewerkers in dienst. Nederland telt ca. 240 medewerkers, waarvan het merendeel in Holten werkt, waar tevens één van de productielocaties gevestigd is. Nederland kent verder nog een vestiging in Wageningen (software ontwikkeling) en Alphen aan de Rijn (service werkplaats).

Lees meer

Commercieel Manager - Vacature is vervuld

Een sterk verbindende commercieel manager gezocht voor een top 10 bouwbedrijf!

Dura Vermeer Materieel (DVM) is onderdeel van de zelfstandige entiteit Facility binnen Dura Vermeer en werkt voor alle werkmaatschappijen van Dura Vermeer. Er zijn twee hoofdvestigingen (Haaften voor divisie Bouw en Cruquius voor divisie Infra) en diverse steunpunten in Nederland van waaruit gezorgd wordt voor veilig en betrouwbaar materieel, inrichting van bouwplaatsen, advieswerk op gebied van bekisting, verticaal transport en bouwlogistiek. De locatie in Haaften telt ca. 110 medewerkers en de locatie in Cruquius ca. 50. In Haaften is in 2019 een verbouwing gereed gekomen van nieuwe loodsen en hallen waardoor de organisatie alleen nog maar efficiënter en effectiever is gaan werken. Vanwege een wijziging in de organisatiestructuur is DVM op zoek naar een gedreven en verbindende Commercieel Manager (MT) die binnen geheel Dura Vermeer breed overkoepelend, verbindend en coördinerend werkzaam zal zijn. Het betreft een nieuwe positie voor minimaal 32 uur per week.

Lees meer

Manager Bedrijfsbureau en Tenderdesk - Vacature is vervuld

Bent u de ambitieuze en gedreven Manager Bedrijfsbureau en Tenderdesk die deze afdeling naar een hoger plan brengt?

Voor onze opdrachtgever Volker Energy Solutions (VES) zijn wij op zoek naar een ambitieuze Manager Bedrijfsbureau en Tenderdesk met als standplaats Rotterdam. VES is expert in complexe midden- en hoogspanning. Ze ontwerpen, bouwen, vervangen en onderhouden energie-infrastructuren. VES helpt zijn klanten hun hoogspanningsbehoeftes te realiseren, van feasibility tot en met beheer en onderhoud, van netbeheerder tot datacentrum. Dit alles gebeurt met het oog op duurzaamheid, maatwerk en een hoge bedrijfszekerheid. De energiewereld wordt complexer en kent een razendsnelle transformatie. Deze energietransitie vraagt om een nieuwe dienstverlening. De integrale benadering van VES biedt een uitgebreid dienstenpakket aan, waarbij er samen gebouwd wordt aan toekomstbestendige energievoorzieningen en technisch vooruitstrevende oplossingen.

Lees meer

Directeur ReEnergy - Vacature is vervuld

Een verbinder en netwerker, thuis in kapitaalintensieve industrie, en bouwt aan een duurzame toekomst

SUEZ Recycling and Recovery Netherlands is gespecialiseerd in het terugwinnen van grondstoffen uit afval met als ambitie natuurlijke hulpbronnen te beschermen. SUEZ Recycling and Recovery Netherlands heeft circa 40 vestigingen en ongeveer 2.100 medewerkers. De hoogrendementscentrale ReEnergy in Roosendaal is een geavanceerde installatie waar afvalstromen, die niet geschikt zijn voor recycling, worden gebruikt voor de opwekking van duurzame energie. ReEnergy is een belangrijk onderdeel binnen SUEZ gezien de enorme hoeveelheid afval die de centrale jaarlijks verwerkt, maar ook zeker door de maatschappelijke discussies omtrent CO2 reductie/opslag, schaarste van grondstoffen, energiebehoeftes en publieke opinie en de daarop veranderende wet- en regelgeving.

Lees meer

Head of Regulatory Affairs - Vacature is vervuld

Pro-active, culture- , organizational sensitive expert who believes regulatory affairs is an opportunity

Our client is a fast-growing global company of food ingredients with production facilities in more than 30 countries and presence in over 100 countries around the world. Therefore, it is one of the largest worldwide producers and distributors in their specific category. The company is divided into 3 divisions with each of their own focus on different specialty ingredients and industries. Every day their employees strive to be leading in the industry by being the number one innovator. Think global, act local is one of the key competences of the company. Because the current job holder will retire, our client is searching for a new colleague who will build further upon the strong platform and network already in place.

Lees meer

Manager Engineering - Vacature is vervuld

Bouwt u, als Manager Engineering, mee aan de mooiste luxe jachten en een stevige afdeling Engineering?

Onze opdrachtgever Royal Van Lent Shipyard, gevestigd op het eiland van Kaag kent haar oorsprong in 1849. Van het bouwen van houten schepen is Royal Van Lent snel over gegaan naar de constructie van staal en aluminium. En nu richt Royal Van Lent zich volledig op maatwerk luxe jachten. Om na de tweede wereldoorlog nieuwe markten aan te boren in Amerika hebben Koninklijke De Vries, De Voogt Naval Architects en Royal Van Lent in 1949 de handen ineen geslagen en hebben ze sindsdien hun boten onder de naam Feadship (First Export Association of Dutch Shipbuilders) op de markt gebracht. In 2019 opende Royal Van Lent een tweede scheepswerf in Amsterdam waar jachten van maar liefst 160 meter kunnen worden gebouwd. Amsterdam en Kaag samen telt zo’n 650 vakmensen waarmee ze gemiddeld 3 à 4 jachten per jaar opleveren.

Lees meer

Adjunct Directeur Realisatie - Vacature is vervuld

Een inspirerende people manager, sparringpartner voor collega’s met verstand van processen

Aalberts is één van de oudste familiebedrijven van Nederland, opgericht in 1674 en als ontwikkelende bouwer actief vanuit vestigingen in Loosdrecht (hoofdkantoor), Zeist en Amersfoort. Met zo’n 140 collega’s wordt iedere dag gewerkt aan uitdagende bouwprojecten op het gebied van seriematige woningbouw (conceptueel, traditioneel en gestapeld), verduurzaming en verbetering van woningportefeuilles, als bouwpartner bij complexe kantoorrenovaties en als huisvestingspartner voor zorginstellingen. De dagelijkse leiding is in handen van de Algemeen Directeur, Daniël Aalberts, die de 11e generatie vertegenwoordigt. Het directieteam bestaat verder uit Cor Broekhuizen en Marco Verweij. Als gevolg van een organisatiewijziging mogen wij voor Aalberts een Adjunct Directeur Realisatie werven.

Lees meer

Key Account Manager - Vacature is ingevuld

We are looking for a senior, persistent and target driven Key Account Manager

Bekaert Combustion Technology Heating is part of Bekaert (world market and technology leader in steel wire transformation and coating technologies) and specializes in the development and production of environmentally friendly and sustainable gas burners and custom-made heat exchangers for residential, commercial, and industrial applications. With its broad range of premium-quality technical products and services, Bekaert Combustion Technology offers enormous added value to its customers across the globe. Innovation, technological leadership, premium quality products and entrepreneurship define the organization. BCT Heating employs around 400 people worldwide (in The Netherlands 250) and has plants in Assen (The Netherlands), Taicang (China), Ploiesti (Romania) and Marietta (USA). Revenue is 50 (out of 80) million Euro’s in this region.

Lees meer

Adjunct Directeur - Vacature is vervuld

Nieuwe strategische positie bij familiebedrijf met focus op interne en operationele zaken

Onze opdrachtgever is een moderne middelgrote bouwonderneming, een familiebedrijf en actief in het midden van het land. Projecten zijn op het gebied van Woningbouw / Service & Onderhoud / Specials en worden zowel gerealiseerd voor de markt als in eigen ontwikkeling. Lodiers & Partners is gevraagd ondersteuning te bieden bij het vervullen van de functie van Adjunct Directeur. Gezien de gevoeligheid van deze procedure publiceren we in eerste instantie een geanonimiseerd profiel, bij interesse kunnen we u in een later stadium meer vertellen over onze opdrachtgever

Lees meer

Supply Chain Manager - Vacature is vervuld

Bent u die resultaatgerichte Supply Chain Manager die samen met SanoRice de toekomst realiseert?

SanoRice werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Veenendaal en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste private label producent van gepofte rijst-, maïs- en meergranenwafels ter wereld. De Holding ondersteunt momenteel de 3 zelfstandig opererende fabrieken in Nederland, België en Italië. De overkoepelende afdelingen Sales, HR, Inkoop grondstoffen en verpakkingsmaterialen, R&D, Projects, Maintenance, Financiën en ICT zijn bij de Holding ondergebracht. In totaal werken er bij de Holding ca 30 fte. Voor dit goedlopende trotse Nederlandse familiebedrijf zijn wij wegens uitbreiding op zoek naar een ervaren en resultaatgerichte Supply Chain Manager die samen met SanoRice de toekomst realiseert en de organisatie aan de top van de markt houdt.

Lees meer

Manager R&D - Vacature is vervuld

Ben jij de ervaren, resultaatgerichte en hands-on Manager R&D onder wiens enthousiaste leiding deze groeiende organisatie zich verder gaat ontwikkelen?

Onze opdrachtgever Avantes, onderdeel van de Nynomic Group in Duitsland, is 26 jaar geleden gestart in de spectrometrie. Sindsdien is Avantes uitgegroeid tot een toonaangevende wereldspeler in zowel de ontwikkeling- als de productie van state of the art spectroscopie instrumenten en systemen, als de ontwikkeling van klantgedefinieerde spectrometerconfiguraties. Inmiddels werken er ongeveer 90 medewerkers op de hoofdvestiging in Apeldoorn waar ook de productie en ontwikkeling is gevestigd. Tevens zijn er vestigingen in China en de Verenigde Staten. Daarnaast werkt Avantes met een uitgebreid verkoopnetwerk van 46 distributeurs in 35 landen. Avantes ontwikkelt en produceert spectrometers, lichtbronnen, software, fiber optics en accesoires. Daarnaast is Avantes zowel producent van eigen spetrometers als co-producent van grote OEM fabrikanten.

Lees meer

HR Manager - Vacature is ingevuld

Ben jij onze nieuwe HR Manager?

Onze opdrachtgever Avantes, onderdeel van de Nynomic Group in Duitsland, is 26 jaar geleden gestart in de spectrometrie. Sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende wereldspeler in zowel de ontwikkeling als de productie van state of the art spectroscopie instrumenten en -systemen, alsmede de ontwikkeling van klantgedefinieerde spectrometerconfiguraties. Inmiddels werken ongeveer 90 medewerkers op de hoofdvestiging in Apeldoorn, waar ook de productie en ontwikkeling is gevestigd. Tevens zijn er vestigingen in China en de Verenigde Staten. Daarnaast werkt Avantes met een uitgebreid verkoopnetwerk van 46 distributeurs in 35 landen. Avantes is zowel producent van eigen spetrometers als co-producent van grote OEM fabrikanten. Avantes ontwikkelt en produceert spectrometers, lichtbronnen, software, fiber optics en accesoires. De klanten van Avantes bevinden zich met name in de wetenschap en diverse industrieën, waarbij Avantes, naast ook ingezet wordt om een oplossing op maat te begeleiden. Voorbeelden van industrieen zijn: landbouw en voedsel, farmaceutische producten/chemicaliën, fotonica, verlichting, (bio)medische technologieën, solar, glas en coating, halfgeleider, gemologie en milieu.

Lees meer

Manager Sales - Vacature is vervuld

Maak het commerciële verschil binnen de nummer 1 betonleverancier binnen de bouw!

Onze opdrachtgever, Heembeton is onderdeel van De RuwBouw Groep (DRBG). In samenwerking met Dycore vloeren en Calduran kalkzandsteen biedt DRBG integrale constructieve oplossingen voor de woningbouw. Deze drie bedrijven werken op onderdelen samen, waarbij kennis op het gebied van commercie, financiën, IT, HR, SHEQ, logistiek en productie worden gedeeld, of een klant leverancier verhouding bestaat. Operationeel en commercieel werken ze wel als zelfstandige organisaties met een eigen P&L verantwoordelijkheid en het bijbehorende ondernemerschap. Heembeton produceert al 55 jaar prefab wanden voor woningbouw en utiliteitsbouw. Met twee fabrieken en ruim 200 medewerkers bouwen ze daarmee aan zo’n 3000 woningen en is marktleider in dit segment. Naast het produceren van de wanden levert Heembeton ook complete casco’s op inclusief de bouw ter plaatse. Heembeton heeft de ambitie om de nummer 1 prefab beton leverancier van Nederland te worden.

Lees meer

Installatie & Service Operations Director - Vacature is vervuld

Gedreven manager met focus op proces optimalisatie!

Onze opdrachtgever is producent en marktleider in de bouwtechnische industrie en onderdeel van een internationale organisatie met meerdere Europese locaties. De Nederlandse vestiging is gevestigd in het midden van het land en telt circa 350 medewerkers.

Lees meer

Manager QHSE (brzo) - Vacature is vervuld

U bent een BRZO kenner pur sang!

HG (Almere) ontwikkelt reinigings- en onderhoudsproducten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. Deze aanpak levert de meest effectieve producten op. Alle producten worden ontwikkeld door de eigen afdeling Technology & Research en vervolgens geproduceerd in de eigen fabriek in Almere. HG International B.V. is een puur Nederlands bedrijf met eigen vestigingen in verschillende landen en telt meer dan 200 werknemers. Zowel het hoofdkantoor als de productie en het centrale magazijn bevinden zich op één locatie, in Almere. Vanaf daar worden 300 verschillende HG producten verzonden naar meer dan 45 landen. In Almere zijn ruim 150 medewerkers werkzaam. HG is een BRZO organisatie en hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor de Manager QHSE. Vanwege vertrek van de huidige QHSE Manager, zijn wij voor HG op zoek naar een ambitieuze opvolger.

Lees meer

Operations Manager - Vacature is vervuld

Als Operations Manager bent u in de regie om alle operationele processen te optimaliseren en te werken aan continuous improvement.

Onze opdrachtgever Oosterbeek EPS in Goor is onderdeel van de Van Nieuwpoort Groep, een familiebedrijf met 115 jaar historie. Van Nieuwpoort is thuis in de hele keten van grondstof-winning tot eind product. Het familiebedrijf heeft zich in de afgelopen eeuw ontwikkeld tot één van de belangrijkste leveranciers van bouwgrondstoffen, betonmortel, betonproducten en EPS producten met locaties in Nederland, België en Duitsland. Oosterbeek EPS in Goor is een bedrijf dat zich kenmerkt door duurzaamheid (een groot gedeelte van het assortiment wordt geproduceerd uit gerecycled materiaal), snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarmee is het één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van EPS (geëxpandeerd Polystyreen). Met zo’n 60 man personeel in drie ploegen is Oosterbeek EPS vandaag de derde grootste producent in Nederland. Voor de komende jaren ligt er een flinke groeidoelstelling waarvoor investeringsbudget is vrijgemaakt voor herinrichting en procesoptimalisatie.

Lees meer

Commercieel Manager - Vacature is vervuld

Verbindende people manager met ruime ervaring in team ontwikkeling

KONE is een Finse industriële onderneming die zich toelegt op het ontwerp, de productie, vermarkting en het verlenen van diensten op liften, roltrappen en automatische deuren. Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren en verbindende Commercieel Manager voor de business line Nieuwbouw in regio West. Binnen Kone wordt de term Sales Manager gebruikt voor deze positie.

Lees meer

Directeur - Vacature is vervuld

We zoeken een ambitieuze kandidaat die opgegroeid is op de werkvloer en de volgende stap wil zetten!

QBuild is in 1994 opgericht als gevolg van een samenwerking tussen de Dolmans Groep en riz bouw. QBuild bestaat uit de bedrijven De Jong Bouw en Reco Herstel en is een dienstverlenende bouwonderneming die zich richt op onderhoud en schadeherstel. QBuild heeft 250 enthousiaste medewerkers, waarvan ca. 125 bij QBuild Reco Herstel B.V. en heeft vestigingen in IJsselstein (hoofdkantoor), Den Bosch, Rotterdam, Badhoevedorp, Naarden, Apeldoorn, Nijkerk, Amsterdam en Bilthoven. QBuild Reco Herstel B.V. onderscheidt twee vormen van bouwkundig schadeherstel die zij aanbiedt aan verzekeringsmaatschappijen, woningbouwverenigingen en andere vastgoedbeheerders: “traditioneel herstel” en “direct herstel”.

Lees meer

Manager QHSE - Vacature is vervuld

Een uitdagende QHSE baan met veel kansen bij een sterk bedrijf met een mooie historie in luxe jachten!

Onze opdrachtgever Royal Van Lent Shipyard, gevestigd op het eiland van Kaag kent haar oorsprong in 1849. Van het bouwen van houten schepen is Royal Van Lent snel over gegaan naar de constructie van staal en aluminium. En nu richt Royal Van Lent zich volledig op maatwerk luxe jachten. In 2019 opende Royal Van Lent een tweede scheepswerf in Amsterdam waar jachten van maar liefst 160 meter kunnen worden gebouwd. Amsterdam en Kaag samen telt zo’n 650 vakmensen waarmee ze gemiddeld 3 à 4 jachten per jaar opleveren. Royal Van Lent is trots op de sterke persoonlijke relaties die het heeft opgebouwd met haar klanten. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat gevoel voor luxe en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om na de tweede wereldoorlog nieuwe markten aan te boren in Amerika hebben Koninklijke De Vries, De Voogt Naval Architects en Royal Van Lent in 1949 de handen ineen geslagen en hebben ze sindsdien hun boten onder de naam Feadship (First Export Association of Dutch Shipbuilders) op de markt gebracht.

Lees meer

Manager Pre Sales and Business Development - Vacature is ingevuld

Are you the international and result oriented manager with a passion for engineering with excellent commercial skills?

Samsung Electronics Air Conditioning Europe B.V. (SEACE) Samsung Electronics Air Conditioners Europe B.V., a part of the worldwide Samsung Electronics company, opened in 2017 its Amsterdam-based headquarters to more adequately serve the European market – the world’s second largest and growing air conditioning market and smart building solutions. From this sales office they offer training, technical support and distribution operations for the European B2B market. For the department Pre Sales and Business Development we are looking for a senior, result oriented and international manager with a passion for engineering with strong consultative selling skills. The position is based in Amsterdam, Schiphol and demands frequently travelling within Europe (30%).

Lees meer

Process Improvement & Control Lead - Vacature is ingevuld

Een enthousiaste people manager met focus op verbeteren!

Onze opdrachtgever Tronox is de grootste titanium producent ter wereld en telt wereldwijd 7.000 medewerkers. Het hoofdkantoor is in Stamford USA gevestigd. Nederland heeft een fabriek in de Botlek, waar dagelijks 250 mensen betrokken zijn bij de productie van pigment. Klanten bevinden zich over de gehele wereld met name in drie belangrijke marktsegmenten, te weten: fabrikanten van coatings, de plasticindustrie en de papier (laminaat)industrie. Tronox heeft de ambitie om zich de komende jaren verder te professionaliseren, zodat ook in de toekomst de steeds veeleisendere klanten optimaal bediend kunnen worden. Op globaal niveau zijn al verschillende verbeter trajecten gestart, waar ook de Nederlands fabriek deel van zal uitmaken. En om aan deze ambitie gehoor te kunnen geven is er op de afdeling Technology & Innovation een vacature ontstaan voor een Process Improvement & Control Lead.

Lees meer

Terminal Operations Manager - Vacature is vervuld

Interessante uitdaging! Tank Terminal ervaring is een must!

LBC Rotterdam is een belangrijke dienstverlener voor de opslag van specialty chemicals en de organisatie maakt deel uit van de LBC Tank Terminal Groep met vestigingen in Nederland, België en USA. LBC Tank Terminals heeft haar hoofdkantoor in Mechelen, België. De terminal ligt midden in het petrochemische hart van de grootste haven van Europa. De infrastructuur van LBC Rotterdam maakt het mogelijk om vrijwel alle (chemische) vloeistoffen op te kunnen slaan en omvat alle modaliteiten (spoor, weg en water). LBC Rotterdam telt ongeveer 80 medewerkers in vaste dienst en door de aanwezigheid van contractors zijn er dagelijks circa 120 mensen werkzaam op de terminal. De vraag naar opslag en overslag wordt steeds groter en de druk op het zo snel mogelijk laden en lossen neemt toe. Het is belangrijk dat alle processen zo snel en efficiënt mogelijk verlopen en dit zonder enig compromis op het gebied van veiligheid. De site zal uiteindelijk groeien naar ca. 350.000 m3 opslag.

Lees meer

Manager Sales - Vacature is vervuld

Bouw jij mee aan de volgende fase in groei en duurzaamheid van een mooi gevestigd familiebedrijf binnen de voedingsmiddelenindustrie?

Onze opdrachtgever, Verstegen Spices & Sauces, is een familiebedrijf met een rijke historie waar inmiddels de vierde generatie aan het roer staat. Met meer dan 130 jaar ervaring is er door de jaren heen veel veranderd, maar tot op de dag van vandaag staat Verstegen bekend om haar hoge kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Verstegen is met het telen van kruiden actief in meer dan 30 landen over de wereld en heeft een afzet markt van de supermarkt tot de industrie en de lokale slager. Met een grote variatie van de puurste kruiden en specerijen tot de lekkerste mixen, sauzen en marinades. Verstegen, met ongeveer 500 medewerkers, is een bedrijf met een maatschappelijke missie; het in balans brengen van milieu, maatschappij en mens. Zo heeft het bedrijf een ‘eigen’ sociale werkplaats met 150 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. De boeren in Zuid-Amerika en Azië krijgen een eerlijke prijs voor hun producten en Verstegen helpt ze met nieuwe initiatieven zoals Agri-foresting (voedselbossen) en geodata om op de beste manier te telen. Ook investeert Verstegen in een CO2-neutrale organisatie middels ledverlichting, ‘schone’ vrachtwagens, warmte terugwininstallaties en wind- en zonne-energie.

Lees meer

Manager Projecten - Vacature is vervuld

Wij zoeken een pro actieve ondernemende Manager Projecten die op pragmatische wijze stuurt op resultaat

Dynniq is een Europese technische dienstverlener gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van verkeerssystemen (‘Mobility’), parkeeroplossingen (‘Parking’) en energie infrastructuur (‘Energy’). Toonaangevende merken waarmee het bedrijf samenwerkt zijn Peek Traffic (verkeersystemen) en WPS (parkeersystemen). Het hoofdkantoor van Dynniq is gevestigd in Amersfoort. Dynniq opereert met een team van ca. 1800 medewerkers vanuit 52 locaties. Naast kantoren in Nederland heeft Dynniq lokale vestigingen in onder meer UK, Ierland, Denemarken etc. en is bovendien actief in 25 landen in Europa en Noord- en Zuid Amerika.

Lees meer

Intellectual Property Manager - Vacature is vervuld

New global role for a strong, cultural aware, influencer who understands what is required when building an “intellectual property culture” in a global organisation.

Our client is a global company of food ingredients, with production facilities in more than 30 countries and presence in over 100 countries around the world. Therefore it is one of the largest worldwide producers and distributors in their specific category. The company is divided into 3 divisions with each of their own focus on different specialty ingredients and food industries. Every day their employees strive to be leading in the industry by being the number one innovators. Think global, act local is one of the key competences of the company.

Lees meer

Algemeen Directeur - Vacature is vervuld

Voor een commerciële, verbindende en ondernemende Algemeen Directeur die de organisatie naar een hoger niveau kan brengen.

Onze opdrachtgever Van Rens Mobiliteit is sinds 2013 onderdeel van Strukton Civiel en heeft zich sinds de oprichting ontwikkeld van een klein lokaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in wegmarkeringen, naar een nationaal opererend leverancier van oplossingen op het gebied van verkeersdoorstroming.

Lees meer

Manager Sales en Bidding - Vacature is vervuld

Uitdagende commerciële positie voor een krachtige, authentieke en verbindende persoonlijkheid met passie voor sales en techniek.

Siemens Mobility BV Siemens Mobility bundelt alle Siemens technologie om als hoofdaannemer en system integrator complexe projecten uit te voeren. Enkele voorbeelden hiervan zijn: complete tunnel technische installaties, stuwcomplexen, automatisering van metrolijnen, verkeersoplossingen voor tunnels en installaties voor het geautomatiseerd bedienen van sluizen, tunnels en bruggen. Ook op het gebied van Rail levert Siemens Mobility, naast treinen en trams, een breed scala van diensten op en rond het spoor. Siemens Mobility telt in Nederland ruim 300 medewerkers, verdeeld over de verschillende disciplines zoals verkoop, projectmanagement, engineering en service.

Lees meer

Category Manager - Vacature is vervuld

Bent u de analytische en technisch gespecialiseerde Category Manager met ervaring in de hygiënische en medische producten, met oog voor commercie?

Onze opdrachtgever Bevaplast B.V. is sinds de oprichting in 1960 uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van wond- voet- en sportverzorging. De organisatie, een familiebedrijf dat sinds 2008 is overgenomen door de huidige eigenaren, bestaat uit ruim 30 medewerkers. Als belangrijke partner voor de Europese retailketens worden bij Bevaplast unieke private label concepten ontwikkeld. Het spiksplinternieuwe verkoopkantoor en het logistiek centrum staat in Arnhem, en er zijn lokale verkopers in Duitsland en Frankrijk. Wereldwijd wordt gebruik gemaakt van vele BSCI gecertificeerde productielocaties in Europa, Noord-Amerika, Azië en Afrika. Hierdoor is Bevaplast in staat om snel nieuwe producten te leveren. Kwaliteit en innovatie zijn belangrijke speerpunten voor de organisatie.. De meeste artikelen vallen in medische categorieën en voldoen daarom aan de Europese richtlijnen Medical Devices MDR 2017/745. Alle processen worden uitgevoerd conform de eisen van ISO 13485 en GDP. Om verder te kunnen groeien en de toekomstplannen voor dit prachtige bedrijf te realiseren zoeken wij een analytische en technisch gespecialiseerde Category Manager met oog voor commercie. De Category Manager rapporteert direct aan de Algemeen Directeur en is verantwoordelijk voor 6 Project Managers met ieder hun eigen klantverantwoordelijkheid op het gebied van artwork, verpakkingen en product data administratie.

Lees meer

Director Operations Center - Vacature is vervuld

Are you the international specialist in Supply Chain and Logistics?

Samsung Electronics Air Conditioners Europe B.V., part of the worldwide Samsung Electronics, opened in 2017 its Amsterdam-based headquarters to more adequately serve the European market – the world’s second largest and growing air conditioning market and smart building solutions. From this sales office they offer training, technical support and unique distribution operations for the European B2B market.

Lees meer

Commercieel Directeur - Vacature is vervuld

Voor onze opdrachtgever Thermologistics zijn wij op zoek naar een gedreven Commercieel Directeur die dit bedrijf naar de volgende groeifase gaat brengen

Thermologistics is een jong bedrijf dat zich in een start-up fase bevindt en heeft een innovatieve en geheel van papier vervaardigde isolatieverpakking ontwikkeld: de EcoCoolBox. Deze paper-based isolatieverpakking heeft een gelijke of betere isolatie eigenschap als de huidige veel gebruikte EPS (tempex/piepschuim) isolatieverpakkingen. De EcoCoolBox is zeer geschikt voor het beschermen van diverse producten, waaronder: levensmiddelen (vers en diepvries), farmaceutische producten en ook andere temperatuur gevoelige non-food goederen. Thermologistics heeft tevens een productielijn ontwikkeld die de EcoCoolBox kant en klaar in grote aantallen kan produceren. Het doel is om ook deze productielijnen wereldwijd in de markt te zetten door middel van verkoop en/of lease, zodat deze milieuvriendelijke isolatiedozen overal kunnen worden vervaardigd en toegepast. Het hoofdkantoor van Thermologistics bevindt zich in Alphen aan den Rijn waar de nieuw ontwikkelde productielijn staat. Een tweede productielijn staat in Rees, Duitsland.

Lees meer

Manager Service Operations - Vacature is vervuld

Bouwen aan een stevige service afdeling bij de marktleider op het gebied van turnkey oplossingen voor het sorteren en verpakken van groente en fruit!

Onze opdrachtgever Aweta is marktleider in turnkey oplossingen voor het sorteren en verpakken van groente en fruit. Met meer dan 55 jaar ervaring in verkoop, productie en service in meer dan 45 landen wereldwijd, heeft Aweta grondige kennis van de lokale markten, de behoeften en de technische ontwikkelingen. In 2002 is stevige groei gerealiseerd in verschillende regio’s wereldwijd, is 3D engineering geïntroduceerd en hebben ze een plant control systeem ontwikkeld. Groei in Nootdorp was niet meer mogelijk en zodoende zijn ze afgelopen jaar verhuisd naar een nieuw, vrijwel energieneutraal, pand in Pijnacker. Al bijna 25 jaar is het bedrijf ook actief in de Verenigde Staten en heeft het een vestiging in Italië. In een aantal andere landen zoals Frankrijk, Rusland, Australië en Mexico wordt er gewerkt met lokale agenten en dealers. Sinds vijf jaar is de investeerder ‘Standard Investment’ eigenaar. Mede dankzij deze investeerder is Aweta klaar voor de toekomst. Het totale bestand aan uitgeleverde en nog actieve machines bedraagt meer dan 9000 en bevinden zich op bijna alle continenten van de wereld. De omzet is ongeveer 65 miljoen euro waarvan 9 miljoen vanuit after sales service.

Lees meer

Head of HR - Vacature is vervuld

Veelzijdige baan als Head of HR binnen een organisatie in transitie!

Onze opdrachtgever Wereldhave is een Nederlandse, beursgenoteerde vastgoedonderneming die zich richt op de ontwikkeling en het management van full service centra. De organisatie heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een full-service provider waarbij full service centra een plek zijn voor winkelen, recreëren, en een ontmoetingsplek is voor mensen. Wereldhave heeft op dit moment 30 locaties in Nederland, België en Frankrijk, waarvan diverse locaties de laatste jaren al een metamorfose zijn ondergaan om aan de huidige wensen van retailers en bezoekers en overige partners te voldoen. De organisatie telt in totaal circa 160, veelal jonge, bevlogen medewerkers met een gezonde dosis ambitie, waarvan 85 in Nederland.

Lees meer

Director Technology - Vacature is vervuld

Focus op industrialisatie en optimalisatie

Onze opdrachtgever SUEZ Recycling & Recovery Netherlands is onderdeel van de wereldwijde SUEZ Group die werd opgericht in 1919. SUEZ is de specialist in afval- en grondstoffenmanagement en aanjager van de grondstoffenrevolutie. Wereldwijd werken er 85.000 medewerkers die in ruim 70 landen actief zijn. SUEZ richt zich op het beschermen van natuurlijke hulpbronnen aan de hand van vier kernactiviteiten: het beheer en hergebruik van water, oplossingen op het gebied van waterbehandeling, advisering over duurzame stedelijke en regionale ontwikkeling, en het recyclen, verwerken en hergebruiken van afval. Het laatste is dé kernactiviteit van SUEZ Recycling and Recovery Netherlands. SUEZ Recycling and Recovery Netherlands heeft circa 40 vestigingen en ongeveer 2.100 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem.

Lees meer

Manager Productie - Vacature is vervuld

Mooie uitdaging voor ambitieuze manager met focus op Continuous Improvement

Onze opdrachtgever HG International B.V. is een producent van hoogwaardige chemische producten voor de B2C markt in Almere. De organisatie maakt een enorme groei door. Ten behoeve van de groei wordt de productielocatie gemoderniseerd en daartoe wordt veel geïnvesteerd met als doel om over een aantal jaar een state-of-the-art productielocatie te zijn.

Lees meer

Customer Service Manager - Vacature is vervuld

Gaat u de Customer Service afdeling naar een hoger niveau tillen?

Onze opdrachtgever Stahl Europe bv is een vooraanstaand, internationaal producent van chemicaliën voor leerbewerking, Performance Coatings en Polymers. De organisatie telt inmiddels meer dan 2.100 medewerkers in 24 landen, werkzaam op 13 productielocaties en 38 laboratoria. Stahl is een zeer gezonde onderneming met een goed gevulde orderportefeuille. Om deze marktpositie vast te kunnen houden en ook uit te breiden is een optimaal functionerende afdeling Customer Service van groot belang. Momenteel zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de functie van Customer Service Manager.

Lees meer

Projectmanager - Vacature is vervuld

Gaat u ervoor zorgen dat de projecten op pro actieve wijze worden uitgevoerd?

SanoRice werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Veenendaal en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste private labelproducent van gepofte rijst-, maïs- en meergranenwafels ter wereld. Met productielocaties in Italië, België en binnenkort ook in Polen bevinden zij zich in het hart van de rijstteelt en zijn zij nog beter in staat om de gehele keten te beheersen. In Veenendaal staat niet alleen de productielocatie maar bevinden zich ook de hoofdkantoren van de Internationale SanoRice Holding en de Corpeq groep, waar zij onderdeel van zijn. De holding ondersteunt momenteel de 3 zelfstandig opererende fabrieken in Nederland, België en Italië. De overkoepelende afdelingen verkoop, HR, inkoop grondstoffen en verpakkingsmaterialen, R&D, projectmanagement, maintenance, financiën en ICT zijn bij de holding ondergebracht. In totaal werken er bij de Holding ca. 25 fte.

Lees meer

Algemeen Directeur - Vacature is vervuld

Bent u, als ambitieuze man of vrouw, toe aan uw tweede of derde stap in uw carrière en wilt u bijdragen aan een mooi bedrijf met luxeproducten? Dan is dit misschien wel de positie voor u!

Onze opdrachtgever Intercodam B.V. is sinds 1919 een innovatief handelshuis voor luxe bouwproducten, en viert dit jaar dus haar 100 jarig jubileum! Vandaag de dag kent Intercodam vier eigen showrooms: Amsterdam, Haarlem (KOL Tegels en Sanitair), Zutphen en Amstelveen (Marc Smithuis), waar de mooiste collecties tegels, mozaïek, natuursteen, keukens en sanitair worden getoond. Deze showrooms dienen naast de winkelfunctie ook als basis voor de groothandelstak waarin exclusieve tegels worden geïmporteerd t.b.v. diverse kleine en grote projecten en een uitgebreid dealernetwerk. De producten worden gepresenteerd in de verschillende showrooms van Intercodam waarvan de grootste is gevestigd in hartje Amsterdam aan de Amstel naast Carré. Totaal werken er ca. 45 mensen over de verschillende vestigingen. Intercodam maakt onderdeel uit van de Vermeulen Groep, een familiebedrijf waarvan de roots teruggaan naar 1919. Nu in 2019, 100 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een groep met leidende bedrijven in toelevering voor rioleringen, infrastructuur, drainage en hoogwaardige afbouw.

Lees meer

Manager Service en Onderhoud - Vacature is vervuld

Procesgerichte manager met hart voor service

Koninklijke Boon Edam is wereldmarktleider op het gebied van entreeoplossingen. De organisatie is een succesvolle en groeiende ‘mini-multinational’ met fabrieken, verkooporganisaties en exclusieve partners in alle delen van de wereld. Er zijn circa 1.300 medewerkers werkzaam bij Boon Edam. Boon Edam Nederland (115 fte) is de succesvolle organisatie die zich bezig houdt met de verkoop, installatie, service en onderhoud van entreeoplossingen binnen Nederland. De medewerkers, die veelal reeds lange tijd aan de organisatie verbonden zijn, stellen alles in het werk om hun relaties optimaal van dienst te zijn. Daarbij hebben zij belangrijke onderwerpen als energiebesparing en zorg voor het milieu hoog in het vaandel staan. Alles wat zij doen is gerelateerd aan gedrevenheid, respect en toewijding, de kernwaarden van de organisatie. Zij onderscheiden zich door een specifieke bedrijfscultuur die zich laat kenmerken door waardevol werk, openheid, eerlijkheid en waardering.

Lees meer

HSSEQ Manager - Vacature is vervuld

Gedreven manager die de organisatie meeneemt in groei en ontwikkeling.

LBC Rotterdam is een belangrijke dienstverlener voor de opslag van specialty chemicals en de organisatie maakt deel uit van de LBC Tank Terminal Groep met vestigingen in Nederland, België, USA LBC Tank Terminals heeft haar hoofdkantoor in Mechelen, België. De terminal ligt midden in het petrochemische hart van de grootste haven van Europa. De infrastructuur van LBC Rotterdam maakt het mogelijk om vrijwel alle (chemische) vloeistoffen op te kunnen slaan en omvat alle modaliteiten (spoor, weg en water). LBC Rotterdam telt ongeveer 80 medewerkers in vaste dienst en door de aanwezigheid van contractors zijn er dagelijks circa 120 mensen werkzaam op de terminal. De vraag naar opslag en overslag wordt steeds groter en de druk op het zo snel mogelijk laden en lossen neemt toe. De organisatie heeft bovendien de ambitie om zich de komende jaren in een hoog tempo verder te professionaliseren, zodat ook in de toekomst de steeds veeleisendere klanten optimaal bediend kunnen worden. Hierin is ook een belangrijke rol weggelegd voor de HSSEQ Manager. Vanwege de pensionering van de huidige HSSEQ Manager, zijn wij voor LBC op zoek naar een ambitieuze opvolger.

Lees meer

Manager Productie - Vacature is vervuld

Gaat u vanuit een heldere visie leidinggeven aan de afdeling Productie?

SanoRice werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Veenendaal en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste private labelproducent van gepofte rijst-, maïs- en meergranenwafels ter wereld. Sinds 1998 is SanoRice onderdeel van de Corpeq groep. Corpeq is het investeringsfonds van de familie Vreeman en bezit verschillende bedrijven. Na de overname werd een nieuwe productielocatie in Veenendaal gebouwd. In 2006 besloot SanoRice een tweede productielocatie te bouwen, in Borgo Vercelli in Italië en in 2008 nam SanoRice tevens een rijstwafelfabriek in België over. In Veenendaal staat niet alleen de productielocatie maar bevinden zich ook de hoofdkantoren van de Internationale Holding en de Corpeq groep. In 2015 werd de productielocatie in Veenendaal verdubbeld door een aanzienlijke uitbreiding. Continu zijn er sindsdien investeringen gedaan om de productiecapaciteit verder te vergroten en schaalgrootte te creëren om zodoende te blijven voldoen aan de toenemende vraag van de klanten. In 2018 is hiertoe een nieuw magazijn bijgebouwd met een grondoppervlakte van 3750 m2. De organisatie heeft in de achterliggende jaren een enorme steile groeicurve doorgemaakt in zowel het aantal werknemers als in productiehoeveelheden. In de productielocatie in Nederland werken ca. 250 mensen voor SanoRice.

Lees meer

Manager Asset Management - Vacature is vervuld

Bent u een gedreven Manager Asset Management, die weet dat een goede samenwerking van essentieel belang is voor een goed resultaat?

Sinds augustus 2015 is de onderneming Dynniq (voorheen Imtech Traffic & Infra) overgenomen van Koninklijke Imtech N.V door private equity firm Egeria. Dynniq is een Europese technische dienstverlener gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van verkeerssystemen (‘Mobility’), parkeeroplossingen (‘Parking’) en energie infrastructuur (‘Energy’). Toonaangevende merken waarmee het bedrijf samenwerkt zijn Peek Traffic (verkeersystemen) en WPS (parkeersystemen). Het hoofdkantoor van Dynniq is gevestigd in Amersfoort. Dynniq opereert met een team van ca. 1800 medewerkers vanuit 52 locaties. Naast kantoren in Nederland heeft Dynniq lokale vestigingen in onder meer UK, Ierland, Denemarken etc. en is bovendien actief in 25 landen in Europa en Noord- en Zuid Amerika.

Lees meer

Algemeen Directeur - Vacature is vervuld

Oog voor de wensen uit de markt en een dynamische bedrijfsvoering. MegaMix blijft hierdoor voortdurend in beweging!

Onze opdrachtgever, MegaMix Randstad B.V. in Gouda levert voor elke steen de juiste mortel. Ze is onderdeel van de landelijke MegaMix coöperatie met 12 participerende actieve ondernemers. Deze ondernemersgeest is in alle geledingen terug te vinden. Van chauffeur tot directeur. Van silovuller tot administrateur. Dit uit zich in een klantgerichte houding, oog voor de wensen uit de markt en een dynamische bedrijfsvoering. MegaMix blijft hierdoor voortdurend in beweging! MegaMix Randstad B.V. heeft als enige Nederlandse mortelleverancier zowel 1-kamersilo’s als het duurzame 2-kamersysteem. Deze laatste is goed voor 60% CO2-reductie per ton. MegaMix Randstad B.V. is een joint venture van Dyckerhoff Basal en De Goudse Betonmortel Centrale (GBC).

Lees meer

Continuous Improvement Manager - Vacature is vervuld

Neemt u de lead om procesverbeteringen te realiseren binnen de drie fabrieken in Kampen?

Onze opdrachtgever, Betonson – een merk van de Van Nieuwpoort Groep – in Kampen, is de totaalleverancier van systeemvloeren; begane grond-, verdiepings- en dakvloeren voor woningbouw en utiliteitsbouw. In Kampen staan op één terrein 3 fabrieken waarin verschillende producten worden gemaakt: Breedplaatvloeren, Specials en Ribcasettevloeren. Uitgezonderd de specialfabriek zijn het zeer geavanceerde geautomatiseerde productiefaciliteiten. Tijdens een moeilijke periode van crisis binnen de bouw heeft Van Nieuwpoort geïnvesteerd in 2 nieuwe fabrieken in Kampen die sinds 2012 in productie zijn genomen. De fabrieken draaien met een 3 ploegendienst met in totaal ongeveer 120 man personeel (vast en flex). Betonson kenmerkt zich door een platte structuur en er heerst een informele cultuur gericht op kwaliteit waarin efficiency, veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Lees meer

Manager HR / Senior HR Business Partner - Vacature is vervuld

Neemt u de regie om een toekomstbestendige HR afdeling op de bouwen?

Onze opdrachtgever, de Van Nieuwpoort Groep (VNG) in Gouda is een familiebedrijf met 115 jaar historie. VNG heeft zich in de afgelopen eeuw ontwikkeld tot één van de belangrijkste leveranciers van bouwgrondstoffen, betonmortel, betonproducten en EPS producten met locaties in Nederland, België en Duitsland. VNG is thuis in de hele keten van grondstof winning tot eindproduct. De Van Nieuwpoort Groep ziet het als haar missie om iedere dag weer te werken aan innovaties op het gebied van duurzaam en energiezuinig produceren, transporteren én bouwen. VNG wil haar positie als belangrijke toeleverancier voor de bouwnijverheid in de toekomst verder uitbouwen met respect voor natuur en milieu in overleg en samenspraak met organisaties die natuur en milieu een warm hart toedragen. Daarbij staan de medewerkers centraal; zij zijn cruciaal om deze missie waar te blijven maken!

Lees meer

Vestigingsmanager Nunspeet - Vacature is vervuld

Het verder optimaliseren van productie staat centraal in deze interessante rol

Onze opdrachtgever VConsyst levert totaaloplossingen voor de afvalinzameling, sport & recreatie, fietsenstallingen en straatmeubilair en is marktleider op het gebied van ondergrondse afvalinzamelsystemen in zowel Nederland als Europa. VConsyst telt 270 medewerkers in Nederland en heeft een jaaromzet van circa € 75 miljoen. De activiteiten zijn onderverdeeld in drie divisies, te weten Urban Mining, Sport & Leisure en Outdoor. De bijbehorende productielocaties zijn gevestigd in Maarssen (160 fte), Gorredijk (25 fte) en Nunspeet (50 fte). Het hoofdkantoor van VConsyst is in Genemuiden gevestigd.

Lees meer

Supply Chain Manager - Vacature is vervuld

We zoeken een hands-on Supply Chain Manager voor het maken van een professionaliseringsslag.

Onze opdrachtgever, Bevaplast BV, is sinds de oprichting in 1960 uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van medische en sportmedische producten, zoals braces, sporttapes, pleisters en verbanddozen. Als belangrijke partner voor Europese retailketens worden bij Bevaplast unieke private label concepten ontwikkeld en geproduceerd. Het verkoopkantoor en het logistiek centrum staat vooralsnog in Vaassen, maar zal in Q4 van dit jaar verhuizen naar een nieuwe, moderne locatie (in eigen beheer ontworpen en gebouwd) in Velp. De organisatie, een familiebedrijf dat sinds 2008 is overgenomen door de huidige eigenaren, bestaat uit ruim 30 gemotiveerde en betrokken medewerkers met veelal lange dienstverbanden. Er is tevens een verkoopafdeling in Duitsland en Frankrijk.

Lees meer

Sales Director - Vacature is vervuld

Drive change – International – Capital Equipment

CPM Europe in Zaandam, part of an American concern, is a leading provider of process equipment and engineered solutions for the animal feed, bioenergy and oilseed markets. CPM designs, manufactures and sells both systems and individual production units. The extensive range of machinery is used for grinding and densifying bulk materials in the biomass fuel pellets industry for electricity generation, the production of animal feed pellets, and waste recycling - all global industries that are growing strongly. The expectation is that the current growth will continue to be strong in the coming years. For that reason, we are looking for a Sales Director to take full responsibility of Sales in Europe.

Lees meer

Maintenance Manager - Vacature is vervuld

Interessante maintenance rol met focus op optimaliseren.

Sif is opgericht in 1948 en is een van de grootste fabrikanten van stalen buizen voor fundaties ten behoeve van windparken en olie- en gasplatforms op zee. Sinds het ontstaan heeft Sif al meer dan 1700 funderingen geproduceerd voor wind en olie & gas op zee en heeft alle grote componenten van vrijwel alle grote offshore oil & gas jackets geleverd. Dat maakt ze, samen met een oplossingsgerichte mentaliteit, een sterke speler en betrouwbare partner in de markt. De Sif locaties in Roermond en 2e Maasvlakte beslaan in totaal een gebied van 42 hectare voor assemblage, coating en opslag inclusief een 400 meter lange diepzeekade met 16,5 meter diepgang en directe toegang tot Noordzee. De organisatie telt circa 500 medewerkers en kent een sterk pragmatische cultuur met een hoge mate van resultaatgerichtheid en betrokkenheid. Om vorm en inhoud aan te geven aan verdere groei en optimalisatie is Sif op zoek naar een ambitieuze Maintenance Manager.

Lees meer

Manager Product Management - Vacature is vervuld

Future oriented and empathetic Manager Product Management for the European market

For an international producer of electrical devices, we are looking for a future oriented and empathetic Manager Product Management for the European market. The location of this international position is Amsterdam area.

Lees meer

Sales Director - Vacature is vervuld

Uitdagende sleutelpositie voor een ervaren Sales Director

Pon Equipment, die nu uit ca. 300 fte bestaat, heeft haar hoofdkantoor in Almere en 5 vestigingen verdeeld over het hele land in Beilen, Vuren, Moerdijk, Duiven en Valkenswaard. De omzet verkoop machines bedraagt ca. € 100.000.000,= en de gross profit daarvan ca. 5%. De klanten van Pon Equipment zijn zeer uiteenlopend, van grote concerns als Sita en Boskalis tot middelgrote (familie) bedrijven in het grondverzet als ook eenmanszaken. De afnemers van Pon Equipment hebben gemeenschappelijk dat ze aan de basis staan van het aanleggen van spoorwegen, waterwegen, aan bouw en infrastructuur, overslag, waste en recycling.

Lees meer

Manager Operations - Vacature is vervuld

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, gedreven en resultaatgerichte Manager Operations.

Onze opdrachtgever Visser & Smit Hanab (onderdeel van VolkerWessels) heeft onlangs haar bedrijfsactiviteiten uitgebreid met de acquisitie van Joulz Energy Solutions waarmee een langdurige verbinding is gemaakt met een van de meest gerenommeerde aannemings- en uitvoeringsorganisatie van Nederland. Binnen de continue veranderende markt van de energietransitie is Joulz Energy Solutions samen met Visser & Smit Hanab voorloper daar waar het gaat om mooie projecten en slimme oplossingen. Voor Joulz Energy Solutions zijn wij exclusief op zoek naar een ambitieuze, commerciële en resultaatgerichte Manager Operations onder wiens leiding de projecten organisatie op zowel mens als proces niveau een professionalisering en optimalisatie slag gaat maken.

Lees meer

Plant Manager Kampen - Vacature is vervuld

Mooie uitdaging als Plant Manager met de focus op mensen, techniek en verbetertrajecten

Onze opdrachtgever, MBI BV, is onderdeel van de MBI Group en is reeds 74 jaar een toonaangevende en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat-, en tuinstenen. MBI onderscheidt zich al jaren in vele opzichten, zoals met kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook met duurzaamheid, klantgerichtheid, leverbetrouwbaarheid en efficiency. MBI is marktleider in tuinbestrating en één van de grootste producenten in de sector. Met het totale assortiment richt MBI zich op drie markten: Sierbestrating, inrichting van de openbare ruimte en gevelstenen. Bekende producten in de sector zijn Geosteen met een hoogwaardige natuurlijk toplaag en Geoceramica met een toplaag van Keramiek. MBI heeft vier Plants in Kampen, Veghel (Hoofdkantoor), Nieuw-Lekkerland en Aalst.

Lees meer

Supply Chain Manager - Vacature is vervuld

Uitdagende functie voor een doortastende en verbindende Supply Chain Manager!

Onze opdrachtgever, het Hulpmiddelencentrum, voorziet in hulpmiddelen die de verzorging, mobiliteit en verpleging van mensen vergemakkelijken. De hulpmiddelen worden verstrekt op basis van lease, koop of vanuit de zorgverzekeringen. Het Hulpmiddelencentrum is ontstaan uit een aantal regionale bedrijven die zijn gefuseerd in 2017. Op dit moment bestaat het Hulpmiddelencentrum uit een hoofdkantoor in Almere, 12 landelijke vestigingen waar zowel de uitgifte plaatsvindt van hulpmiddelen voor zowel korte termijn als langere tijd o.b.v. de Wet Maatschappelijk Ondersteuning en de Wet Langdurige Zorg en Zorgverzekering. Het Hulpmiddelencentrum bestaat uit ruim 500 medewerkers. Het Landelijk Distributie Centrum (LDC) is eveneens in Almere gevestigd. De start van het LDC is gemaakt en moet verder worden uitgebouwd.

Lees meer

Marketing en Communicatie Manager - Vacature is vervuld

Uitdagende functie voor een gedreven Marketing & Communicatie Manager!

Onze opdrachtgever, het Hulpmiddelencentrum, voorziet in hulpmiddelen die de verzorging, mobiliteit en verpleging van mensen vergemakkelijken. De hulpmiddelen worden verstrekt op basis van lease, koop of vanuit de zorgverzekeringen. Het Hulpmiddelencentrum is ontstaan uit een aantal regionale bedrijven die zijn gefuseerd in 2017. Op dit moment bestaat het Hulpmiddelencentrum uit een hoofdkantoor in Almere, 12 landelijke vestigingen waar zowel de uitgifte plaatsvindt van hulpmiddelen voor zowel korte termijn als langere tijd o.b.v. de Wet Maatschappelijk Ondersteuning en de Wet Langdurige Zorg en Zorgverzekering. Het Hulpmiddelencentrum bestaat uit ruim 500 medewerkers. Het Landelijk Distributie Centrum (LDC) is eveneens in Almere gevestigd. De start van het LDC is gemaakt en moet verder worden uitgebouwd.

Lees meer

Regional Reliability & Maintenance Manager - Vacature is vervuld

Interessante uitdaging voor ambitieuze verandermanager!

LBC is een belangrijke dienstverlener voor de opslag van olie en chemicals en de organisatie maakt deel uit van de LBC Tank Terminal Groep met vestigingen in Nederland, België, USA en Shanghai. LBC Tank Terminals heeft haar hoofdkantoor in Mechelen, België. De infrastructuur van LBC maakt het mogelijk om vrijwel alle (chemische) vloeistoffen op te kunnen slaan en omvat alle modaliteiten (spoor, weg en water). De huidige opslagcapaciteit bedraagt drie miljoen m3 en staat ten dienste van circa 300 klanten. LBC heeft de ambitie om zich de komende jaren in een hoog tempo verder te professionaliseren, zodat ook in de toekomst de steeds veeleisendere klanten optimaal bediend kunnen worden. Om aan deze ambitie gehoor te blijven geven is er een vacature ontstaan voor een Regional Reliability & Maintenance Manager.

Lees meer

Teamleider Engineering - Vacature is vervuld

Heeft u de energie als Teamleider Engineering om bij te dragen aan de energy transitie?

Onze opdrachtgever Visser & Smit Hanab (onderdeel van VolkerWessels) heeft onlangs haar bedrijfsactiviteiten uitgebreid met de acquisitie van Joulz Energy Solutions waarmee een verbinding is gemaakt tussen de kennis en kunde vanuit de gedegen Stedin organisatie èn een van de meest gerenommeerde aannemings- en uitvoeringsorganisatie van Nederland. Samen zijn ze groot en hebben de beste uitgangspositie in engineering van de toekomst met al bestaande BIM centers. Binnen de continue veranderende markt van de energietransitie is Joulz Energy Solutions samen met Visser & Smit Hanab voorloper daar waar het gaat om mooie projecten en slimme oplossingen. Wegens uitbreiding van het team zijn we op zoek naar twee ambitieuze en gedreven Teamleiders Engineering.

Lees meer

Financieel Manager - Vacature is vervuld

Uitdaging voor een Financieel Manager binnen een bouwbedrijf in transitie!

Lokhorst Bouw en Ontwikkeling, valt onder de paraplu van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB), een netwerk van 20 bedrijven die gezamenlijk een sterk netwerk van innovatieve en volledig zelfstandig opererende ondernemingen in bouw en vastgoed vormen. ASVB is actief in de woning- en utiliteitsbouw en bedrijfshuisvesting in Nederland, België en Duistland. De omzet over 2018 bedroeg ruim € 742 miljoen met een winst na belastingen van € 21 miljoen. Lokhorst is een ontwikkelende bouwer en voornamelijk actief in Noord-Holland met een omzet van ongeveer € 35 miljoen. Op een innovatieve wijze realiseert zij, samen met en voor haar klanten, duurzame vastgoed oplossingen voor de gehele levenscyclus van woning, winkel, school of kantoor. Haar kennis en kunde is gebaseerd op ruim 80 jaar ervaring waarin kwaliteit & veiligheid voorop staan. Na een aantal moeilijke jaren, mede ingegeven door de crisis in de bouwsector heeft Lokhorst een aantal strategische keuzes gemaakt die bijdragen aan het herstel uit deze moeilijke periode. In deze fase vraagt de organisatie om mensen met een ondernemend karakter die mee willen bouwen aan een stevig fundament voor de toekomst. Hierin is ruimte voor ondernemerschap, innovatie en ambitie.

Lees meer

Algemeen Directeur - Vacature is vervuld

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en commercieel gedreven Algemeen Directeur

Onze opdrachtgever Terracon Funderingstechniek is sinds 2000 onderdeel van Strukton Civiel en heeft zich sinds de oprichting ontwikkeld, van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in funderingen, naar een internationaal opererend leverancier van oplossingen op het gebied van grondmechanica en funderingstechnieken. Marktgebieden zijn utiliteitsbouw, infrastructuur, industrie, energie, en waterbouw. Terracon Funderingstechniek telt ca. 50 medewerkers en is gevestigd in Werkendam.

Lees meer

Regiomanager (West-Nederland) - Vacature is vervuld

Bent u die resultaatgerichte regiomanager met zowel commerciële als leidinggevende ervaring?

Voor een organisatie actief in de handel in bouwmaterialen zijn wij op zoek naar een Regiomanager (West-Nederland). Onze opdrachtgever is onderdeel van een internationale organisatie.

Lees meer

Algemeen Directeur - Vacature is vervuld

Bent u als Commercieel Manager toe aan de volgende stap als Algemeen Directeur?

Onze opdrachtgever, Montapanel in Tolbert, is onderdeel van de Vermeulen groep; een familiebedrijf in de toelevering voor rioleringen, infrastructuur, drainage en (luxe) afbouw. Montapanel Werkbladen is een producent van keukenbladen in het midden en hoge segment. Sinds 2012 is het assortiment, naast natuursteen uitgebouwd met keramiek (Neolith) en composiet. Bij Montapanel werken professionals die jarenlang ervaring hebben met het produceren van werkbladen. Daarmee zijn ze in staat om in een relatief kleine fabriek te concurreren met een aantal grotere concurrenten. Bovendien wordt de fabriek op dit moment verbouwd, waarmee een wezenlijke capaciteitsvergroting wordt gerealiseerd.

Lees meer

Directeur Productie & Techniek - Vacature is vervuld

Bent u de nieuwe directeur productie met een hart voor techniek?

Onze opdrachtgever, MBI BV, is onderdeel van de MBI Group en is reeds 74 jaar een toonaangevende en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat-, en tuinstenen. MBI onderscheidt zich als familiebedrijf al jaren in vele opzichten, zoals met kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook met duurzaamheid, klantgerichtheid, leverbetrouwbaarheid en efficiency. MBI telt circa 350 medewerkers en 4 productie- en verkooplocaties: Aalst, Kampen, Nieuw-Lekkerland en Veghel en een koopkantoor in Wuppertal (Duitsland). MBI produceert jaarlijks 1,1 miljoen ton op 35 hectare bedrijfsterrein. MBI is marktleider in tuinbestrating en één van de grootste producenten in de sector. Met het totale assortiment richt MBI zich op drie markten: Sierbestrating, inrichting van de openbare ruimte en gevelstenen. Bekende producten in de sector zijn Geosteen met een hoogwaardige natuurlijke toplaag en Geoceramica met een toplaag van Keramiek.

Lees meer

Operations Manager - vacature is vervuld

Bent u de daadkrachtige Operations Manager die de organisatie naar een hoger niveau kan brengen?

Dura Vermeer Materieel is onderdeel van de zelfstandige entiteit Facility binnen Dura Vermeer en werkt voor alle werkmaatschappijen van Dura Vermeer. Er zijn twee hoofdvestigingen (Haaften voor divisie Bouw en Cruquius voor divisie Infra) en diverse steunpunten in Nederland van waaruit gezorgd wordt voor veilig en betrouwbaar materieel, inrichting van bouwplaatsen, advieswerk op gebied van bekisting, verticaal transport en bouwlogistiek. Voor de locatie Haaften komen wij graag in contact met een daadkrachtige Operations Manager die binnen de dynamische omgeving van de materieeldienst de organisatie naar een hoger niveau kan brengen, zowel op mens als proces niveau en veranderingen kan initiëren en doorvoeren.

Lees meer

Terminal Manager Rotterdam - vacature is vervuld

Uitdagende rol voor ambitieuze veranderaar

Onze opdrachtgever LBC Rotterdam is een belangrijke dienstverlener voor de opslag van specialty chemicals en de organisatie maakt deel uit van de LBC Tank Terminal Groep met vestigingen in Nederland, België, USA en Shanghai. De terminal ligt midden in het petrochemische hart van de grootste haven van Europa. De infrastructuur van LBC Rotterdam maakt het mogelijk om vrijwel alle (chemische) vloeistoffen op te kunnen slaan en omvat alle modaliteiten (spoor, weg en water). LBC Rotterdam telt circa 80 medewerkers in vaste dienst en door de aanwezigheid van contractors zijn er dagelijks circa 160 mensen werkzaam op de terminal.

Lees meer

Productie Manager - vacature is vervuld

Levert belangrijke bijdrage aan groei & ontwikkeling van de organisatie

Onze opdrachtgever WILA is ‘s werelds grootste onafhankelijke producent van high end kantpers gereedschap, bombeersystemen en accessoires. Ook de komende jaren staat WILA voor belangrijke uitdagingen en zal de organisatie een belangrijke rol blijven spelen in de steeds veranderende en zich ontwikkelende markt. Dit jaar wordt de productie uitgebreid met een tweede, nog te bouwen, locatie in Lochem. Deze locatie zal aangestuurd gaan worden door de huidige Productie Manager en wij zijn nu op zoek naar een ambitieuze Productie Manager voor de bestaande locatie. Momenteel wordt ook gewerkt aan de opstart van een productielocatie in Taicang (China /4500m2).

Lees meer

Manager Service & Installations - vacature is vervuld

Commercieel ingestelde ambitieuze Change Manager met Service in het bloed

Onze opdrachtgever Royal SMIT Transformers B.V. is onderdeel van de SGB-groep en heeft zich ontwikkeld sinds 1913. SGB-SMIT is in één woord te omschrijven als dé transformatorspecialist. Zij produceren zowel grote als kleine vermogenstransformatoren en met ca. 2500 medewerkers hebben zij een jaaromzet van meer dan € 700 mln. Daarnaast heeft de SGB-SMIT Groep klanten in meer dan 50 landen. Royal SMIT Transformers B.V. behoort tot de marktleiders op verschillende gebieden. De geavanceerde transformatoren spelen een belangrijke rol bij de opwekking en distributie van elektriciteit en de instandhouding van stedelijke energienetwerken. De productielocatie in Nijmegen telt ca. 725 medewerkers en een jaaromzet van ruim € 250 miljoen. SMIT Transformer Service (STS) is de servicespecialist voor geavanceerde vermogenstransformatoren met een eigen hoogspanningslaboratorium, waar de transformators zowel worden onderhouden als getest. Ook is er een eigen olielaboratorium en is er een compleet ingerichte werkplaats voor reparaties en revisie.

Lees meer

Key Account Manager - vacature is vervuld

Gaat u als Key Accountmanager het verschil maken?

Onze opdrachtgever Toyota Material Handling Nederland BV maakt deel uit van Toyota Material Handling Europa (TMHE). De productlijn is ontwikkeld met de klant als uitgangspunt en biedt hiermee de juiste oplossing voor elke behoefte op het gebied van intern transport; van laden, lossen en horizontaal transport tot stapelen en order verzamelen. Toyota Material Handling Nederland is gevestigd in Ede en heeft circa 395 medewerkers in dienst. Toyota Material Handling Nederland heeft een uitgebreid aanbod met op maat gemaakte bedrijfsoplossingen, waaronder fleetmanagement, flexibele huurcontracten, op maat gesneden financiële pakketten en betrouwbare occasions. Ook op gebied van service- en onderhoudscontracten zijn er diverse mogelijkheden, afgestemd op de specifieke wensen en eisen van de klant.

Lees meer

CFO (statutair directeur) - vacature is vervuld

Ervaren sparringpartner op directieniveau

Onze opdrachtgever Kaak Group in Terborg is een internationaal opererend familiebedrijf en ontwikkelt en produceert stand-alone machines en complete productielijnen voor de industriële bakkerijbranche. De Kaak Group bestaat uit 13 entiteiten en naast kantoren in Terborg en ’s-Hertogenbosch zijn er ook vestigingen in Duitsland, Frankrijk en Italië. Kaak is een ambitieus en dynamisch familiebedrijf met een leidende marktpositie in diverse markten, regio’s en landen. Samen met gekwalificeerde experts werkt Kaak continu aan nieuwe ontwikkelingen en klant specifieke oplossingen. De Kaak Group heeft een omzet van ca. 180 mln. en 800 FTE. Werken bij Kaak betekent een baan in een prettige en informele cultuur waarbij klantgerichtheid, kwaliteitsbewustzijn en samenwerken hoog in het vaandel staan. Kaak wil haar medewerkers als goed werkgever een veilige, stabiele en uitdagende werkomgeving bieden, met een eindproduct waar men trots op is. Namens de Kaak Group zijn wij op zoek naar een ervaren CFO.

Lees meer

Logistiek Manager (MT-lid) - vacature is vervuld

Kun jij het logistieke proces naar een hoger niveau tillen?

Onze opdrachtgever Galvano Groothandel BV, onderdeel van Saint-Gobain Building Distribution Benelux, levert een breed assortiment aan producten voor de badkamer aan een brede klantengroep (webshops, installateurs, aannemers) op elke gewenste plek in Nederland en België, op elk gewenst moment. Het assortiment omvat zowel sanitair, tegels, verwarming, installatiematerialen als lichte bouwmaterialen en gereedschappen. Bestellen op dit ene adres bespaart de specialist tijd. En het geeft zekerheid. De Galvano-zekerheid van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en korte lijnen. Galvano is gevestigd in Eindhoven en hier werken ca. 140 medewerkers.

Lees meer

Commercieel Directeur - vacature is vervuld

Brengt commerciële drive, realiseert groei

Een familiebedrijf sinds 1900 en gerenommeerde partij binnen de sector van toeleverende bouwbedrijven. Sterk groeiend, innovatief, klantgericht. Zeer korte lijnen en kort op de bal. Bedrijf met diverse vestigingen in Nederland en actief als ontwikkelaar en producent voor zowel bijzondere objecten en particulieren als de grote spelers in de bouw industrie. Kerngezond met veel potentie, sterke prijs-kwaliteitsverhouding, leverbetrouwbaarheid, klantgerichte service. Ambitieuze groeidoelstellingen: nationale expansie, toevoegen van nieuwe markten als klant, professionalisering met behoud van ambacht en kwaliteit.

Lees meer

Operations Manager - vacature is vervuld

Bouwt u mee aan een sterke afdeling operations met luxe tegels en high end sanitair?

Onze opdrachtgever Intercodam Tegels B.V. is sinds 1919 een innovatief handelshuis voor luxe bouwproducten. Vandaag de dag kent Intercodam vier eigen showrooms: Amsterdam, Haarlem (KOL Tegels), Zutphen en Amstelveen, waar de mooiste collecties tegels, mozaïek, natuursteen, keukens en sanitair worden getoond. Deze showrooms dienen naast de winkelfunctie ook als basis voor de groothandelstak waarin exclusieve tegels worden geïmporteerd t.b.v. diverse kleine en grote projecten en een uitgebreid dealernetwerk. Intercodam heeft ruim 5000 producten in het assortiment; van hip en trendy tot klassiek. De producten worden gepresenteerd in de verschillende showrooms van Intercodam waarvan de grootste is gevestigd in hartje Amsterdam aan de Amstel naast Carré. Intercodam levert uitstekende service en kwalitatief hoogwaardige producten. Met bijna 100 jaar ervaring in de branche werkt Intercodam volgens het principe ‘de klant is koning’ en zijn ze pas tevreden als de klant dat is. Bij Intercodam werken in totaal ca. 40 mensen over de verschillende vestigingen.

Lees meer

Site Director - vacature is vervuld

Challenging position for enthusiastic Change Manager

Our client Emerald Performance Materials is a global manufacturer in the petrochemical industry. The organization produces and markets technologically advanced specialty chemicals for a broad range of industrial applications. Emerald products are used in aerospace, food, beverages, cosmetics, toothpaste, household products, paint, tires, automobiles, sports gear and many other applications. About 700 employees are involved on plants all over the world. The Rotterdam site (150 fte) is looking for a Site Director to take full responsibility of its manufacturing operations.

Lees meer

Business Unit Director - vacature is vervuld

Een mooie uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden

Onze opdrachtgever, De RuwBouw Groep (DRBG) biedt integrale constructieve oplossingen met Dycore vloeren, Calduran kalkzandsteen en Heembeton wanden. Deze drie Business Units werken nauwgezet samen, waarbij kennis op het gebied van commercie, financiën, HR, SHEQ, logistiek en productie worden gedeeld. Operationeel werken ze wel als zelfstandige organisaties met een eigen P&L verantwoordelijkheid en het bijbehorende ondernemerschap. DRBG maakt weer onderdeel uit van het Ierse CRH concern, een toonaangevende wereldwijde bouwmaterialengroep, met circa 87.000 medewerkers verspreid over circa 3.800 operationele locaties in 31 landen wereldwijd. Voor de Business Unit Dycore zijn we op zoek naar een Business Unit Director. Met een diversiteit aan prefab vloersystemen biedt Dycore complete oplossingen voor het complete vloerveld, zowel voor de begane grond als de verdieping. Binnen de RuwBouw Groep is Dycore B.V. een zelfstandige Business Unit met drie fabrieken: Oosterhout, waar ook het hoofdkantoor gevestigd is, Breda en Lelystad. Samen werken er zo’n 275 fte en is de omzet voor dit jaar geprognotiseerd op een kleine 70 miljoen.

Lees meer

Business Development Directeur - vacature is vervuld

Brede rol bij een Nederlands familiebedrijf

A.Hak, van oudsher grote naam in de (ondergrondse) infra, 1000 FTE in NLD. Nieuwe structuur en marktbenaderingsstrategie bieden veel kansen. Omzet € 300 miljoen. Bedrijf met rijke historie. Grote innovatiedrive. Juiste data en goede stuurinformatie in combinatie met marktkennis zijn hierin cruciaal

Lees meer

Algemeen Directeur - vacature is vervuld

Een veelzijdige rol waarin u in de regie bent om de volgende stap te gaan zetten

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf (familiebedrijf) in Friesland met een omzet van bijna 20 miljoen en ongeveer 70 man personeel.

Lees meer

Manager Engineering - vacature is vervuld

Grote dienstverlener op het gebied van Mobility, Parking en Energy

Onze opdrachtgever, Dynniq, is een Europese technische dienstverlener gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van verkeerssystemen (‘Mobility’), parkeeroplossingen (‘Parking’) en energie infrastructuur (‘Energy’). Toonaangevende merken waarmee het bedrijf samenwerkt zijn Peek Traffic (verkeersystemen) en WPS (parkeersystemen). Het hoofdkantoor van Dynniq is gevestigd in Amersfoort. Dynniq opereert met een team van ca. 1800 medewerkers vanuit 52 locaties en is actief in 25 landen in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Naast de kantoren in Nederland heeft Dynniq lokale vestigingen in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Denemarken, Finland en Zweden. Het Dynniq van de toekomst is een resultaatgerichte ‘technisch gedreven serviceprovider’ in de segmenten waar de grootste kansen liggen. Slimme oplossingen met repeatable sales die breed toepasbaar zijn. Tegelijkertijd met het aanbrengen van focus is een groeistrategie neergezet.

Lees meer

Country Manager Nederland - vacature is vervuld

Europees marktleider en totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection

Heras is onderdeel van CRH, beursgenoteerde Fortune 500-onderneming. Toonaangevende groep van leveranciers van praktisch alle soorten bouwmaterialen. Heras heeft momenteel vestigingen in 12 Europese landen met 1.100 medewerkers. Levert hekwerken, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast biedt Heras projectmanagement, systeemintegratie, installatie-, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection in heel Europa aan.

Lees meer

Manager Engineering - vacature is vervuld

Mooie functie binnen de staal- en de totaalbouw

Onze opdrachtgever, ASK Romein, is een gevestigde naam binnen de staal- en de totaalbouw. Vanuit Roosendaal en Malle (BE) levert de organisatie maatwerk van hoge kwaliteit in binnen- en buitenland en vanuit de vestiging te Vlissingen (NL) produceren ze complexe staalconstructies voor de offshore. De vestiging in Middelburg, Hillebrand, heeft jarenlange ervaring in bruggenbouw en de offshore. Daarnaast heeft ASK Romein in 2017 Oostingh Staalbouw in Katwijk overgenomen, hetgeen onder andere grote coating capaciteit biedt. ASK Romein is in 2002 ontstaan door een fusie van ASK Bouw & Industrie uit België en Romein Staalbouw uit Nederland. Beide bedrijven hadden al een lange historie binnen hun expertise. Samen met Oostingh en Hillebrand bestaat ASK Romein uit vier business units: Bouw, Staalbouw, Offshore en Bruggen. Daarmee is het mogelijk om turn-key projecten te realiseren binnen alle disciplines waarin ze actief zijn. Met een grote en geavanceerde productiecapaciteit in Malle, Roosendaal, Katwijk, Middelburg en Vlissingen produceren ze alle soorten staalconstructies in eigen beheer.

Lees meer

Operations Manager - vacature is vervuld

Totaalleverancier van schoolinrichtingen voor buitenschoolse opvang, primair- en voortgezet onderwijs

Onze opdrachtgever, Presikhaaf Schoolmeubelen in Arnhem, is totaalleverancier van schoolinrichtingen voor buitenschoolse opvang, primair en voortgezet onderwijs. Presikhaaf wil door middel van maatschappelijk, betrokken en economisch verantwoord ondernemerschap met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers producten ontwikkelen, produceren, verkopen en leveren aan tevreden afnemers met een positief bedrijfsresultaat dat de continuïteit van de organisatie op de lange termijn waarborgt. Sinds 1 januari 2015 is de Participatiewet onder andere in de plaats gekomen van de WSW, waarmee ook de Sociale Werkplaatsen een andere rol hebben gekregen. Presikhaaf Schoolmeubelen was in die tijd een onderdeel van de Presikhaaf Bedrijven (tegenwoordig Scalabor). Dit onderdeel is in juni 2015 verkocht aan Koninklijke Ahrend. Als zelfstandig bedrijf geeft Presikhaaf Schoolmeubelen binnen de kaders van de Participatiewet nog steeds invulling aan het bieden van arbeidsplaatsen voor mensen met een arbeidsbeperking. Daarmee biedt Presikhaaf arbeidsplaatsen voor mensen vanuit het doelgroepenregister, mensen met een SW status, stagiaires vanuit VSO en andere werk-initiatieven. Presikhaaf Schoolmeubelen is een echte Nederlandse producent, zij ontwerpen en produceren al ruim 40 jaar de beste schoolmeubelen in Arnhem. Alle facetten van het productieproces hebben ze in eigen huis, van houtzagerij, tot metaalbewerking en van meubelmakerij tot assemblage.

Lees meer

Manager Inkoop - vacature is vervuld

Reeds 73 jaar een toonaangevende en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat-, en tuinstenen

Onze opdrachtgever, MBI BV, is onderdeel van de MBI Group en is reeds 73 jaar een toonaangevende en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat-, en tuinstenen. MBI onderscheidt zich al jaren in vele opzichten, zoals met kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook met duurzaamheid, klantgerichtheid, leverbetrouwbaarheid en efficiency. MBI is een familiebedrijf dat op 22 februari 1945 opgericht is door de heer A.J. (Anton) van der Meijden. Met 5 medewerkers bestond het assortiment voornamelijk uit betonpalen en -platen en de veel toegepaste betonblokken. Ruim 70 jaar later is het familiebedrijf enorm gegroeid en telt circa 350 medewerkers en 4 productie- en verkooplocaties: Aalst, Kampen, Nieuw-Lekkerland en Veghel en 2 buitenlandse verkoopkantoren in Wuppertal (Duitsland) en Kortrijk (België). MBI is marktleider in tuinbestrating en één van de grootste producenten in de sector. Met het totale assortiment richt MBI zich op drie markten: Sierbestrating, inrichting van de openbare ruimte en gevelstenen en binnenmuren.

Lees meer

Logistiek Manager Nederland - vacature is vervuld

Mooie functie bij één van de belangrijkste toeleveranciers van bouwmaterialen in Nederland

Voor onze opdrachtgever Raab Karcher, onderdeel van Saint-Gobain Building Distribution Benelux, hebben wij de vacature van Logistiek Manager Nederland. Met in totaal zo’n 1250 werknemers, verdeeld over 7 business units en 49 vestigingen is SGD Benelux één van de belangrijkste toeleveranciers van bouwmaterialen aan de professionele bouwwereld in Nederland. De grootste business unit, Raab Karcher heeft in het land 36 vestigingen en kent, parallel aan de verkooporganisatie, drie logistieke regio’s met vijf hubs (centrale magazijnen).

Lees meer

Finance Manager - vacature is vervuld

Onafhankelijk Nederlands familiebedrijf met specialisatie in naadloze kunststof vloersystemen

EPI is een succesvolle specialist en producent van duurzame kunststof vloersystemen van hoge kwaliteit met een stevige positie in de (internationale) markt. In alle relaties die EPI aangaat, staan kwaliteit, service en autonomie centraal. EPI is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf en werkt al bijna 30 jaar met PASSIE (staat voor: Plezier, Ambitie, Service, Samen, Innovatie, Extra stap) aan het ontwikkelen en ontwerpen van naadloze kunststof vloersystemen. In Houten werken zo’n 40 medewerkers op het gebied van productie, kwaliteit, R&D, sales, finance, HR en marketing samen om EPI nog verder te laten groeien.

Lees meer

Manager Engineering Technical Solutions - vacature is vervuld

Dynamische functie bij grote internationale speler

Siemens Mobililty is leverancier van producten, diensten, systemen en installaties. Mobiliteit in breedste zin van het woord; verkeersmanagement systemen, bediening en besturing van bruggen, tunnels en sluizen maar ook cybersecurity, CCTV en IT based systemen.

Lees meer

Unit Manager Service NL - vacature is vervuld

Europees marktleider en totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection

Heras is onderdeel van CRH, beursgenoteerde Fortune 500-onderneming. Toonaangevende groep van leveranciers van praktisch alle soorten bouwmaterialen. Heras heeft momenteel vestigingen in 12 Europese landen met 1.100 medewerkers. Levert hekwerken, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast biedt Heras projectmanagement, systeemintegratie, installatie-, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection in heel Europa aan.

Lees meer

Director Sales - vacature is vervuld

Internationale, toonaangevende speler met sterke marktpositie. Machinebouwer, familiebedrijf. Limburg

Internationaal opererende fabrikant, toeleverend aan de feed/agro, wereldwijd toonaangevend, familiebedrijf. Onderscheidend in consistente, hoge productkwaliteit. Stabiele relaties in diverse landen. Hoge dynamiek, veel energie, on the ball. Gefragmenteerde markt, veel potentie.

Lees meer

Sales Manager - vacature is vervuld

De specialist in afval- en grondstoffenmanagement

SUEZ Recycling & Recovery Netherlands is onderdeel van de wereldwijde SUEZ Group die werd opgericht in 1919. SUEZ is de specialist in afval- en grondstoffenmanagement en aanjager van de grondstoffenrevolutie. Wereldwijd werken er 85.000 medewerkers die in ruim 70 landen actief zijn. SUEZ Recycling and Recovery Netherlands heeft circa 40 vestigingen verdeeld over de twee regio’s Noord en Zuid. In Nederland telt de organisatie ongeveer 2.100 medewerkers.

Lees meer

Manager Service & Renovation (MT-lid) - vacature is vervuld

Gespecialiseerde liften producent

Mitsubishi Elevator Europe (Veenendaal) beschikt in Nederland over eigen engineering- en productiefaciliteiten waarmee ze haar klanten de mogelijkheid biedt om liften te realiseren die geheel voldoen aan eigen ontwerp of zelf geformuleerde specificaties.

Lees meer

Product Manager Plant Automation & IT - vacature is vervuld

Hightech maakindustrie

Meyn Foodprocessing Technology, wereldwijd toonaangevende en innovatieve koploper in hoogwaardige, machines voor de pluimvee verwerkende industrie. Onderdeel van het Amerikaanse CTB, in eigendom van Warren Buffet. 50 jaar ervaring en sterk gericht op innovatie en digitalisering.

Lees meer

Manager Pick Up & Delivery - vacature is vervuld

Brede rol voor ambitieus toptalent (m/v)

DPD is een kerngezonde succesvolle groeiende organisatie. Een Internationaal franchise netwerk van pakketvervoerders. De kracht ligt in ambitieuze cultuur, bevlogenheid, kwaliteit, fairness, teamspirit, vakmanschap en lol.

Lees meer

HR Manager - vacature is vervuld

‘s Werelds grootste onafhankelijke producent van high end kantpers gereedschap bombeersystemen en accessoires

Onze opdrachtgever WILA is van oorsprong een Achterhoeks familiebedrijf dat ruim 80 jaar geleden is opgericht en inmiddels actief is in meer dan 80 landen. Op het hoofdkantoor in Lochem zijn 320 personen werkzaam.

Lees meer
Doet u ook mee met onze nieuwjaarswensactie?
Voor iedere wens doneren wij
€ 7,50 aan een goed doel.
Doe een wens
X
Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hoog opgeleide professionals binnen de industriële en technische sector.

Wij werven en selecteren voor posities op (midden)management en directieniveau. Zowel voor vast als op interim basis.

Wij richten ons op de
volgende sectoren

• Automotive, Transport en Logistiek
• Bouw- en inframarkt
• Chemie/procesindustrie (olie en gas)
• Fast Moving Consumer Goods (fmcg)
• Machine- en apparatenbouw
• Papier- en verpakkingsindustrie
• Pharma
lees meer

'Non expedita laudantium non ut sint mollitia quas delectus. Ut dolor tenetur ab quidem maiores laboriosam. Illum itaque dolorum dolorem ad. Molestiae molestiae provident excepturi velit natus natus molestiae tenetur ea. Sit cupiditate ut cumque ratione repellendus re'

Ilse Bouman, Labore Sunt
Aut quos
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS