open positie

Adjunct Directeur - Vacature is vervuld

Nieuwe strategische positie bij familiebedrijf met focus op interne en operationele zaken

Onze opdrachtgever is een moderne middelgrote bouwonderneming, een familiebedrijf en actief in het midden van het land. Projecten zijn op het gebied van Woningbouw / Service & Onderhoud / Specials en worden zowel gerealiseerd voor de markt als in eigen ontwikkeling. Lodiers & Partners is gevraagd ondersteuning te bieden bij het vervullen van de functie van Adjunct Directeur. Gezien de gevoeligheid van deze procedure publiceren we in eerste instantie een geanonimiseerd profiel, bij interesse kunnen we u in een later stadium meer vertellen over onze opdrachtgever

Organisatie
In de achterliggende jaren is de organisatie al aangepast op de strategische visie. Het is de doelstelling om op autonome wijze te groeien in omzet met optimaal bouwplezier. Om de continuïteit te waarborgen heeft de organisatie de transitie gemaakt van traditionele aannemer naar (uit)ontwikkelende realisator met een mooi portfolio gespreid naar activiteiten en opdrachtgevers.

Dit komt onder andere tot uiting in de externe profilering van de organisatie.

In de komende fase wordt het belangrijk dat het groeiscenario, wat de organisatie in het strategische plan heeft benoemd, verder wordt gefaciliteerd en georganiseerd, onder andere door het verder optimaliseren van processen en het aanbrengen van nog meer focus.

Functie
De nieuw aan te nemen Adjunct Directeur zit samen met twee andere directieleden in het directieteam en zal zich met name richten op zowel de interne als de operationele organisatie. Dit om gezamenlijk de vijf jaar doelen en vastgestelde strategieën voor het bedrijf te gaan realiseren.  Het betreft een voor de organisatie nieuwe positie waarbij veel eigen inbreng wordt gevraagd. De Adjunct Directeur, die nieuw leiderschap meebrengt, wordt onderdeel van het neerzetten van de nieuwe organisatie.

Profiel
• Afgeronde, bouwtechnische opleiding op minimaal hbo-niveau, bij voorkeur aangevuld met een bedrijfskundige kopstudie;

• Minimaal 10 jaar relevante werkervaring in een eindverantwoordelijke managementpositie bij een vooruitstrevende bouwonderneming;

• Ruime en bewezen eindverantwoordelijke ervaring in de aansturing van projecten op het gebied van nieuwbouw, service & onderhoud en renovatie binnen de woningbouw en utiliteitsbouw.

Voor meer informatie of uw sollicitatie, kunt u contact opnemen met Helen Schults via: 06-82498107 of schults@lodiersenpartners.nl.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS