open positie

Adjunct Directeur Realisatie - Vacature is vervuld

Een inspirerende people manager, sparringpartner voor collega’s met verstand van processen

Aalberts is één van de oudste familiebedrijven van Nederland, opgericht in 1674 en als ontwikkelende bouwer actief vanuit vestigingen in Loosdrecht (hoofdkantoor), Zeist en Amersfoort. Met zo’n 140 collega’s wordt iedere dag gewerkt aan uitdagende bouwprojecten op het gebied van seriematige woningbouw (conceptueel, traditioneel en gestapeld), verduurzaming en verbetering van woningportefeuilles, als bouwpartner bij complexe kantoorrenovaties en als huisvestingspartner voor zorginstellingen. De dagelijkse leiding is in handen van de Algemeen Directeur, Daniël Aalberts, die de 11e generatie vertegenwoordigt. Het directieteam bestaat verder uit Cor Broekhuizen en Marco Verweij. Als gevolg van een organisatiewijziging mogen wij voor Aalberts een Adjunct Directeur Realisatie werven.

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het gehele engineering-, voorbereidings- en uitvoeringsproces waarbij procesoptimalisatie en innovatie veel aandacht krijgen. Je gaat je primair focussen op een efficiënte en effectieve uitvoeringsorganisatie en zal het bedrijf verder laten groeien in kwalitatief opzicht. Je bent continue op zoek naar een juiste balans tussen waardendrijvers zoals klant, kwaliteit, risicomanagement, planning en financiën.

De projectteams die je (indirect) aanstuurt zijn gewend om zelf veel regie te hebben en grote verantwoordelijkheden te dragen. Zo zijn zij bijvoorbeeld zelf verantwoordelijk voor de inkoop en contractering van partners, evenals het optimaliseren van die samenwerking. Vanuit je rol ga je actief aan de slag met het verbeteren van die keten en zorg je er voor dat de projectteams steeds beter in staat zijn om resultaten te halen en processen te optimaliseren.

Je belangrijkste taak als Adjunct Directeur Realisatie is dus het direct en indirect motiveren van- en actief leidinggeven aan de medewerkers en projectteams die betrokken zijn bij de engineering, voorbereiding en realisatie van projecten. Om invulling te geven aan de strategie is het belangrijk dat de medewerkers nog effectiever gaan samenwerken door transparanter en zakelijker met elkaar te communiceren. Daarnaast wordt van jou een actieve rol verwacht bij de ontwikkeling van nieuwe werkmethoden, zal je samenwerkingsvormen verder stimuleren en medewerkers empoweren om zelf bij te sturen als ze afwijkingen constateren.

Als Adjunct Directeur Realisatie ben je voorzitter van het projectleiders- , bedrijfsbureau- en uitvoerdersoverleg en zal je diverse verbetertrajecten initiëren en faciliteren. Daarbij maak je gebruik van de informatie die je ter beschikking wordt gesteld, maar ook zelf projecten bezoeken geeft jou de benodigde handvatten.

Profiel

• Afgeronde, bouwtechnische opleiding op minimaal hbo-niveau;

• Relevante werkervaring in een eindverantwoordelijke managementpositie bij een

vooruitstrevende bouwonderneming;

• Minimaal 10 jaar ervaring als eindverantwoordelijke in de aansturing van projecten

op het gebied van nieuwbouw- en renovatie binnen de woningbouw en

utiliteitsbouw;

• Een gesprekspartner die op alle niveaus kan schakelen, zowel richting medewerkers

als vanuit de rol als directielid;

• Iemand die relaties kan onderhouden en verbindingen kan maken , met zowel

interne als externe partijen zoals leveranciers en samenwerkingspartners;

• Visie, ondernemersmentaliteit, bedrijfskundig en bouwkundig inzicht om (bouw-)

kosten te kunnen analyseren en keuzes te kunnen onderbouwen;

• Natuurlijk leider die gewend is aan te sturen, aan te spreken en op te volgen en in

staat is om individuen als teams te laten excelleren;

• Iemand waar anderen graag mee,- en voor werken;

• Hands-on, gedreven, motiverend en communicatief zeer sterk;

Voor meer informatie of je sollicitatie kan je contact opnemen met Helen Schults via 06-82498107 of schults@lodiersenpartners.nl.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS