open positie

Algemeen Directeur - vacature is vervuld

Een veelzijdige rol waarin u in de regie bent om de volgende stap te gaan zetten

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf (familiebedrijf) in Friesland met een omzet van bijna 20 miljoen en ongeveer 70 man personeel.

Als Algemeen directeur bent u eindverantwoordelijk en bent u voorzitter van het Management Team. U rapporteert u aan de aandeelhouders. Verder werkt u in het MT samen met de Commercieel Manager en de Financieel Manager. Binnen het MT bent u verantwoordelijk voor de operatie.

Als Algemeen Directeur bent u eindverantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering waarbij er op dit moment een sterke focus ligt op het verbeteren van de operatie. Er moet een optimalisatieslag gemaakt worden binnen de productie en aanverwante processen zoals logistiek, planning en productieadministratie. U draagt daarin zorg voor een verbetering van kwaliteit, efficiency en productievolume.

De positie is een uitdagende en veelzijdige rol waarin u in de regie bent om de volgende stap te gaan zetten en zorg te dragen voor een operationeel optimale organisatie met een goede winstgevendheid. 

Voor de positie van Algemeen Directeur zoeken we u, als u zich herkent in onderstaand profiel:

  • U beschikt over een relevant diploma op HBO/WO-niveau;
  • Daarnaast beschikt u over stevige operationele ervaring binnen een productiebedrijf waarvan u minimaal twee jaar heeft leidinggegeven aan een productieafdeling;
  • U bent zowel technisch als commercieel onderlegd;
  • Als manager weet u mensen te inspireren en heeft u ervaring met het naar een hoger niveau brengen van een afdeling of bedrijf;
  • U beschikt over leiderschap en daadkracht en bent een stevig strategisch gesprekspartner voor de familie en andere stakeholders;
  • U bent organisatiesensitief en hebt gevoel voor diversiteit van mensen en wat ze nodig hebben;
  • Uiteraard bent u resultaatgericht en bent u in staat de nodige structuur aan te brengen.
  • Tot slot communiceert u helder en neemt u mensen mee in de veranderingen zodanig dat mensen het beste uit zichzelf halen.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Jeroen Hoekstra.
hoekstra@lodiersenpartners.nl of bel 06 - 12 27 68 86.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS