open positie

Algemeen Directeur - Vacature is vervuld

Bent u als Commercieel Manager toe aan de volgende stap als Algemeen Directeur?

Onze opdrachtgever, Montapanel in Tolbert, is onderdeel van de Vermeulen groep; een familiebedrijf in de toelevering voor rioleringen, infrastructuur, drainage en (luxe) afbouw. Montapanel Werkbladen is een producent van keukenbladen in het midden en hoge segment. Sinds 2012 is het assortiment, naast natuursteen uitgebouwd met keramiek (Neolith) en composiet. Bij Montapanel werken professionals die jarenlang ervaring hebben met het produceren van werkbladen. Daarmee zijn ze in staat om in een relatief kleine fabriek te concurreren met een aantal grotere concurrenten. Bovendien wordt de fabriek op dit moment verbouwd, waarmee een wezenlijke capaciteitsvergroting wordt gerealiseerd.

Als Algemeen directeur bent u eindverantwoordelijk voor de visie, strategie en de dagelijkse aansturing van Montapanel, zowel operationeel, commercieel als financieel. U rapporteert aan de directie van de Vermeulen groep. Samen met de Commercieel Manager, de Finance Manager en de Productie Manager vormt u het MT. De standplaats is Tolbert. Aangezien u ook een commerciële rol vervult zou het ideaal zijn wanneer u in de omgeving van Zwolle woont. Als Algemeen Directeur bent u eindverantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering van Montapanel met extra focus op commerciële activiteiten. Daartoe geeft u leiding aan de Productie Manager, Binnendienst en Commercie. De Focus ligt samen met de Commercieel Manager op marktontwikkeling en het vergroten van de verkopen en daarmee het benutten van de extra productiecapaciteit. Daarnaast draagt u zorg voor het maken van een omslag van een productiegerichte naar een meer marktgerichte benadering. Om de vergrootte productiecapaciteit te benutten helpt u de Productie Manager in het goed aansturen van de productie en het efficiënt inrichten van de bedrijfsprocessen. Naast autonome groei is uw inbreng ten aanzien van andere groeimogelijkheden gewenst. Kortom, de positie van Algemeen Directeur bij Montapanel is een uitdagende en veelzijdige rol waarin u kunt werken aan commerciële groei en uitbreiding van de productiecapaciteit.

 

Voor de positie van Algemeen Directeur zoeken wij iemand met een diploma op minimaal HBO-niveau, bij voorkeur in een technische of commerciële richting. Daarnaast beschikt u over commercieel management ervaring binnen een productiebedrijf. U bent zowel technisch als commercieel onderlegd. Als manager weet u mensen te inspireren, bent u stijlflexibel en heeft u ervaring met het naar een hoger niveau brengen van een afdeling of bedrijf. U beschikt over leiderschap en besluitvaardigheid en bent een stevige gesprekspartner voorde holdingdirectie. Uiteraard bent u commercieel en resultaatgericht en bent u in staat om een marktgerichte benadering te implementeren. Tot slot communiceert u helder en neemt u mensen mee in de veranderingen zodanig dat mensen het beste uit zichzelf halen.

Heeft u vragen of wilt u solliciteren dan kan dat via Jeroen Hoekstra via e-mail adres hoekstra@lodiersenpartners.nl of telefonisch via 06-12276886.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS