open positie

Business Development Directeur - vacature is vervuld

Brede rol bij een Nederlands familiebedrijf

A.Hak, van oudsher grote naam in de (ondergrondse) infra, 1000 FTE in NLD. Nieuwe structuur en marktbenaderingsstrategie bieden veel kansen. Omzet € 300 miljoen. Bedrijf met rijke historie. Grote innovatiedrive. Juiste data en goede stuurinformatie in combinatie met marktkennis zijn hierin cruciaal

De gezochte Business Development Directeur krijgt een brede rol, is sparringpartner binnen de directie (naast CEO/CFO en COO). Maakt de organisatie klaar voor de komende tientallen jaren, ontwikkelt proposities op gebied van nieuwe energie. Heeft visie, kan slim én anders denken. Innovatieve mindset. Fris, scherp en verbindend. Past in cultuur van ondernemerschap, vrijheid, ambitie en respect. Nuchter en betrokken. Heeft prettig soort gunfactor. Netwerk op niveau binnen de energiewereld en treedt op als boegbeeld van de organisatie. Een relatieman of vrouw met statuur.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Helen Schults.
schults@lodiersenpartners.nl of bel 06 - 82 49 81 07.terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS