open positie

Business Development Directeur Energy from Waste - ON HOLD - Op dit moment kunt u niet solliciteren

De verbinder die ideeën weet te realiseren in samenwerking met partners & overheid!

SUEZ Group. Onze opdrachtgever SUEZ Industrial Operations & Support is onderdeel van de wereldwijde SUEZ Group die werd opgericht in 1919. SUEZ is de specialist in afval- en grondstoffenmanagement en aanjager van de grondstoffenrevolutie. Wereldwijd werken er 85.000 medewerkers die in ruim 70 landen actief zijn. SUEZ richt zich op het beschermen van natuurlijke hulpbronnen aan de hand van vier kernactiviteiten: het beheer en hergebruik van water, oplossingen op het gebied van waterbehandeling, advisering over duurzame stedelijke en regionale ontwikkeling, en het recyclen, verwerken en hergebruiken van afval. BU Energy from Waste (Benelux & Duitsland) Dit onderdeel van Suez Industrial Operations & Support is verantwoordelijk voor het opwekken van energie uit de verschillende afvalstromen. De Suez Group heeft wereldwijd 56 EfW locaties, waarvan er 9 in de Benelux en Duitsland staan. De komende jaren staat SUEZ Energy from Waste voor belangrijke uitdagingen, zoals het verder vormgeven van Worldclass Manufacturing Systemen, veranderende wet- en regelgeving en wil de organisatie een belangrijke rol blijven spelen in de steeds veranderende en zich ontwikkelende markt (bijv op gebied van techniek en publieke opinie).

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal 10 jaar relevante werkervaring waarvan minimaal 3 jaar in een commerciële (business development) positie. U heeft minimaal een HBO+ denk- en werkniveau en bij voorkeur een technische opleiding. U heeft bij voorkeur een visie op de energiemarkten vindt het een uitdaging om vanuit uw ervaring en achtergrond de organisatie mee te nemen in de volgende fase en heeft bewezen dat u in staat bent nieuwe product-markt combinaties succesvol te introduceren. U wilt koersbepalend zijn in de branche en vindt het leuk om het gezicht te zijn van de organisatie!

- U bent bekend met (project-) financieringen en heeft ervaring met (Europese en lokale) subsidieaanvragen en geldstromen. Projectmatig werken is voor u gesneden koek en u weet als geen ander de kritieke paden te bewandelen en resultaat te leveren met de beschikbare middelen en in complexe besluitvormingsprocessenen DMU’s. U inspireert en weet mensen te enthousiasmeren voor uw visie en ideeën. U bent bekend met een matrixstructuur en kent de dynamiek die dit met zich mee brengt.

- U bent communicatief vaardig, een echte netwerker en onderhoudt het contact met betrokken partijen (intern en extern), (potentiële) samenwerkingspartners alsmede de overheid, daarmee altijd de lange termijn als uitgangspunt. Als persoon bent u te typeren als ondernemend, verbindend, zelfstarter, betrouwbaar, creatief,  analytisch, cijfermatig sterk en resultaatgericht. Kwaliteit heeft u hoog in het vaandel.

- U beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal goed, Frans is een pre. Uw standplaats is Nederland, maar bent bereid veelvuldig te reizen in de regio’s.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Margreet van Haasteren.
vanhaasteren@lodiersenpartners.nl of bel 06-23 90 58 91.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS