open positie

Business Unit Director - vacature is vervuld

Een mooie uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden

Onze opdrachtgever, De RuwBouw Groep (DRBG) biedt integrale constructieve oplossingen met Dycore vloeren, Calduran kalkzandsteen en Heembeton wanden. Deze drie Business Units werken nauwgezet samen, waarbij kennis op het gebied van commercie, financiën, HR, SHEQ, logistiek en productie worden gedeeld. Operationeel werken ze wel als zelfstandige organisaties met een eigen P&L verantwoordelijkheid en het bijbehorende ondernemerschap. DRBG maakt weer onderdeel uit van het Ierse CRH concern, een toonaangevende wereldwijde bouwmaterialengroep, met circa 87.000 medewerkers verspreid over circa 3.800 operationele locaties in 31 landen wereldwijd. Voor de Business Unit Dycore zijn we op zoek naar een Business Unit Director. Met een diversiteit aan prefab vloersystemen biedt Dycore complete oplossingen voor het complete vloerveld, zowel voor de begane grond als de verdieping. Binnen de RuwBouw Groep is Dycore B.V. een zelfstandige Business Unit met drie fabrieken: Oosterhout, waar ook het hoofdkantoor gevestigd is, Breda en Lelystad. Samen werken er zo’n 275 fte en is de omzet voor dit jaar geprognotiseerd op een kleine 70 miljoen.

Als Business UnitDirector bent u algemeen eindverantwoordelijk (P&L) voor Dycore enrapporteert u aan de Managing Director van De RuwBouw Groep. Als voorzitter vanhet MT bent u zowel commercieel als operationeel eindverantwoordelijk waarbij ude drie Plant Managers van de locaties aanstuurt. Daarnaast wordt u vanuit deRuwBouw Groep services gefaciliteerd door een HR Business Partner, eenController en een SHEQ Adviseur. Als Business Unit Director bent uverantwoordelijk voor het uitzetten van de strategie in een drie-jaren plan en hetuitrollen van de daaruit voortvloeiende acties waarmee u de richting van hetbedrijf bepaalt en draagt u zorg voor operational excellence.

Voor de positie van Business Unit Director Dycore beschikt u over een afgeronde technische of bedrijfskundige opleiding op minimaal HBO-niveau. Daarnaast beschikt u over minimaal 5 jaar relevante ervaring als manager binnen een productieomgeving en heeft u P&L verantwoordelijkheden gehad. Uiteraard is het een pre als u ervaring heeft bij een betonproducent of een andere toeleverancier aan de bouw. U heeft een bewezen trackrecord op het gebied van verbeterprojecten en -programma’s (zoals Lean SixSigma, operational excellence etc.) en weet daarmee de totale organisatie naar een hoger niveau te tillen. U beschikt over (persoonlijk) leiderschap, standvastigheid en sterke communicatieve vaardigheden. Gezien de locaties van de fabrieken en andere onderdelen van de RuwBouw Groep bent u bereid regelmatig (nationaal) te reizen.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Jeroen Hoekstra.
hoekstra@lodiersenpartners.nl of bel 06 - 12 27 68 86.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS