open positie

Commercieel Directeur - vacature is vervuld

Brengt commerciële drive, realiseert groei

Een familiebedrijf sinds 1900 en gerenommeerde partij binnen de sector van toeleverende bouwbedrijven. Sterk groeiend, innovatief, klantgericht. Zeer korte lijnen en kort op de bal. Bedrijf met diverse vestigingen in Nederland en actief als ontwikkelaar en producent voor zowel bijzondere objecten en particulieren als de grote spelers in de bouw industrie. Kerngezond met veel potentie, sterke prijs-kwaliteitsverhouding, leverbetrouwbaarheid, klantgerichte service. Ambitieuze groeidoelstellingen: nationale expansie, toevoegen van nieuwe markten als klant, professionalisering met behoud van ambacht en kwaliteit.

Nieuwe Commercieel Directeur scherpt de markt- en klantstrategie verder aan. Ontwikkelt innovatieve concepten, weet praktische vertaalslag te maken en bepaalt assortiments- en prijsbeleid. Realiseert groei en structuur. Maakt op natuurlijke wijze verbinding met het team. Voor ondernemende, creatieve commerciant uit vergelijkbare (bouw toeleverende) omgeving. Gaat om sales en ook marketing. Aansprekende ervaring in ontwikkeling en uitrol concepten (ook e-commerce) en doen groeien van omzet en marge. Teambuilder met hands-on mentaliteit en voorzien van een stevige persoonlijkheid. Affiniteit met familiebedrijf, custom made oplossingen. Landelijke functie.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Helen Schults
schults@lodiersenpartners.nl of bel 06 - 82 49 81 07.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS