open positie

Commercieel Manager - Vacature is vervuld

Verbindende people manager met ruime ervaring in team ontwikkeling

KONE is een Finse industriële onderneming die zich toelegt op het ontwerp, de productie, vermarkting en het verlenen van diensten op liften, roltrappen en automatische deuren. Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren en verbindende Commercieel Manager voor de business line Nieuwbouw in regio West. Binnen Kone wordt de term Sales Manager gebruikt voor deze positie.

Rol in de organisatie

De Sales Manager Nieuwbouw geeft direct leiding aan een team van circa 12 sales professionals (binnendienst- en buitendienst medewerkers) binnen de regio West. Dit team is in ontwikkeling. Voorheen werkten de buitendienstmedewerkers sec vanuit hun specialisatie op gebied van productlijn, tegenwoordig wordt de klant centraal gezet. Voor de binnendienstmedewerkers geldt dat deze meer de rol van “sales specialist” krijgen waarbij er niet alleen expertise op technisch gebied bij deze mensen ligt maar dat men ook instaat moet zijn een goede offerte of calculatie te kunnen maken.

De Functie

Om uw regio en uw team die prominente rol te geven, werkt u aan een professioneel en gedreven team wat werkt vanuit een open cultuur waarin wederzijds vertrouwen belangrijk is. Hiertoe geeft u op een positieve en inspirerende wijze leiding en begeleidt u uw medewerkers in hun ontwikkeling.

Samen met uw team signaleert u marktontwikkelingen binnen uw business line en anticipeert hierop met concrete plannen en acties. Opdrachtgevers zitten bij KONE in het geval van de afdeling Nieuwbouw voornamelijk aan de ‘voorkant van de bouw’, dus bij ontwikkelaars, aannemers, architecten, beleggers en investeerders. Uw medewerkers zitten al in het voortraject aan tafel bij de opdrachtgevers en kunnen deze op adequate wijze adviseren op het gebied van “people flow”.

Het Profiel

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal 10 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 5 jaar in een leidinggevende positie aan een salesafdeling (> 10fte). Iemand die de drive en ambitie heeft om ook de volgende stap te zetten binnen de organisatie. U heeft minimaal een HBO diploma en een duidelijke visie op sales en vindt het een uitdaging om vanuit uw kennis en achtergrond een team verder te begeleiden in hun ontwikkeling.

Het betreft een fulltime positie en uw standplaats is Den Haag.

Interesse? U kunt contact opnemen met Helen Schults via 06-82498107 of schults@lodiersenpartners.nl

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS