open positie

Continuous Improvement Manager - Vacature is vervuld

Neemt u de lead om procesverbeteringen te realiseren binnen de drie fabrieken in Kampen?

Onze opdrachtgever, Betonson – een merk van de Van Nieuwpoort Groep – in Kampen, is de totaalleverancier van systeemvloeren; begane grond-, verdiepings- en dakvloeren voor woningbouw en utiliteitsbouw. In Kampen staan op één terrein 3 fabrieken waarin verschillende producten worden gemaakt: Breedplaatvloeren, Specials en Ribcasettevloeren. Uitgezonderd de specialfabriek zijn het zeer geavanceerde geautomatiseerde productiefaciliteiten. Tijdens een moeilijke periode van crisis binnen de bouw heeft Van Nieuwpoort geïnvesteerd in 2 nieuwe fabrieken in Kampen die sinds 2012 in productie zijn genomen. De fabrieken draaien met een 3 ploegendienst met in totaal ongeveer 120 man personeel (vast en flex). Betonson kenmerkt zich door een platte structuur en er heerst een informele cultuur gericht op kwaliteit waarin efficiency, veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

De functie
Als Continuous Improvement Manager bent u in de lead om structurele procesverbeteringen te realiseren binnen de drie fabrieken in Kampen. Hierbij gaat het om het realiseren van een efficiënte procesflow, het probleemvrij functioneren van de machines en het voorkomen van fouten en het opzetten van planmatig preventief onderhoud. Als Continuous Improvement Manager rapporteert u aan de Operations Manager en trekken jullie samen op om structurele verbeteringen te realiseren op het gebied van mensen, processen en machines. U werkt nauw samen met de Manager van de Technische Dienst en een team van drie collega’s op het gebied van product- en procesbeheersing. Hierbij is het uw taak om er voor te zorgen dat alle machines naar behoren functioneren en de processen optimaal verlopen. Dit doet u onder andere door het continu analyseren van het complexe en dynamische productieproces teneinde inzicht te krijgen in de knelpunten en het initiëren en implementeren van verbetervoorstellen van LEAN trajecten en procesverbeteringen en alles wat daarbij komt kijken.

Profiel
Voor de positie van Continuous Improvement Manager herkent u zich in onderstaand profiel:

• U beschikt minimaal over een HBO diploma in de richting van Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Chemische Technologie;

• Daarnaast beschikt u over 5 jaar ervaring in het verbeteren van Productieprocessen;

• Het is een pré als u beschikt over een Lean opleiding en verschillende Lean trajecten succesvol hebt volbracht;

• Begrippen als 5S, SMED en Kaizen zijn niet nieuw voor je;

• U beschikt over natuurlijk leiderschap en toont zich standvastig in het implementeren van veranderingen;

• U bent kritisch, analytisch sterk en u weet de juiste vragen te stellen;

• Daarnaast kunt u goed luisteren;

• Tot slot bent u een verbinder en weet u mensen enthousiast te maken voor nieuwe ideeën.

Heeft u vragen of wilt u solliciteren dan kan dat via Jeroen Hoekstra, hoekstra@lodiersenpartners.nl of 06-12276886.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS