open positie

Country Manager Nederland - vacature is vervuld

Europees marktleider en totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection

Heras is onderdeel van CRH, beursgenoteerde Fortune 500-onderneming. Toonaangevende groep van leveranciers van praktisch alle soorten bouwmaterialen. Heras heeft momenteel vestigingen in 12 Europese landen met 1.100 medewerkers. Levert hekwerken, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast biedt Heras projectmanagement, systeemintegratie, installatie-, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection in heel Europa aan.

De country manager is verantwoordelijk voor verkoop, installatie en service en krijgt de uitdaging om de verdere groei van de positie op de Nederlandse markt te realiseren. P&L verantwoordelijk, focus op verdere professionalisering van medewerkers (250 fte), het optimaliseren van dienstverlening en bouwen aan sterke klantrelaties. Mooie commerciële uitdaging voor ambitieuze en inspirerende leider. HBO+ niveau met ervaring in productie omgeving. Locatie Oirschot.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Margreet van Haasteren.
vanhaasteren@lodiersenpartners.nl of bel 06 - 23 90 58 91.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS