open positie

Directeur ReEnergy - Vacature is vervuld

Een verbinder en netwerker, thuis in kapitaalintensieve industrie, en bouwt aan een duurzame toekomst

SUEZ Recycling and Recovery Netherlands is gespecialiseerd in het terugwinnen van grondstoffen uit afval met als ambitie natuurlijke hulpbronnen te beschermen. SUEZ Recycling and Recovery Netherlands heeft circa 40 vestigingen en ongeveer 2.100 medewerkers. De hoogrendementscentrale ReEnergy in Roosendaal is een geavanceerde installatie waar afvalstromen, die niet geschikt zijn voor recycling, worden gebruikt voor de opwekking van duurzame energie. ReEnergy is een belangrijk onderdeel binnen SUEZ gezien de enorme hoeveelheid afval die de centrale jaarlijks verwerkt, maar ook zeker door de maatschappelijke discussies omtrent CO2 reductie/opslag, schaarste van grondstoffen, energiebehoeftes en publieke opinie en de daarop veranderende wet- en regelgeving.

De Functie
De Directeur ReEnergy is verantwoordelijk voor het optimaal laten renderen (technisch, operationeel en financieel) van de afvalverwerkingsinstallatie binnen de gestelde kaders en doelstellingen van SUEZ alsmede vanuit de wet- en regelgeving van de overheid (landelijk, regionaal en lokaal) en vanuit de andere Value Chains en onderdelen van SUEZ.

Het belang van optimaal presterende en renderende installaties, die volcontinu operationeel zijn, binnen de gestelde doelstellingen en normen is enorm.  U zult hierbij een cruciale rol gaan spelen vanuit strategisch perspectief, maar ook vanuit de projecten die op de agenda staan voor komende jaren. U bent(mede-)verantwoordelijk voor investeringsvraagstukken (CAPEX) ter bevordering van de operationele organisatie, kwaliteit, veiligheid en efficiency en bent deze in staat op een deskundige wijze te presenteren aan de betrokkenstakeholders en de Country Board.


Het Profiel
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal 10 jaar relevante werkervaring in vergelijkbare rollen en/of werkomgeving met een eigen P&L. U heeft HBO+ denk- en werkniveau en een technische opleiding om hiermee voor alle partijen (intern en extern) als serieus gesprekspartner te kunnen optreden. U heeft gewerkt met kapitaalintensieve installaties en heeft een ruime projectervaring en projectbudgettering met bijbehorende financieringsvraagstukken zijn voor u bekend terrein.

Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Margreet van Haasteren via e-mail: vanhaasteren@lodiersenpartners.nl of via tel-nummer: 06-23905891.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS