open positie

Finance Manager - vacature is vervuld

Onafhankelijk Nederlands familiebedrijf met specialisatie in naadloze kunststof vloersystemen

EPI is een succesvolle specialist en producent van duurzame kunststof vloersystemen van hoge kwaliteit met een stevige positie in de (internationale) markt. In alle relaties die EPI aangaat, staan kwaliteit, service en autonomie centraal. EPI is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf en werkt al bijna 30 jaar met PASSIE (staat voor: Plezier, Ambitie, Service, Samen, Innovatie, Extra stap) aan het ontwikkelen en ontwerpen van naadloze kunststof vloersystemen. In Houten werken zo’n 40 medewerkers op het gebied van productie, kwaliteit, R&D, sales, finance, HR en marketing samen om EPI nog verder te laten groeien.

Een brede financiële rol, waarbij je direct rapporteert aan de Algemeen Directeur en lid bent van het MT. Gezien de groei en ambitie van de organisatie (ca. 35 fte), speel je een actieve rol in projecten betreffende afdeling overschrijdende onderwerpen. Mix van zowel managementtaken als het uitvoeren van operationele administratieve taken. Nauw betrokken bij productie en sales. Voelt zich thuis in het mkb. HBO-niveau met leidinggevende ervaring. Sterke affiniteit met IT. Kernwoorden zijn: ondernemend, zichtbaar, sparringpartner, hands-on en communicatief. Een interessante en uitdagende positie voor dé kandidaat die naast de ‘daily business’ graag sturing en vorm geeft aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van een groeiende organisatie. 

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Sytzes van der Meer.
vandermeer@lodiersenpartners.nl of bel 06 - 12 98 77 71.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS