open positie

Finance Manager

Interessante positie met zowel operationele als strategische betrokkenheid!

Koninklijke Boon Edam is wereldmarktleider op het gebied van entreeoplossingen. De organisatie is een succesvolle en groeiende ‘mini-multinational’ met fabrieken, verkooporganisaties en exclusieve partners in alle delen van de wereld. Er zijn circa 1.300 medewerkers werkzaam bij Boon Edam. Boon Edam Nederland (115 fte) houdt zich bezig met de verkoop, installatie, service en onderhoud van entreeoplossingen binnen Nederland.

Je wordt verantwoordelijk voor het financieel management van de organisatie en de communicatie hierover naar de interne en externe stakeholders. Daarnaast zorg je voor een juiste en tijdige uitvoering van de financiële administratie, inclusief de periodieke rapportages en de jaarrekening. Ook heb je een verantwoordelijkheid in het verder professionaliseren van de afdeling en zul je sturing geven aan afdeling overschrijdende projecten in het kader van AO/IC. Als onderdeel van het MT ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van de visie en het opstellen en realiseren van de strategie van de organisatie.

Profiel

• Afgeronde HBO-/WO opleiding, bij voorkeur een bedrijfseconomische richting als Accountancy of Bedrijfseconomie;

• Minimaal 5 jaar managementervaring op financieel gebied (accounting en controlling);

• Ervaring bij een accountantskantoor (Big 4) is een pré;

• Ervaring met inrichting/ verbetering en beheer van (financieel administratieve) processen/ systemen en interne controlemaatregelen;

• Affiniteit met IT en aantoonbare werkervaring met Exel, SAP, Oracle en BI Tools.

Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Margreet van Haasteren via e-mail: vanhaasteren@lodiersenpartners.nl of via tel-nummer: 06-23905891.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS