open positie

Head of HR - Vacature is vervuld

Veelzijdige baan als Head of HR binnen een organisatie in transitie!

Onze opdrachtgever Wereldhave is een Nederlandse, beursgenoteerde vastgoedonderneming die zich richt op de ontwikkeling en het management van full service centra. De organisatie heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een full-service provider waarbij full service centra een plek zijn voor winkelen, recreëren, en een ontmoetingsplek is voor mensen. Wereldhave heeft op dit moment 30 locaties in Nederland, België en Frankrijk, waarvan diverse locaties de laatste jaren al een metamorfose zijn ondergaan om aan de huidige wensen van retailers en bezoekers en overige partners te voldoen. De organisatie telt in totaal circa 160, veelal jonge, bevlogen medewerkers met een gezonde dosis ambitie, waarvan 85 in Nederland.

Functie
Wereldhave kent een eenvoudige organisatiestructuur met een compacte holding van circa 25 medewerkers met daaronder 3 divisies (Nederland, België en Frankrijk) die elk hun eigen directie (P&L verantwoordelijk) hebben. De Head of HR in Nederland is verantwoordelijk voor zowel de Nederlandse divisie als de Holding (80/20) en stuurt vanuit de matrixorganisatie functioneel de HR Managers in de andere 2 Divisies (Frankrijk  / België) aan. U rapporteert zelf aan de Managing Director van de Nederlandse divisie. Gezien de omvang van de HR afdeling, in combinatie met de ambitieuze organisatiedoelstellingen, wordt regelmatig extra HR kennis tijdelijk toegevoegd.

Als Head of HR bent u, in samenwerking met het Nederlandse managementteam en Holding Directie, verantwoordelijk voor het maken en implementeren van het HR beleid en draagt u bij in de verdere professionalisering en groeidoelstellingen van Wereldhave. Een belangrijke verantwoordelijkheid ligt op het gebied van change management en organisatorische transformatie, op zowel individueel als teamniveau.

Vanuit HR levert u een belangrijke bijdrage op zowel strategisch als ook op tactisch/operationeel niveau aan deze processen richting een (nog meer) ondernemende cultuur. U gaat de organisatie helpen deze ambitieuze doelstellingen te realiseren, waarbij u oog en gevoel heeft voor de bestaande cultuur en mogelijk terughoudendheid voor verandering.  

Profiel

• U beschikt over een WO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en ervaring en heeft minimaal 7 jaar relevante werkervaring;

• Daarnaast beschikt u over uitstekende adviesvaardigheden in een dynamische en veranderende omgeving;

• Gewend om met en voor hoogopgeleide professionals te werken in een ambitieuze omgeving;

• Ruime ervaring op het gebied van training en ontwikkeling van collega’s/managers;

• Enerzijds bent u in staat om HR beleid te maken en de strategische koers in beeld te houden, anderzijds bent u heel pragmatisch en vindt u het leuk om met de voeten in de klei te staan;

• U bent ondernemend, inspirerend en vernieuwend;

• U bent in staat om vertrouwen te wekken binnen de organisatie en uw team. Niet alleen door kennis, maar zeker ook door uw authenticiteit;

• U hebt een sterke, overtuigende persoonlijkheid, gericht op samenwerking en verbinding en weet standvastigheid en flexibiliteit goed in balans te brengen;

• Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal;

• U bent fulltime beschikbaar met Schiphol als standplaats.

Voor meer informatie nodigen wij u uit om contact op te nemen met Jeroen Hoekstra, hoekstra@lodiersenpartners.nl of 06-12276886.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS