open positie

HR Manager - vacature is vervuld

‘s Werelds grootste onafhankelijke producent van high end kantpers gereedschap bombeersystemen en accessoires

Onze opdrachtgever WILA is van oorsprong een Achterhoeks familiebedrijf dat ruim 80 jaar geleden is opgericht en inmiddels actief is in meer dan 80 landen. Op het hoofdkantoor in Lochem zijn 320 personen werkzaam.

Als HR Manager bent u, in samenwerking met de directie en het managementteam, verantwoordelijk voor het verder vormgeven en implementeren van het HR beleid en levert u een bijdrage in de verdere professionalisering en groeidoelstellingen van WILA. Voor deze positie zijn wij op zoek naar kandidaten die minimaal een voltooide HBO opleiding op het gebied van HRM/Bedrijfskunde hebben en ten minste 7 jaar werkervaring hebben als allround HR Manager in een (technische) omgeving waar met verschillende opleidingsniveaus gewerkt wordt. Het is belangrijk dat u als HR Manager aantoonbare successen behaald heeft in het begeleiden van managers en leidinggevenden in een veranderende organisatie.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Margreet van Haasteren.
vanhaasteren@lodiersenpartners.nl of bel 06-23 90 58 91.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS