open positie

Installatie & Service Operations Director - Vacature is vervuld

Gedreven manager met focus op proces optimalisatie!

Onze opdrachtgever is producent en marktleider in de bouwtechnische industrie en onderdeel van een internationale organisatie met meerdere Europese locaties. De Nederlandse vestiging is gevestigd in het midden van het land en telt circa 350 medewerkers.

In deze rol ligt een belangrijk accent op het professionaliseren en optimaliseren van de dienstverlening. Vanuit uw ervaring en kennis formuleert u een helder beleid om de ambitieuze doelstellingen (kwantitatief en kwalitatief) te realiseren en hiervoor ook draagvlak te creëren binnen de gehele organisatie.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met ruime management ervaring, bij voorkeur bij een toeleverancier aan de bouwsector. U heeft aantoonbare ervaring in het leidinggeven aan managers in een omgeving waar het gaat om installatie, onderhoud en service. U heeft ruime ervaring in- en een focus op optimaliseren (Operational Excellence, continuous improvement, Lean, Six Sigma) en weet de hiervoor benodigde veranderingen constructief te realiseren, ondanks mogelijke weerstand. Hierin bent u autonoom, kritisch en u gaat de dialoog niet uit de weg. Voor uw mensen bent u een voorbeeld en een inspirator die zelf zijn verantwoordelijkheden pakt en dit ook eist van zijn mensen. U bent zichtbaar, benaderbaar, streng, doch rechtvaardig.

Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Margreet van Haasteren via e-mail vanhaasteren@lodiersenpartners.nl of bel 06-23 90 58 91.


terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS