open positie

Logistiek Manager (MT-lid) - vacature is vervuld

Kun jij het logistieke proces naar een hoger niveau tillen?

Onze opdrachtgever Galvano Groothandel BV, onderdeel van Saint-Gobain Building Distribution Benelux, levert een breed assortiment aan producten voor de badkamer aan een brede klantengroep (webshops, installateurs, aannemers) op elke gewenste plek in Nederland en België, op elk gewenst moment. Het assortiment omvat zowel sanitair, tegels, verwarming, installatiematerialen als lichte bouwmaterialen en gereedschappen. Bestellen op dit ene adres bespaart de specialist tijd. En het geeft zekerheid. De Galvano-zekerheid van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en korte lijnen. Galvano is gevestigd in Eindhoven en hier werken ca. 140 medewerkers.

Logistiek is het hart van de organisatie. In het centraal distributiecentrum in Eindhoven - ruim 20.000 m2 vloeroppervlak - beleveren dagelijks bijna 75 medewerkers honderden klanten in Nederland en België. De gezochte Logistiek Manager Nederland is verantwoordelijk voor de totale logistieke organisatie van Galvano en rapporteert aan de Algemeen Directeur. De Logistiek Manager is in staat om op tactisch/operationeel niveau te sturen maar brengt ook vanuit een visie de logistieke organisatie naar het volgende niveau.Proces en planning staan centraal. Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn essentieel. Hij/zij stuurt direct twee reports aan en indirect een team van ca.75 medewerkers. De afgelopen periode heeft er een WMS implementatie plaatsgevonden. Voor de komende periode staan een stabiele logistieke organisatie en het op orde hebben van de dagdagelijkse operationele zaken centraal. De Logistiek Manager zal structuur moeten aanbrengen om de geplande doelstellingen te realiseren. Daarnaast signaleert de Logistiek Manager proces-en productiviteitsverbeteringen ter verdere verbetering van de organisatie. In het MT is de Logistiek Manager verantwoordelijk voor het logistiek beleid en levert buiten zijn eigen discipline ook een strategische bijdrage in de breedte van de organisatie. Voor de toekomst staan er een aantal interessante vraagstukken op de agenda.

Mooie rol voor een kandidaat op HBO- of universitair niveau in een logistieke en/of bedrijfskundige richting. Ervaring met de sturing van een warehouse is een must. Analytisch sterk om processen te doorgronden en verbeteringen te signaleren. Pragmatisch, communicatief en doortastend om deze ook daadwerkelijk te veranderen en te borgen. Gedegen ervaring met ICT-, WMS-,en ERP- systemen. Minimaal 5-7 jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare werkomgeving. Affiniteit met de bouwbranche of toeleveranciers aan de bouw is een pré.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Sytzes van der Meer.
vandermeer@lodiersenpartners.nl of bel 06 - 12 98 77 71.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS