open positie

Maintenance Manager - Vacature is vervuld

Interessante maintenance rol met focus op optimaliseren.

Sif is opgericht in 1948 en is een van de grootste fabrikanten van stalen buizen voor fundaties ten behoeve van windparken en olie- en gasplatforms op zee. Sinds het ontstaan heeft Sif al meer dan 1700 funderingen geproduceerd voor wind en olie & gas op zee en heeft alle grote componenten van vrijwel alle grote offshore oil & gas jackets geleverd. Dat maakt ze, samen met een oplossingsgerichte mentaliteit, een sterke speler en betrouwbare partner in de markt. De Sif locaties in Roermond en 2e Maasvlakte beslaan in totaal een gebied van 42 hectare voor assemblage, coating en opslag inclusief een 400 meter lange diepzeekade met 16,5 meter diepgang en directe toegang tot Noordzee. De organisatie telt circa 500 medewerkers en kent een sterk pragmatische cultuur met een hoge mate van resultaatgerichtheid en betrokkenheid. Om vorm en inhoud aan te geven aan verdere groei en optimalisatie is Sif op zoek naar een ambitieuze Maintenance Manager.

U wordt verantwoordelijk voor het in stand houden van alle technische productie- en hieraan gerelateerde installaties, in Roermond, conform de geldende richtlijnen, wettelijke bepalingen en regelgeving. U geeft uitvoering aan de verdere doorontwikkeling van de maintenance afdeling conform Sif 2.0, waarbij u uw afdeling begeleidt naar een meer procesmatige aanpak.

Voor deze uitdagende rol zijn wij op zoek naar een kandidaat met een afgeronde technische HBO opleiding. De ideale kandidaat is een ervaren Maintenance Manager met goede kennis van onderhoudsconcepten en een focus op Continuous Improvement. Als persoon bent u communicatief vaardig, overtuigend en inspirerend en in staat een team naar een hoog onderhoudsniveau te brengen.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Margreet van Haasteren, vanhaasteren@lodiersenpartners.nl of bel 06-23 90 58 91.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS