open positie

Manager Engineering - vacature is vervuld

Mooie functie binnen de staal- en de totaalbouw

Onze opdrachtgever, ASK Romein, is een gevestigde naam binnen de staal- en de totaalbouw. Vanuit Roosendaal en Malle (BE) levert de organisatie maatwerk van hoge kwaliteit in binnen- en buitenland en vanuit de vestiging te Vlissingen (NL) produceren ze complexe staalconstructies voor de offshore. De vestiging in Middelburg, Hillebrand, heeft jarenlange ervaring in bruggenbouw en de offshore. Daarnaast heeft ASK Romein in 2017 Oostingh Staalbouw in Katwijk overgenomen, hetgeen onder andere grote coating capaciteit biedt. ASK Romein is in 2002 ontstaan door een fusie van ASK Bouw & Industrie uit België en Romein Staalbouw uit Nederland. Beide bedrijven hadden al een lange historie binnen hun expertise. Samen met Oostingh en Hillebrand bestaat ASK Romein uit vier business units: Bouw, Staalbouw, Offshore en Bruggen. Daarmee is het mogelijk om turn-key projecten te realiseren binnen alle disciplines waarin ze actief zijn. Met een grote en geavanceerde productiecapaciteit in Malle, Roosendaal, Katwijk, Middelburg en Vlissingen produceren ze alle soorten staalconstructies in eigen beheer.

Als Manager Engineering en Tekenkamer maakt u onderdeel uit van het MT. U bent eindverantwoordelijk voor het succesvol aansturen van Engineering en de Tekenkamer, totaal ca. 30 medewerkers, verdeeld over diverse de locaties: Roosendaal, Middelburg en Katwijk. Samen met uw team draagt u zorg voor het ontwerpen en uitwerken van alle complexe staalconstructies van ASK Romein. U werkt verder samen met Calculatie, de Project Directeur, Projectleiders en de Directie. U rapporteert aan de Algemeen Directeur en uw standplaats is Roosendaal. Uiteraard werkt u ook met enige regelmaat op de andere locaties.
 

Voor deze positie beschikt u over een afgeronde Civieltechnische- of Bouwkundige opleiding bij voorkeur op universitair niveau. Daarnaast beschikt u over minimaal vijf jaar management/ leidinggevende ervaring. Uiteraard beschikt u over affiniteit met en werkervaring binnen staalbouw, offshore, bruggenbouw en/of bouwkundige constructies. Uitgebreide ervaring met betrekking tot het werken in een BIM omgeving is zeer belangrijk. Tot slot beschikt u over brede kennis en werkervaring met verschillende engineering software tools. U heeft ervaring met één of meerdere van de volgende tools: Autocad, Revit, Navisworks, Tekla Structures (must), Scia Engineer, Technosoft, Idea.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Jeroen Hoekstra.
hoekstra@lodiersenpartners.nl of bel 06 - 12 27 68 86.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS