open positie

Manager Engineering - vacature is vervuld

Grote dienstverlener op het gebied van Mobility, Parking en Energy

Onze opdrachtgever, Dynniq, is een Europese technische dienstverlener gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van verkeerssystemen (‘Mobility’), parkeeroplossingen (‘Parking’) en energie infrastructuur (‘Energy’). Toonaangevende merken waarmee het bedrijf samenwerkt zijn Peek Traffic (verkeersystemen) en WPS (parkeersystemen). Het hoofdkantoor van Dynniq is gevestigd in Amersfoort. Dynniq opereert met een team van ca. 1800 medewerkers vanuit 52 locaties en is actief in 25 landen in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Naast de kantoren in Nederland heeft Dynniq lokale vestigingen in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Denemarken, Finland en Zweden. Het Dynniq van de toekomst is een resultaatgerichte ‘technisch gedreven serviceprovider’ in de segmenten waar de grootste kansen liggen. Slimme oplossingen met repeatable sales die breed toepasbaar zijn. Tegelijkertijd met het aanbrengen van focus is een groeistrategie neergezet.

Als Manager Engineering bent u verantwoordelijk voor het, op inspirerende wijze, aansturen van het team van circa 35 Software en Hardware Engineers ten behoeve van de  projecten. U draagt zorg voor verdere opbouw en ontwikkeling van de afdeling waarin u samen met het team processen en kwaliteit verder verbetert. U volgt nieuwe technologische ontwikkelingen in de markt en u weet deze proactief te vertalen naar de eigen organisatie. In deze positie heeft u een verbindende rol tussen projectmanagement, technical support en de markt. U rapporteert aan de Manager Integrated Projects en de standplaats is Wormerveer. Daarnaast bent u ook met enige regelmaat op andere vestigingen aanwezig waaronder het hoofdkantoor in Amersfoort.

Voor deze positie beschikt u minimaal over een afgeronde technische HBO opleiding bij voorkeur richting Electrotechniek. U heeft ruime relevante ervaring binnen infra of industriële automatisering en minimaal 5 jaar ervaring met het aansturen van een team. U hebt een hands-on mentaliteit dat gepaard gaat met ondernemerschap, enthousiasme en drive. Bovendien heeft u ervaring met Systems Engineering.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Jeroen Hoekstra.
hoekstra@lodiersenpartners.nl of bel 06 - 12 27 68 86.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS