open positie

Manager Inkoop - vacature is vervuld

Reeds 73 jaar een toonaangevende en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat-, en tuinstenen

Onze opdrachtgever, MBI BV, is onderdeel van de MBI Group en is reeds 73 jaar een toonaangevende en innovatieve producent van betonnen gevel-, straat-, en tuinstenen. MBI onderscheidt zich al jaren in vele opzichten, zoals met kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook met duurzaamheid, klantgerichtheid, leverbetrouwbaarheid en efficiency. MBI is een familiebedrijf dat op 22 februari 1945 opgericht is door de heer A.J. (Anton) van der Meijden. Met 5 medewerkers bestond het assortiment voornamelijk uit betonpalen en -platen en de veel toegepaste betonblokken. Ruim 70 jaar later is het familiebedrijf enorm gegroeid en telt circa 350 medewerkers en 4 productie- en verkooplocaties: Aalst, Kampen, Nieuw-Lekkerland en Veghel en 2 buitenlandse verkoopkantoren in Wuppertal (Duitsland) en Kortrijk (België). MBI is marktleider in tuinbestrating en één van de grootste producenten in de sector. Met het totale assortiment richt MBI zich op drie markten: Sierbestrating, inrichting van de openbare ruimte en gevelstenen en binnenmuren.

Als Manager Inkoop bent u vanuit uw MT rol verantwoordelijk voor een optimaal inkoopbeleid waarin u de bijdrage aan de organisatiedoelstellingen centraal stelt. U bent verantwoordelijk voor de inkoop van alle categorieën waarbij u werkt aan centrale afspraken en duurzame relaties met leveranciers. Samen met de inkopers bent u direct verantwoordelijk voor het inkopen van grondstoffen, energie, rijdend materieel, productie verbruiken, facilitair en leaseauto’s. Techniek (CAPEX) koopt u samen in met de Technische Dienst. Daarnaast werkt u met de lijnorganisatie samen bij de inkoop van transport gereed product, handelsartikelen, keramiek, marketing en inleen uitzendkrachten. De standplaats is Veghel (hoofdkantoor), maar u zult ook op de drie andere locaties aanwezig zijn om afstemming te zoeken met uw interne stakeholders. Voor deze positie heeft u een afgeronde technische of bedrijfskundige opleiding op minimaal hbo niveau. Daarnaast heeft u minimaal 5 jaar ervaring als strategisch inkoper of inkoopmanager binnen een productiebedrijf.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Jeroen Hoekstra.
hoekstra@lodiersenpartners.nl of bel 06 - 12 27 68 86

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS