open positie

Manager Pick Up & Delivery - vacature is vervuld

Brede rol voor ambitieus toptalent (m/v)

DPD is een kerngezonde succesvolle groeiende organisatie. Een Internationaal franchise netwerk van pakketvervoerders. De kracht ligt in ambitieuze cultuur, bevlogenheid, kwaliteit, fairness, teamspirit, vakmanschap en lol.

Onderdeel van het Franse La Poste, omzet 320M met duidelijke groeiambitie.  Landelijke dekking in Nederland. Markt met continue verandering en aanpassing in wet- en regelgeving. Organisatie speelt daar proactief op in. Alle ruimte voor verdere expansie. De Manager die we zoeken is logistiek verantwoordelijk voor alle transportdiensten in Nederland. Maakt deel uit van operationele MT. Nieuwe functie binnen de organisatie. Zet koers en kaders uit, zorgt voor innovatie, uitstekende service en klantinteractie, commercie en inrichting van operationeel excellent proces. Heeft visie en ideeën, ontwikkelt nieuwe concepten, heeft affiniteit met logistiek en kennis van planningstools. Is graag buiten, landelijke functie. Boegbeeld, met verbindende kwaliteiten. Onderscheidt zich door mensgerichte aanpak, oog voor medewerkers én klanten. High potential in denken en doen. Krijgt mensen mee en maakt tempo. Aantoonbaar track record in consument gedreven logistieke omgeving.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Helen Schults.
schults@lodiersenpartners.nl of bel 06 - 82 49 81 07

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS