open positie

Manager Productie - Vacature is vervuld

Mooie uitdaging voor ambitieuze manager met focus op Continuous Improvement

Onze opdrachtgever HG International B.V. is een producent van hoogwaardige chemische producten voor de B2C markt in Almere. De organisatie maakt een enorme groei door. Ten behoeve van de groei wordt de productielocatie gemoderniseerd en daartoe wordt veel geïnvesteerd met als doel om over een aantal jaar een state-of-the-art productielocatie te zijn.

Als Manager Productie bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en verbetering van de productiviteit, kwaliteit en rendement. U stuurt 3 direct reports aan en bent indirect verantwoordelijk voor een team van 50 vaste medewerkers en een groot aantal flexibele krachten.  

Om de productie naar een ‘next level’ te brengen heeft u als Manager Productie een belangrijke rol in het investeringsprogramma. Bovendien is er een serieuze cultuuromslag ingezet waarin medewerkers meegenomen moeten worden in nieuwe en efficiëntere processen. U heeft daar een prominente rol in. Vanuit uw ervaring en kennis formuleert u een helder beleid om de ambitieuze doelstellingen op basis van KPI’s te realiseren. Bovendien zorgt u voor transparantie in procedures en gedegen vastlegging en standaardisering van de processen. U kent de dynamiek van een BRZO omgeving en zorgt voor bewustwording.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met:

• Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau, liefst in een chemische richting en minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare positie in een productie omgeving, bij voorkeur bekend met batch productie;

• Ervaring in een chemische productie omgeving;

• Zeer goede kennis van- en bekend met compliance systematiek (BRZO);

• Kennis van Lean/Six Sigma principes en/of andere verbetermethodieken;

• U heeft ruime ervaring in Continuous Improvement in een productieomgeving;

• Bovendien bent u flexibel en gewend om te gaan met de dynamiek van een veranderende en ontwikkelende organisatie;

• Overige kenmerken van u zijn: gestructureerd, analytisch, pragmatisch, overtuigend en proactief.

Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Eveline Becking via email becking@lodiersenpartners.nl of bel 06-30635417.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS