open positie

Manager Sales en Bidding - Vacature is vervuld

Uitdagende commerciële positie voor een krachtige, authentieke en verbindende persoonlijkheid met passie voor sales en techniek.

Siemens Mobility BV Siemens Mobility bundelt alle Siemens technologie om als hoofdaannemer en system integrator complexe projecten uit te voeren. Enkele voorbeelden hiervan zijn: complete tunnel technische installaties, stuwcomplexen, automatisering van metrolijnen, verkeersoplossingen voor tunnels en installaties voor het geautomatiseerd bedienen van sluizen, tunnels en bruggen. Ook op het gebied van Rail levert Siemens Mobility, naast treinen en trams, een breed scala van diensten op en rond het spoor. Siemens Mobility telt in Nederland ruim 300 medewerkers, verdeeld over de verschillende disciplines zoals verkoop, projectmanagement, engineering en service.

De functie
De functie van Manager Sales en Bidding is een belangrijke positie binnen de organisatie, de vacature is ontstaan als gevolg van vertrek van uw voorganger. U bent in deze dynamische functie samen met uw team in het voortraject verantwoordelijk voor het verwerven van diverse projecten die verschillen qua omvang als complexiteit. Hierbij moet u denken aan het managen van leads, kwalificaties en inschrijvingen en u weet als geen ander dat het onderhouden van een kwalitatief goed netwerk een voorwaarde is om de opdrachten ook in de toekomst gegund te blijven krijgen.

Het profiel
Om succesvol te kunnen zijn in deze functie beschikt u minimaal over een afgeronde HBO opleiding richting Elektrotechniek, Bedrijfskunde, Bestuurskunde of gelijkwaardig. U beschikt over minimaal 10 jaar commerciële werkervaring bij voorkeur opgedaan in de infra. U heeft ervaring met multidisciplinaire projecten (elektrotechniek, werktuigbouw, automatisering, etc.) en/of ervaring in technische installaties. U heeft een goed onderhouden en up to date netwerk in de infrastructuur en bewezen ervaring op het gebied van verkooptrajecten en aanbestedingen. U heeft bij voorkeur kennis van UAV GC, EMVI en BVP.

Als persoon bent u te typeren als analytisch en scherp. U kunt snel schakelen. U bent een proactieve teamspeler en een ambitieuze verbindende people manager die gedreven is het maximale uit zichzelf en uit het team te halen. U bent integer, ondernemend, commercieel en beschikt uiteraard over uitstekende communicatieve en leidinggevende vaardigheden.

Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Helen Schults via 06-82498107 of schults@lodiersenpartners.nl

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS