open positie

Manager Service & Renovation (MT-lid) - vacature is vervuld

Gespecialiseerde liften producent

Mitsubishi Elevator Europe (Veenendaal) beschikt in Nederland over eigen engineering- en productiefaciliteiten waarmee ze haar klanten de mogelijkheid biedt om liften te realiseren die geheel voldoen aan eigen ontwerp of zelf geformuleerde specificaties.

De Nederlandse vestiging telt ongeveer 160 medewerkers en heeft een uitgebreide serviceafdeling die 24/7 paraat staat. Als Manager Service & Renovation draagt u zorg voor het professionaliseren en optimaliseren van de serviceorganisatie (55 fte). U heeft minimaal een afgeronde technische HBO opleiding, ruime managementervaring en bent uitstekend bekend met onderhouds- en servicemanagement. Als leider bent u daadkrachtig, heeft u natuurlijk gezag en gaat moeilijke beslissingen niet uit de weg. U stuurt op kwaliteit, resultaat en kostenbewustzijn. U bent een ervaren verandermanager en ziet ook de professionalisering waar Mitsubishi voor staat als interessante uitdaging.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Margreet van Haasteren.
vanhaasteren@lodiersenpartners.nl of bel 06-23 90 58 91.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS