open positie

Operations Director - U kunt niet meer solliciteren

Stevige positie van Operations Director binnen de verpakkingsindustrie!

Onze opdrachtgever is een producent van verpakkingsmateriaal in de omgeving Apeldoorn. Het bedrijf kenmerkt zich door sterke en lange relaties met internationale en toonaangevende klanten en differentieert zich in de markt door haar service en klantgerichtheid en het vermogen om, met een brede productportfolio, snel klant-specifieke toepassingen te ontwikkelen. Op dit moment wordt er gewerkt aan plannen voor de volgende groeifase. Het management team wil in haar strategie fundamentele verandering in de organisatie, processen en cultuur doorvoeren. Operationeel wil onze opdrachtgever de fabriek herstructureren om kwaliteit en productiviteit te verhogen. Daarom staan er een aantal Lean programma’s gepland. Tegelijkertijd wordt het supply chain concept aangepast om de service levels aan de klanten te verhogen.

Als Operations Director bent u onderdeel van het MT bestaande uit Commercie, R&D, Supply Chain en Finance. U rapporteert aan de Managing Director. U wordt u primair verantwoordelijk voor de geplande operationele herstructurering. De strategie bestaat uit een tweetal speerpunten:

1.      Het uitrollen van het Siteplan,waarbij het gaat over CAPEX investeringen en vereenvoudigen van processen middels techniek;
2.     Lean programma’s waarbij het gaat over efficiency, veiligheid en netheid en waarbij de menskant centraal staat (cultuur en ontwikkeling).

 

Als Operations Director bent u verantwoordelijk voor Productie (inclusief Maintenance), QHSE en de Projecten. U stuurt de Productie Manager aan die op zijn beurt verantwoordelijk is voor het kwalitatief en kwantitatief behalen van de productiedoelstellingen.Daarin zijn jullie samen verantwoordelijk voor optimalisatie van de(productie)resultaten, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Daarnaast heeft u ook QHSE in uw portefeuille en rapporteert de Manager QHSE aan u. Samen zien jullie toe op de juiste naleving van de kwaliteitsprocedures in het productieproces,de audits en de afwikkeling van kwaliteitsvraagstukken en klachten. Tot slot rapporteert ook de Manager Projecten aan u die met zijn team verantwoordelijk is voor alle verbetertrajecten en implementatie van de investeringsplannen waaronder de site herstructurering.

 

Voor de positie van Operations Director zoeken we u, als u zich herkent in onderstaand profiel:

 • U beschikt minimaal over een afgeronde, academische opleiding in de richting van Chemie, WTB of Kunststoftechnologie;
 • Daarnaast beschikt u minimaal over 15 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring in een productieomgeving, bij voorkeur binnen de verpakkingsindustrie of procesindustrie;
 • U heeft een sterke achtergrond in een Lean productie omgeving en de daarbij behorende cultuur;
 • Daarnaast bent u graag en veel op de vloer aanwezig en heeft u een hands-on instelling;
 • U bent bekend met doorvoeren van stap-voor-stap verbetertrajecten o.b.v. data en KPI’s;
 • Ook bent u analytisch en heeft u snel inzicht in systemen van complexe productieprocessen;
 • U bent gericht op het delen van kennis en kunde met je collega’s;
 • Daarnaast communiceert u helder, kunt u goed luisteren en hebt u een sterke teamgeest;
 • U bent proactief, slagvaardig, overtuigend en besluitvaardig;  
 • Bovendien bent u mensgericht, kunt u zich goed verplaatsen in anderen en weet u mensen in beweging te krijgen;
 • Tot slot beschikt u over goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Heeft u vragen of wilt u solliciteren dan kan dat via Jeroen Hoekstra, hoekstra@lodiersenpartners.nl of 06 - 12276886.

  -
terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS