open positie

Operations Manager - vacature is vervuld

Totaalleverancier van schoolinrichtingen voor buitenschoolse opvang, primair- en voortgezet onderwijs

Onze opdrachtgever, Presikhaaf Schoolmeubelen in Arnhem, is totaalleverancier van schoolinrichtingen voor buitenschoolse opvang, primair en voortgezet onderwijs. Presikhaaf wil door middel van maatschappelijk, betrokken en economisch verantwoord ondernemerschap met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers producten ontwikkelen, produceren, verkopen en leveren aan tevreden afnemers met een positief bedrijfsresultaat dat de continuïteit van de organisatie op de lange termijn waarborgt. Sinds 1 januari 2015 is de Participatiewet onder andere in de plaats gekomen van de WSW, waarmee ook de Sociale Werkplaatsen een andere rol hebben gekregen. Presikhaaf Schoolmeubelen was in die tijd een onderdeel van de Presikhaaf Bedrijven (tegenwoordig Scalabor). Dit onderdeel is in juni 2015 verkocht aan Koninklijke Ahrend. Als zelfstandig bedrijf geeft Presikhaaf Schoolmeubelen binnen de kaders van de Participatiewet nog steeds invulling aan het bieden van arbeidsplaatsen voor mensen met een arbeidsbeperking. Daarmee biedt Presikhaaf arbeidsplaatsen voor mensen vanuit het doelgroepenregister, mensen met een SW status, stagiaires vanuit VSO en andere werk-initiatieven. Presikhaaf Schoolmeubelen is een echte Nederlandse producent, zij ontwerpen en produceren al ruim 40 jaar de beste schoolmeubelen in Arnhem. Alle facetten van het productieproces hebben ze in eigen huis, van houtzagerij, tot metaalbewerking en van meubelmakerij tot assemblage.

Als Operations Manager draagt u vanuit uw MT rol zorg voor een optimale productie met kwalitatief hoogwaardige producten tegen de juiste kostprijs. Daarin geeft u leiding aan de Groepsleider Expeditie en Magazijn, de Groepsleider Servicedienst, de Teamleider Constructie, de Teamleider Bedrijfsbureau en de drie Afdelingshoofden in de fabriek. Indirect geeft u leiding aan zo’n 200 medewerkers waarvan 70% een arbeidshandicap heeft; lichamelijk en/of verstandelijk. U bent eindverantwoordelijk voor het succesvol aansturen van de fabriek, de Expeditie en Magazijn, de Servicedienst, de Constructie en het Bedrijfsbureau. De fabriek wordt aangestuurd door drie Afdelingsmanagers (Hout, Metaal en de Meubelmakerij). De eindmontage en de Spuiterij vallen onder de verantwoordelijkheid van de Afdelingsmanager Hout. De Technische Dienst valt onder de verantwoordelijkheid van de Afdelingsmanager Metaal. U rapporteert aan de Algemeen Directeur en werkt in een matrix structuur samen met Ahrend. De standplaats is Arnhem. Voor deze positie beschikt u over een afgeronde, bij voorkeur, technische opleiding op minimaal hbo-niveau. Daarnaast beschikt u over minimaal 10 jaar management ervaring binnen een productie omgeving.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Jeroen Hoekstra.
hoekstra@lodiersenpartners.nl of bel 06 - 12 27 68 86.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS