open positie

Operations Manager - Vacature is vervuld

Als Operations Manager bent u in de regie om alle operationele processen te optimaliseren en te werken aan continuous improvement.

Onze opdrachtgever Oosterbeek EPS in Goor is onderdeel van de Van Nieuwpoort Groep, een familiebedrijf met 115 jaar historie. Van Nieuwpoort is thuis in de hele keten van grondstof-winning tot eind product. Het familiebedrijf heeft zich in de afgelopen eeuw ontwikkeld tot één van de belangrijkste leveranciers van bouwgrondstoffen, betonmortel, betonproducten en EPS producten met locaties in Nederland, België en Duitsland. Oosterbeek EPS in Goor is een bedrijf dat zich kenmerkt door duurzaamheid (een groot gedeelte van het assortiment wordt geproduceerd uit gerecycled materiaal), snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarmee is het één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van EPS (geëxpandeerd Polystyreen). Met zo’n 60 man personeel in drie ploegen is Oosterbeek EPS vandaag de derde grootste producent in Nederland. Voor de komende jaren ligt er een flinke groeidoelstelling waarvoor investeringsbudget is vrijgemaakt voor herinrichting en procesoptimalisatie.

De Functie

Als Operations Manager bent u eindverantwoordelijk voor de gehele productie, inclusief Bedrijfsbureau en maakt u onderdeel uit van het MT van de locatie in Goor. Het MT bestaat uit de Algemeen Directeur, de Controller, de Manager Techniek en de Operations Manager. Als Operations Manager geeft u direct leiding aan twee Hoofden Productie, de Productieplanner en de Transportplanner en indirect aan alle mensen in de fabriek. Daarnaast werkt u nauw samen met het Manager Techniek teneinde investeringen en verbeteringen in het productieproces te bewerkstelligen en samen te werken op het gebied van (planmatig) onderhoud en veiligheid. U rapporteert aan de Algemeen Directeur. Als Operations Manager bent u eindverantwoordelijk voor alle algemene zaken op de productielocatie in Goor. U bent verantwoordelijk voor het realiseren van de productiedoelstellingen binnen de daarvoor geldende kaders op het gebied van kwaliteit, veiligheid, personeel, productiviteit en kostprijs. Daarbij ligt er een opdracht op het gebied van herinrichting van de productie en procesoptimalisatie (LEAN projecten).

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde technische opleiding op minimaal hbo-niveau;

• Daarnaast beschikt u over management ervaring binnen een productie omgeving waarin u gewend bent te werken met machine-data en KPI’s;

• U beschikt over sterk analytisch en procesmatig vermogen en bent in staat om productieprocessen goed in te schatten en te overzien; Daarom hebt u aantoonbare ervaring met Lean en 5S;

• Daarnaast beschikt u over (persoonlijk) leiderschap, creëert u duidelijkheid en bent u open in uw communicatie;

• Tot slot beschikt u over een hands-on mentaliteit en bent u ondernemend, besluitvaardig en oplossingsgericht.

Heeft u vragen of wilt u solliciteren dan kan dat via Jeroen Hoekstra, hoekstra@lodiersenpartners.nl of 06-12276886.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS