open positie

Regiomanager (West-Nederland) - Vacature is vervuld

Bent u die resultaatgerichte regiomanager met zowel commerciële als leidinggevende ervaring?

Voor een organisatie actief in de handel in bouwmaterialen zijn wij op zoek naar een Regiomanager (West-Nederland). Onze opdrachtgever is onderdeel van een internationale organisatie.

De regiomanager heeft een eigen P&L en is verantwoordelijk voor de operationele resultaten in West-Nederland. Hierbij is de regiomanager met name sales verantwoordelijk en geeft deze sturing aan een aantal vestigingsmanagers. De regiomanager is als een spin in het web en heeft intensief contact met de verschillende geledingen binnen deze organisatie waarbij de functionele lijn met logistiek erg belangrijk is. De focus ligt op verbetering van marge en productiviteit. De regiomanager rapporteert aan de sales director, en leidt en neemt deel aan diverse overlegplatforms binnen de organisatie. Daarnaast zal de regiomanager met name met betrekking tot de grotere klanten betrokken zijn in het commerciële proces.

Voor deze verantwoordelijke rol zijn we op zoek naar een echte verbinder, een ervaren en resultaatgerichte manager met zowel commerciële- als leidinggevende werkervaring. De regiomanager heeft een conceptuele blik en is in staat om binnen een complexe structuur het commerciële proces adequaat te sturen en heeft daarbij een coachende rol naar de vestigingsmanagers. Ervaring in de bouwsector of toeleveranciers is een must. Minimaal in het bezit van een afgeronde technische of commerciële hbo / wo-opleiding.

Lodiers & Partners verzorgd exclusief de werving voor deze vacature. Informatie over onze opdrachtgever wordt in een later stadium van de procedure aan u verstrekt.


Heeft u vragen of wilt u solliciteren dan kan dat via Sytzes van der Meer via e-mail adres vandermeer@lodiersenpartners.nl of via telefoonnummer 06 - 12987771.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS