open positie

Regional Reliability & Maintenance Manager - Vacature is vervuld

Interessante uitdaging voor ambitieuze verandermanager!

LBC is een belangrijke dienstverlener voor de opslag van olie en chemicals en de organisatie maakt deel uit van de LBC Tank Terminal Groep met vestigingen in Nederland, België, USA en Shanghai. LBC Tank Terminals heeft haar hoofdkantoor in Mechelen, België. De infrastructuur van LBC maakt het mogelijk om vrijwel alle (chemische) vloeistoffen op te kunnen slaan en omvat alle modaliteiten (spoor, weg en water). De huidige opslagcapaciteit bedraagt drie miljoen m3 en staat ten dienste van circa 300 klanten. LBC heeft de ambitie om zich de komende jaren in een hoog tempo verder te professionaliseren, zodat ook in de toekomst de steeds veeleisendere klanten optimaal bediend kunnen worden. Om aan deze ambitie gehoor te blijven geven is er een vacature ontstaan voor een Regional Reliability & Maintenance Manager.

Als Regional Reliability & Maintenance Manager wordt u verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en verder uitbouwen van een gedegen maintenance strategie voor de terminals in Rotterdam en Antwerpen (2x).  U rapporteert rechtstreeks aan de Asset and Engineering Director en geeft zelf sturing aan het lokale Maintenance Team, bestaande uit 3 direct reports en 22 indirect reports, verdeeld over Rotterdam en Antwerpen. Het continu verbeteren speelt een belangrijke rol. Het is uw doel om Reliability en Maintenance naar een hoger plan te brengen. U ziet erop toe dat alle terminal activiteiten in overeenstemming zijn met relevante wetgevingen en procedurele vereisten. U monitort en bewaakt de integriteit van de kritische installaties. U onderzoekt en bewaakt veiligheid op de terminals en streeft naar een hoge mate van kosten efficiency om zo een optimaal evenwicht te verzekeren tussen de kosten en omzet van de terminal.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die voldoen aan onderstaand profiel:

•             Een voltooide (technische)opleiding op bij voorkeur academisch niveau;

•             Minimaal 5 jaar ‘progressive maintenance’ ervaring binnen chemie en/of logistiek;

•             Ervaring als maintenance manager in vergelijkbare industrie (brzo);

•             Uitstekende kennis van ‘critical equipment’, procesveiligheid, ATEX en SIS;

•             Bekend met risico analyse systematieken zoals HAZOP en LOPA;

•             Aantoonbaar succesvol als verandermanager;

•             Ervaring in de omgang me tverschillende culturen.

 

Heeft u vragen of wilt u solliciteren dan kan dat via Margreet van Haasteren, vanhaasteren@lodiersenpartners.nl of 06 - 23905891.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS