open positie

Senior Projectmanager Infrastructuur - U kunt niet meer solliciteren

Bouwt u, als Senior Projectmanager Infrastructuur, mee aan de meest indrukwekkende multidisciplinaire infraprojecten?

Heijmans is een grote bouwonderneming in Nederland met een grote business unit Infra waar veelal grote, in het oog springende, projecten worden gerealiseerd. Heijmans is groot maar toch ook weer klein. En goed in wat ze doen! Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hun focus ligt op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen ze door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die ze bouwen en onderhouden centraal te stellen. Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. Ze zetten grote digitale stappen, bieden data-gedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in de sector. Hun kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken. Net als uw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat u doet. Wilt u zichzelf verder ontwikkelen? U bent de regisseur van uw eigen loopbaan.

Als senior projectmanager geeft u uw projectteam kracht. En de drive om van complexe infrastructurele projecten een succes te maken. Dankzij uw coachende en overzichtelijke manier van leidinggeven, bouwt Heijmans robuuste wegen waarover miljoenen Nederlanders veilig van A naar B rijden.

U draagt de eindverantwoordelijkheid voor de meest indrukwekkende multidisciplinaire infraprojecten. Denk aan de verbreding van de A1 tussen Apeldoorn-Zuid of de A27/A1. Integrale projecten tot wel € 100 miljoen met voornamelijk wegenbouwkundig werk, maar ook kunstwerken waaronder viaducten en tunnels. Ook ligt er een grote opgave om de Nederlandse dijken aan te pakken en komen er renovaties van bruggen, tunnels en viaducten aan.

Als senior projectmanager bent u betrokken van tenderfase tot oplevering. Voor deze projecten stuurt u soms wel 60 professionals binnen en 200 vakmensen buiten aan. U houdt de hoofdlijnen scherp. En u zorgt dat alle werkzaamheden veilig en kwalitatief goed worden uitgevoerd. Binnen het budget en de vooraf afgestemde planning. Hiervoor belegt u regelmatig risicosessies en overleggen met uw kernteam dat bestaat uit een omgevingsmanager, technisch manager, ontwerpmanager en een procesmanager.

U bent ook het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat en de provincies. Met hen stemt u werkzaamheden af en bespreekt u regelmatig wat de stand van zaken is. Binnen uw team luistert u naar wat er leeft en zo nodig zoekt u in uitdagende situaties samen naar mogelijke oplossingen. U geeft alle medewerkers de juiste energie om uitdagende projecten van a tot z tot een goed eindresultaat te brengen.

Hoe hoog de stress ook oploopt: u blijft kalm en bewaakt het overzicht. U bent nieuwsgierig naar wat deskundige ontwerpers, collega’s in de uitvoering, de opdrachtgever en andere belanghebbenden te zeggen hebben over het project. U wacht dan ook met uw mening geven totdat u alles hebt gehoord. Als senior projectmanager bent u een echte verbinder die mensen meekrijgt. Ook in een complexe omgeving waar verschillende belangen spelen. Verder hebt u:

• Minimaal een hbo-diploma civiele techniek, cultuurtechniek of vergelijkbaar niveau;

• Minstens tien jaar ervaring met infrastructurele projecten, bij voorkeur op het gebied van wegen en civiel;

• Ruime projectmanagementervaring;

• Ervaring met EMVI-aanbestedingen, contractvormen als UAV(-GC) en bouwteams;

• Ervaring met samenwerkingsvormen zoals de best value-aanpak (BVP) is een pré.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Jeroen Hoekstra via 06-12276886 of hoekstra@lodiersenpartners.nl

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS