open positie

Supply Chain Manager - Vacature is vervuld

Uitdagende functie voor een doortastende en verbindende Supply Chain Manager!

Onze opdrachtgever, het Hulpmiddelencentrum, voorziet in hulpmiddelen die de verzorging, mobiliteit en verpleging van mensen vergemakkelijken. De hulpmiddelen worden verstrekt op basis van lease, koop of vanuit de zorgverzekeringen. Het Hulpmiddelencentrum is ontstaan uit een aantal regionale bedrijven die zijn gefuseerd in 2017. Op dit moment bestaat het Hulpmiddelencentrum uit een hoofdkantoor in Almere, 12 landelijke vestigingen waar zowel de uitgifte plaatsvindt van hulpmiddelen voor zowel korte termijn als langere tijd o.b.v. de Wet Maatschappelijk Ondersteuning en de Wet Langdurige Zorg en Zorgverzekering. Het Hulpmiddelencentrum bestaat uit ruim 500 medewerkers. Het Landelijk Distributie Centrum (LDC) is eveneens in Almere gevestigd. De start van het LDC is gemaakt en moet verder worden uitgebouwd.

Vanwege de verschillende overnames en fusies is het Hulpmiddelencentrum op zoek naar een gedreven en verbindende Supply Chain Manager die de organisatie naar een hoger plan tilt. Daarnaast is hij/zij verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van een optimale efficiënte supply chain in een groeiende, veranderende en centraliserende logistieke omgeving. Een verbindende manager die de medewerkers en het MT weet mee te nemen en bovenal zowel op mens- als op proces niveauveranderingen initieert en doorvoert.  

De Supply Chain Manager heeft zitting in het MT bestaande en rapporteert direct aan de Algemeen Directeur. Onder de Supply Chain Manager vallen op dit moment de afdelingen inkoop, het LDC (magazijn, productie waaronder aanpassing / herstel / reconditionering), masterdatabeheer en facilitaire zaken.  

Voor de positie van Supply Chain Manager zoeken we u, als u zich herkent in onderstaand profiel:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, bij voorkeur in de richting van Supply Chain Management, Technische Bedrijfskunde, Operational Excellence of gelijkwaardig;
 • Aantoonbare ervaring binnen Supply Chain Management, liefst in een logistieke organisatie;
 • Analytisch en in staat belangrijke projecten te identificeren, prioriteren en uit te voeren;
 • Cijfermatig sterk, weet data te vertalen naar concrete inzichten en actiepunten;
 • U heeft een strategische denkstijl in combinatie met een pragmatische inslag en aantoonbare ervaring in het verbeteren van processen en het laten groeien van organisaties;
 • U heeft ruime ervaring in het initiëren en implementeren van verandertrajecten met een focus op de interne en externe klantvraag en meedenken in de oplossing, zonder te veel in detail te treden;
 • Durft kritisch te zijn naar directie, managers en medewerkers;
 • Iemand die zich thuis voelt in een professionele omgeving maar informele cultuur;
 • U bent enthousiast en toont initiatief om het elke dag een beetje beter te doen;
 • U weet mensen mee te nemen en bent in staat anderen te stimuleren, overtuigen, inspireren en te motiveren;
 • Sterke communicatieve vaardigheden. In staat om op alle niveaus contacten te leggen en samen te werken waarbij u op diverse niveaus stakeholders aan elkaar weet te verbinden.

Heeft u vragen of wilt u solliciteren dan kan dat via Eveline Becking, becking@lodiersenpartners.nl of 06 - 30635417.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS