open positie

Terminal Manager Rotterdam - vacature is vervuld

Uitdagende rol voor ambitieuze veranderaar

Onze opdrachtgever LBC Rotterdam is een belangrijke dienstverlener voor de opslag van specialty chemicals en de organisatie maakt deel uit van de LBC Tank Terminal Groep met vestigingen in Nederland, België, USA en Shanghai. De terminal ligt midden in het petrochemische hart van de grootste haven van Europa. De infrastructuur van LBC Rotterdam maakt het mogelijk om vrijwel alle (chemische) vloeistoffen op te kunnen slaan en omvat alle modaliteiten (spoor, weg en water). LBC Rotterdam telt circa 80 medewerkers in vaste dienst en door de aanwezigheid van contractors zijn er dagelijks circa 160 mensen werkzaam op de terminal.

LBC is actief in een zeer dynamische markt, hetgeen ook hoge eisen stelt aan de organisatie. In de functie van Terminal Manager bent u verantwoordelijk voor alle hieruit voortvloeiende operationele activiteiten en draagt zorg voor een veilige en efficiënte operatie met een hoge mate van klanttevredenheid. Op groepsniveau heeft de organisatie een aantal pijlers benoemd, die direct van invloed zijn op uw rol in Rotterdam. Cruciaal hierin zijn klanttevredenheid, optimalisatie van processen en automatisering en expansie. 
Het betreft een zeer uitdagende functie voor een Terminal Manager die naast zijn dagelijkse operationele managementtaken, zeer betrokken is bij de verdere optimalisatie en van invloed kan zijn in de verdere ontwikkeling van deze sterk groeiende,veranderende en ambitieuze organisatie.

 

Voor deze dynamische functie beschikt u over een voltooide  (technische) opleiding op hbo en/of academisch niveau en heeft u minimaal 10 jaar werkervaring binnen chemie en/of logistiek. U bent een People manager en ervaren leidinggevende. Verder bent u ondernemend,klantgericht en heeft u een drive tot optimaliseren.

 

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Margreet van Haasteren.
vanhaasteren@lodiersenpartners.nl of bel 06-23 90 58 91.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS