open positie

Unit Manager Service NL - vacature is vervuld

Europees marktleider en totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection

Heras is onderdeel van CRH, beursgenoteerde Fortune 500-onderneming. Toonaangevende groep van leveranciers van praktisch alle soorten bouwmaterialen. Heras heeft momenteel vestigingen in 12 Europese landen met 1.100 medewerkers. Levert hekwerken, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast biedt Heras projectmanagement, systeemintegratie, installatie-, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection in heel Europa aan.

De Unit Manager Service NL (m/v) realiseert, vanuit het strategisch plan, de geplande groei en verdere professionalisering van de service organisatie. P&L verantwoordelijk. Nauwe samenwerking met new installations en marketing. Mooie functie op het snijvlak van leiderschap, operationeel management en salesmanagement. Focus op groei in bestaande en nieuwe markten. Peoplemanager die weet waar het om draait in de service business. Zelf startend en commercieel gericht. HBO+ niveau met ervaring in technische omgeving. Locatie Oirschot.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Margreet van Haasteren.
vanhaasteren@lodiersenpartners.nl of bel 06 - 23 90 58 91.

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS